Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Michal si prochází obrovským otřesem kvůli tajnému porodu své ženy. Ocitá se v těžké krizi, která poté dopadá na celou rodinu a Kristína se mu marně snaží cokoliv vysvětlit. Nina s Adriánem se už nemůžou dočkat, až si vezmou malého Filipa do péče. Co nikdo netuší, že dítě je ve skutečnosti Kristíny, a ta má ze zákona právo se do šesti týdnů od porodu o dítě přihlásit. Ivan v závěrečné etapě projektu potřebuje sto procentní výkonnost od pracovníků a této situace se snaží využít architektka Beáta, co chce prosadit vlastní nápady na úkor Niny a Adriána, kteří musí řešit, jak skloubit práci a péči o dítě. Peter financování stavby nezvládá a nestíhá splácet dluhy. Je čím dál zoufalejší, a navíc se dozvídá, že jeho zadlužený známý zmizel beze stopy… (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4.díl : ČT 1, pondělí 23.1.2023, 22.25. Začíná to pomalu, ale jistě dostávat grády : 5 * a 74 %. Smutný je, že se 16-letá puberťačka nechává obskakovat babičkou, nejspíš si neumí ani uvařit čaj .....  . ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak vysvětlovačka proběhla poměrně rychle, a posunula se trochu jiným směrem, než jsem čekal. Potažmo doteď jsem automaticky předpokládal, že Norisovou někdo znásilnil, ale co když ne?!... Vyptávající se kamarád jako další podezřelý? Že by pocit viny, nebo strach z toho, že by to prasklo? Zatím úplně nevím, kam zařadit linku okolo MItaše, který zkušeně rozhazuje všechny svoje prachy, a začíná se okolo něj stahovat smyčka, tady se to zatím straní toho hlavního proudu okolo mimina. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikdy neříkej nikdy. Po druhým díle jsem od toho chtěl zdrhnout, ale nedalo mi to, chci přijít na tajemství těch bezmála 80-ti procent. A už do něj asi pomalu pronikám. Možná to nebude až tak dobře napsaný, ale zrežírovaný je to náramně! To přebírání chlapečka- to bylo velký. ()

Reklama

Reklama