Reklama

Reklama

Zástupce šerifa Joe "Deke" Deacon (Denzel Washington) je z Kern County v Kalifornii vyslán do Los Angeles na rutinní práci sběru důkazů. Místo toho se spolu se svým novým parťákem Jimem Baxterem (Rami Malek) přímo zapojí do pátrání po sériovém vrahovi, který terorizuje celé město. V průběhu sledování a vyšetřování podezřelého (Leto) se začínají odkrývat znepokojující tajemství z Dekeovy minulosti, která by mohla ohrozit nejen tento případ. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (271)

malylada 

všechny recenze uživatele

Tak úplně jsem nepochopil ten kritický ohlas na tento film. Jestli to byla očekávaní ala dalšího Wind Riveru, Sedmičky a podobných pecek. Myslím si, že tím se Střípky ani nesnažily být. Je pravda, že první polovina se trošičku vleče, na druhou stranu je tento film hodně o pocitech psychologii daných postav. Jakmile se na scénu dostane třetí ústřední postava v podání Leta, tak Střípky chytají pořádné grády a v této pasáži nemám, co vytknout. Ke konci ve mně evokoval pocit, že si úplně tvůrci nejsou jistí v kranflecích a neví, jak film pořádně dokončit. Jednu z postav ke konci přetočí do malinko tragikomické figurky, což je další point a důvod, proč se kloním spíše ke třem hvězdičkám. Ale vesměs spokojenost a rozhodně stojí za shlédnutí…….. 65% ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Jak je zde na CSFD zvykem, tak film, který hladí proti srsti, je osobitý a jde proti diváckým očekáváním, tak je brutálně podhodnocen. Ale že mě to ještě překvapuje. Tohle je atmosférická laskomina s netypickou, kongeniální hudbou Thomase Newmana, která přesně sedí k pomale vyprávěnému příběhu, jehož scenář je díky odhalování tajemství postavy Joea Deacona a ambivalentnímu vyvrcholení chytřejší, než by se zpočátku mohlo zdát. A Jared Leto, který jindy svým manýrismem nepatří mezi moje oblíbence, tak tady je klasa. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Průměrná detektivka, která s příchodem/odchodem Jareda dost razantně změní směr. Jeho divný vyjebávač se systémem, který se tváří jako sluníčko tváří v tvář i vystresovanému, nevyspalému policajtovi, je hlavním kladem filmu. Cením si toho nápadu jít na to jinak, ale určitě to chtělo zkrátit, zamakat na úvodu a motivacích postav. Takhle občas vypadají jako kreténi, co dělají věci bůhví proč. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ovšem tohle mě sedlo. Já to nevnímal jako kriminálku, kde hlavní metou je odhalit a usvědčit vraha, ale kde hlavní pointou je obyčejné lidské svědomí a to se mě díky brilantnímu zvěru moc líbilo. Výborná práce, panové John Lee Hancock  a Thomas Newman, díky Vám to bylo o atmosféře a jinakosti. Pokud jde o herectví u Ramiho Maleka mě tady nesed ten předkus není moc košér koukat na něco takto temnější, když jedna z postav připomíná Bugs Bunnyho, ale zase Jared Leto, to je Pan herec. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Zeby novodoba Prisaha 2 bez Nicholsona ? Denzel Florida pomaly starne, vybral si za partaka nic moc herca Rami Maleka /Bohemian Rhapsody/. No Malek na rozdiel od Denzela Floridy hrat nevie. Nuda sa praveze nekonala, film si drzi dobre tempo a napatie, skoda len toho utnuteho konca. Predpokladal som brutalne finale ako povedzme 8 mm, napokon hraje tu aj Chris Bauer zo spominaneho filmu, Skoda, predpoklady ostali ... predpokladmi ? 62 % ()

Galerie (20)

Zajímavosti (16)

  • Snímek je zasazen do října roku 1990. Nasvědčuje tomu filmový plakát snímku Goodfellas (1990) a následně jsou k vidění na pouličním osvětlení halloweenské bannery. (Kuzmik)
  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo na viacerých miestach v Kalifornii. (MikaelSVK)

Související novinky

Streamovací služby platí hercům obří částky

Streamovací služby platí hercům obří částky

21.08.2021

Filmové i televizní odvětví před časem začalo ve velkém migrovat na streamovací služby, důvodů pro to je pak spousta, jeden z nejzásadnějších jsou ale definitivně peníze. Právě těmi totiž služby jako… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno