Reklama

Reklama

Tváří v tvář

(seriál)
Trailer

Série(3) / Epizody(24)

Vyšetřování dceřiny smrti uvrhá policejního komisaře do boje s mafií, policií i vlastním svědomím... Hvězdně obsazený mrazivý kriminální thriller sleduje Bjørna (vynikající Ulrich Thomsen) v zoufalé snaze vyšetřit na vlastní pěst smrt jediné dcery. Vyprávění je rozloženo do osmi prostředí a osmi výslechů, které promyšleně rozkrývají nejen faktické pozadí událostí, ale především psychologii a vztahy postav. Výsledkem je strhující psychologická studie kriminálního prostředí i patologických mezilidských vztahů. Vedle Ulricha Thomsena se v seriálu objeví celá plejáda předních dánských hvězd: Trine Dyrholmová, Katrine Greis-Rosenthalová, Lars Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas a další. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele emma53 k tomuto seriálu (2)

Tváří v tvář (2019) 

Sice má Forhoret výborné obsazení, ale z celého seriálu mám trochu rozpačité dojmy. Myslím, že to asi způsobila hlavní herecká postava, kde nevím, jestli mně byl Ulrich Thomsen nesympatický jako herec a nebo jako silně psychicky labilní otec. Jinak, co se sekvencí týká, to naopak chválím, nutilo mě to jet jak po másle a dala jsem tak Forhoret na jeden zátah. Ostatním hereckým perlám se tam až tolik prostoru nedostalo, ale ve výsledku to ani jinak nešlo. Takže za mě slabší čtyřka. Jo a rozuzlení bylo pro mě překvapující i když.... ()

Série 3 (2023) (S03) 

Jak už tady píše uživatel pushover, tak po herecké stránce všech zúčastněných nemám absolutně co vytknout. Lars se se svojí postavou natolik sžil, že jsem ho nesnášela imrvére. Ovšem co se týká závěru, tak jsem velmi nespokojená a ubírám tak jednu hvězdu. Mám chuť napsat, že by mě uspokojil jakýkoliv jiný konec, ale tohle neberu. ()

Reklama

Reklama