Reklama

Reklama

AJ a královna

(seriál)
  • USA AJ and the Queen
Trailer
USA, 2020, 8 h 42 min (Minutáž: 47–60 min)

Kamera:

Edward J. Pei

Hudba:

Lior Rosner

Hrají:

RuPaul, Izzy G., Michael-Leon Wooley, Tia Carrere, Katerina Tannenbaum, Matthew Wilkas, Misty Monroe, Laura Bell Bundy, Adrienne Barbeau, Kevin Daniels (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

RuPaul ztvárnil v tomto osvěžujícím seriálu roli neúspěšné drag queen cestující po Americe v dodávce s jedenáctiletým pasažérem, který vede silácké řeči. (Netflix)

Recenze uživatele Serafina k tomuto seriálu (1)

AJ a královna (2020) 

Na seriál jsem se opravdu těšila, protože mám ráda RuPaula a Drag Race. Díky tomu (a hojné účasti známých drag queens jako Latrice, Trinity, Monique a spousty dalších) se mi taky nakonec líbil a byla jsem ochotná přehlédnout logické chyby a různé nedomyšlenosti. Např. Robert/Ruby v podání RuPaula cestuje po různých zapadákovech a nikde s ní nikdo nemá problém - za celou dobu prakticky nenarazí na jediného homofoba, a když už narazí, tak si s ním promluví a všechno je zase dobré. Maminka hlavní dětské postavy je v jednu chvíli feťácká troska na ulici a vzápětí se svou závislostí úspěšně bojuje. V jednom městě jde Robert na jednu akci jako žena a nikdo ho neprokoukne, přestože má dva metry a dost viditelnou paruku. Chápu, že jde o komediální seriál, který se nutně odehrává ve stylizovaném světě, ale občas to trochu rušilo. Zároveň ovšem musím přiznat, že bylo fajn vidět dílko, ve kterém jsou queer lidé normální součástí světa a nemají neustálé problémy s tím, že by je někdo nenáviděl a útočil na ně. Zatím utopie, ale kéž by to tak jednou bylo. Jo, a zdá se mi, že RuPaul na rozdíl od některých jiných zúčastněných drag queens neumí kupodivu moc hrát :) Řekla bych, že mu mnohem lépe jdou scénky a vystoupení v ženském převleku. Naštěstí hodně utáhne svým charismatem. ()

Reklama

Reklama