Reklama

Reklama

Zlouni

  • USA The Bad Guys (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Málokteří hrdinové mají tak špatnou pověst jako Vlk, Had, Tarantule, Piraňa a Žralok. Tihle psanci se tak dlouho hledali, až se našli a dali dohromady tým, pro který je spáchání dokonalého zločinu stejná brnkačka jako vyrazit si v neděli odpoledne na zmrzlinu. Hlavou party je Vlk, Had má na starosti otevírání sejfů, Tarantule je zkušená hackerka, Žralok se umí skvěle maskovat a Piraňa je vztekloun, který pro ránu nejde daleko. Za léta strávená loupežemi všeho druhu získali dojem, že jsou nepolapitelní, jenže i pro ně nakonec bude platit, že se tak dlouho chodí do sejfu pro diamanty, až se zámek zacvakne. Konkrétně máme na mysli zámek na policejní cele. I v téhle prekérní situaci má však pětice zlounů štěstí v neštěstí. Do života jim vstoupí profesor Marmaláda (morče a především klaďas tělem a duší), který má ambiciózní plán – převychovat je na dobráky. Všichni členové gangu souhlasí, protože je to vstupenka na svobodu. Jejich plán počítá s tím, že na oko budou sekat latinu a při první příležitosti se vypaří. Jenže už prvních pár dobrých skutků vede k nečekanému zjištění, že být dobrý je vlastně fajn. Co si s tím počít? A jak se mají zachovat, když uvolněný trůn pro největšího záporáka zabere někdo další? Budou s ním jednat v rukavičkách, nebo si to s ním vyřídí ručně? (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 5

Recenze (143)

Nevka 

všechny recenze uživatele

V kostce. Zlouni mají super animaci, pořádně dojí tématiku morčátek (jo, máte mě!) a snaží se být akčňákem pro mladší diváky (honičky a vloupačky se daří na jedničku). Má to však svoje „ale". Opravdu povedených vtipů je málo a celý film je svou nepředvídatelností hrozně předvídatelný. Umím si představit, že se děti budou královsky bavit a dostanou i zodpovědnou dávku poselství, ale já se popravdě nudil. Což by se mi u animáků stávat nemělo. P.S.: Poslední věta Hladova komentáře to vystihuje dokonale. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Když tomu Dreamworks hrozí, že bude "končit" tak sem si říkal, že bych se měl podívat na pár jejich slušných filmů, abych si je pamatoval v tom lepším světle. Protože rozhodně nehrozí, že bych se díval na Megamind vs. The Doom Syndicate, či na podobné výtvory které tam teď budou vznikat. A jedním z těch lepších filmů, by dle všeho měl být tenhle film, problém je však v tom, že, tohle je jeden z těch filmů, u kterého nesmíte moc myslet, protože čím víc nad filmem budete přemýšlet, tím více vám pak bude hodnocení. Tak jako u Zootropolis, si nesmíte pokládat otázky, jak se ta zvířata vyvinula, proč mají lidské chování, jaká je jejich minulost a zde proč jich je jenom sedm........a asi kvadrotrigintilion nesmrtelných morčat. Je zvláštní že šéfka policie, nedokáže chytit pět zvířecích zločinců, když ve městě žije jenom sedm inteligetních zvířat a dva z nich, z toho reprezentují smetánku. Takže když se tímhle přestanete zaobírat, tak je to i slušná jízda a hlavně ke konci je to zábava. Po animační stránce, je to však luxus a taky je to to nejlepší z celého filmu, protože ten příběh je hrozně jednoduchý. Nejvíc do očí bijící, je však to jak se z padouchu, kteří dle všeho velice dlouho vedli kriminální život, tak se z nich za dva dny stali dobráci a vedle tohohle příběhového obratu, vypadá instantní polévka jako šnek. ()

Reklama

Koda 

všechny recenze uživatele

Sympatický, dobře provedený, bláznivý animák, který uteče než by řekl švec. Tady člověk klidně může fandit záporákům a nemusí se za to stydět. Dabing je výborný a nejvíce se mi tam líbil Petr Rychlý. Partička se kolikrát dostane do pěkných průserů, ze kterých až do poslední chvíle konce filmu musí vymotat. O to víc je to zajímavější, že člověk nečeká konec. Zasloužené 4 hvězdy. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddechová animovaná pohádka, neřkuli bajka s oním kýženým ponaučením, cílící skutečně na ty nejmladší diváky svou jednoduchostí a předvídatelností. Nenudil jsem se, ale ani jsem nepřekypoval nadšením. Zkrátka další z řady animáků, který zapadne v paměti hluboko, protože ničím nezaujal a postrádal výraznější humorné scénky. Průměr, který už asi podruhé nevyhledám. 55% ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Zklamání. I poměrně slabé (v úrovni animáků) Encanto je lepší než tohle. Moc se mi to nelíbilo vizuálně (lidi, zvířata, napůl lidi se zvířaty), ani obsahově, kde byl příběhový oblouk jasný od začátku. K tomu to nebylo kdovíjak vtipné, takže celkově jen lepší průměr. Hodně podobné Zootropolis je někde úplně jinde. 65% ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Film vychádza z úspešnej rovnomennej knižnej série, ktorej autorom je Aaron Blabey. (toi-toi)
  • Když se pan Snake nechá vyfotit, zjistí se, že má narozeniny 2. července 1965. (LUKICKK)

Reklama

Reklama