Reklama

Reklama

Zástupce šerifa Joe "Deke" Deacon (Denzel Washington) je z Kern County v Kalifornii vyslán do Los Angeles na rutinní práci sběru důkazů. Místo toho se spolu se svým novým parťákem Jimem Baxterem (Rami Malek) přímo zapojí do pátrání po sériovém vrahovi, který terorizuje celé město. V průběhu sledování a vyšetřování podezřelého (Leto) se začínají odkrývat znepokojující tajemství z Dekeovy minulosti, která by mohla ohrozit nejen tento případ. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (271)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Průměrná detektivka, která s příchodem/odchodem Jareda dost razantně změní směr. Jeho divný vyjebávač se systémem, který se tváří jako sluníčko tváří v tvář i vystresovanému, nevyspalému policajtovi, je hlavním kladem filmu. Cením si toho nápadu jít na to jinak, ale určitě to chtělo zkrátit, zamakat na úvodu a motivacích postav. Takhle občas vypadají jako kreténi, co dělají věci bůhví proč. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $11,800,000Tržby Celosvetovo $20,200,000Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ V prvom rade dosť slušné obsadenie, ktoré aj v celku dobré hrá v tomto dosť ponurom thrilleri. Malek zo svojím uhraničným pohľadom je fakt psycho detektív na pohľadanie, fakt priama konkurancia s Jaredom Leto. Thriller strašne zamotá hlavu a nechá si diváka vytvoriť výsledok vyšetrovania podľa svojej domienky. Dosť mi to pripomenulo štýl Denis Villeneuve a jeho Unesené. Je mi jasné čo týmto režisér skúša na diváka, je to fakt o malých veciach, len si to treba rozmeniť na drobné, kebo v konečnom výsledku to môže vyznieť všelijak, čím ostane taká všemožná pachuť necelistvosti diela ale ja som s týmto výtvorom spokojný ale nie zas úplne nadšený. /65%/ ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Silně nevyužitý potenciál velkých herců, který pohřbívá rutinní režie ale ve výsledku se přeci jen nejedná o úplně špatný film. Hlavní problém je v tom, že všichni očekávali thriller po vzoru legendární sedmičky a dostali temné drama o to, že všechny dožene temná minulosti. Minimum napětí, chybějící kriminální pátrání, ale svým způsobem vtahující atmosféra, která se nedá úplně popsat. Denzel Washington mi už přijde z úlohy, kterou nahodil před 17 lety v Muži v ohni, docela unavený. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Hancock mal možno dobrý nápad, ale prevedenie je veľmi rozpoluplné. Prvých dvadsať minút funguje atmosféra. Po hodine príde na scénu Leto a berie si každú scénu pre seba. Až do momentu, kedy mu Malek nastúpi do auta. Vtedy sa film začne rozpadávať. Koniec je tým pádom pre mňa nefunkčným zakončením celého príbehu, hoci chápem o čo tvorcovi išlo. The Little things je žánrovo neujasnený. Rozvláčny a herecky fádny. Tých niekoľko kameramanských vsuviek pôsobia v rutinnej juxtapozícií skôr rušivo než zaujímavo. V zásade ukazujú možný potenciál, ktorý zostal nenaplnený. Vyzdvihujem Newmana, ktorý zase raz dokázal, že emócie mu idú. Tie príjemné v rovnakej miere, ako tie nepríjemné. Film pôsobí ako kombinácia dvoch samostatných línií, ktoré nedržia pokope v rámci charakterizácie ani postupného budovania. The Little things tak fungujú ako prázdna bublina, ktorá sa na prvý pohľad môže javiť pekne, ale spľasne veľmi rýchlo. Ku koncu som sa doslova nudil. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

No, jedno vím jistě - John Lee Hancock jako tvůrce má něco do sebe a jeho tvorba stojí za detailnější prozkoumání. On se od pohledu zdá, jako tuctový hollywoodský režisér, ale už Zakladatel mě přesvědčil o tom, že to tak úplně není a tady jsem o tom přesvědčil znova - byť teda v první polovině jsem si myslel opak, jak moc schématické mi to přišlo, ale naštěstí se to pak rozjelo. On se ten film totiž nezdá - zpočátku se táhne jak smrad a zdá se, že by jeho námět vystačil spíš jen na epizodu libovolné Kriminálky Někde, ale zhruba v půlce tomu ta pomalá atmosféra začne fungovat a posledních 30 minut podle má hodně do sebe a ukáže i, že ten příběh v sobě skrýval víc, než se na první pohled zdálo. Byť to k tomu mohlo dojít svižněji, fakt nechápu tu současnou módu natahovat vše na dvě hodiny, i když na to ten film nemá. Je to taky skvěle natočené, herecky jak u koho (třeba Leto hraje vychytralého magora skvěle, ale takový Rami Malek je docela nevýrazný a na tuhle roli se prostě nehodí) a atmosféra tomu místy fungovala a místy vůbec. Dávám tomu sice jen tři hvězdy, ale je to vyšší hodnocení, než jaké jsem na základě první poloviny chtěl dát a kupodivu ani nemůžu říct, že by to byla lehce zapomenutelná záležitost, takže to tomu určitě dává body k dobru. 3* ()

Galerie (20)

Zajímavosti (16)

  • Pôvodne vybraný režisér Spielberg film odmietol, pretože príbeh sa mu zdal príliš temný. (Arsenal83)

Související novinky

Streamovací služby platí hercům obří částky

Streamovací služby platí hercům obří částky

21.08.2021

Filmové i televizní odvětví před časem začalo ve velkém migrovat na streamovací služby, důvodů pro to je pak spousta, jeden z nejzásadnějších jsou ale definitivně peníze. Právě těmi totiž služby jako… (více)

Reklama

Reklama