Reklama

Reklama

Chůva na zabití: Krvavá královna

  • USA The Babysitter: Killer Queen (více)
Trailer

VOD (1)

Před dvěma lety Cole unikl ze spárů satanského kultu. Teď ho čeká ještě něco horšího – střední škola. A démoni z minulosti mu nepřestávají dělat ze života peklo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

UhLee 

všechny recenze uživatele

(5.5/10). Musím se přiznat, že jsem se bavil teda více než u prvního dílu. Bylo to možná navrácením známých tváří, které jsem z nějakého nepochopitelného důvodu viděl rád na obrazovce. Každopádně vůbec nechápu režiséra.. Proč vůbec dělal tenhle druhý díl? To podle mě ani on sám neví.. Zřejmě to byl hit v roce 2017, tak chtěl Netflix ještě trochu podojit tento krvavý a ujetý nářez plný krásných hereček na které se fakt pěkně koukalo. Scénář raději komentovat nebudu, protože bych si to s těmi hvězdami ještě rozmyslel. Jde jen a pouze o průměrnou podívanou, kde se pobavíte nad režisérovou ujetostí, uslyšíte pár solidních hitů a skvěle se u toho vypne mozek. ()

misstake 

všechny recenze uživatele

Potenciál filmu sráží stejně jako u jedničky buranské zpracování. Potěšilo, že se konečně narozdíl od jedničky rozjela mytologie kolem satanského kultu. Gore bylo originální a hodně vtipné, videoklipové odbočky byly taky super a všechny tři holky + Bellu Thorne musíte milovat, takže na ty sračky, co tam McG nasázel v klidu zapomenete a béčkově si to užijete. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nechal jsem se zlákat ne úplně nízkým hodnocením.....je to ještě blbější, než předchozí snímek. Unavuje mě, když hlavní postava je čistokrevný debil a ty okolo na tom nejsou o moc lépe. Nebaví mě trapný a primitivní humor, který je tak křečovitý, až znechutí. Nemám na mysli slovník, ten mi u podobných filmů vůbec nevadí, ale slátané věty, co mají být zřejmě vtipné, jenže jsou trapné. Ani parodie a odkazy na řadu snímků nepobavily, jelikož neměly žádnou přidanou hodnotu. Triky laciné, gore by místy šlo, ale je rovněž levně pixelové. Hlava oddělená surfovým prknem, useknuté ruce či padající lustr z paroží by více potěšily, kdyby místo levného software šlo o klasické mechanické efekty. Jednu hvězdu z milosti, druhou za Dead Kennedys a Jefferson Airplane. Jestli má být mezititulková scéna lákadlem na další díl, tak já ho rozhodně vynechám... p.s. to se nenašla ani jedna pořádná kočka? Samé držky... ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že moje id mě kvůli Judahovi nutí trochu nadhodnocovat, takže v hloubi vidím slabší čtyři... nicméně to jsem dal i minulýmu dílu a tenhle byl oproti němu přecejenom trochu vlažnější, některý vtipy byly trochu trapný, člověk už tak nějak věděl, co přibližně čekat a nedostával jsem už takový haha syndromy jako u jedničky. I tak se ale furt jedná o zábavnou a stylovou jednohubku se sympatickýma postavama, dobrýma gagama a celý to prostě působí jako ideální nenáročnej film večer, kdy prostě nemáte chuť přemejšlet. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Babysitter: Killer Queen" je absolútne zbytočné pokračovanie. Nemyslím si, že McG urobil lepší film než naposledy, a viac-menej zahodil všetko, prečo prvý film bol dobrý. Teda až na to, že Max je stále veľmi vtipný. S ním som sa úprimne pobavil rovnako ako naposledy. A stále nevieme prečo nikdy nenosí tričko. Najväčšia záhada filmovej série. Čo sa týka ostatného, Bella Thorne je rovnako otravná ako v poslednom filme. Hana Mae Lee ako Sonya v tomto filme zlyháva a mnohé scénky absolútne nemajú žiadnu skutočnú chuť. Vzťah medzi Coleom a Phoebe sú ale celkom úprimné. A majú v sebe celkom príjemnú dávku láskavosti. Plus (toto nie je spoiler, nakoľko jej meno môžete vidieť medzi hercami), Samara Weaving sa opäť ukáže a dá filmu presne to čo potrebuje. Vo svojom komentári na prvý film som hovoril, že scénky medzi ňou a Colom boli veľmi dobre spracované a úprimné, tak prenesie sa to aj do tohto filmu. No potom sa dostaneme k najväčšiemu problému s celým filmom. A ním je Emily Alyn Lind ako Melanie. Toto bola rola, ktorú som jednoducho nemohol stráviť a bolo mi z nej úprimne zle. To že Bella Thorne ide zopakovať svoju rolu a je rovnako otravná pochopím. To, že Melanie v tomto filme potrebuje zo seba urobiť náhradu Bee je pre mňa absolútne nemysliteľné. V prvom momente ako som ju uvidel mi bolo úplne jasné o čo tvorcom ide. A zlyhali v tomto na plnej čiare. Priateľstvo medzi Melanie a Coleom bolo spracované v prvom filme dobre. Nerozumiem, prečo to museli násilne pokaziť v tomto filme. A jej herecký výkon bol skutočne vysoko otravný. Keby som ju nevidel v role, kde preukázala oveľa väčšiu dávku talentu, tak by som ju po tomto filme asi zakopal. Jej postava tu bola podľa mňa maximálne zneužitá a je to hanba. A čo sa týka jej kamarátov, neviem prečo potrebuje tento film kopírovať "Ready Or Not". Má to niečo do činenia s tým, že ide o ďalší film so Samarou Weaving? Alebo to nejako chcú previazať do jedného univerza? Takisto mi na filme vadí, že je tu kopec scénok, ktoré slúžia dokopy len ako pripomienka. - "Pamätáte si túto scénku? Pamätáte si tamto? Nebolo to super? Pozrite sa na to znovu, len trochu inak". Neviem čo viac mám povedať, je to proste zlý film. Pozrite si radšej znovu prvý film. Nestrácajte s týmto čas. Hodnotenie: D+ ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Phoebe (Jenna Ortega) zmíní knihu „Alenka v říši divů“ od Lewis Carroll. V čase 01:03:00 zazní píseň „White Rabbit“ od skupiny Jefferson Airplane, která na příběh Alenky odkazuje. (JimmyBook)
  • Když v čase 01:03:40 Cole (Judah Lewis) s Phoebe (Jenna Ortega) vstoupí do sklepa, jsou tam rozsvícená vánoční světélka, ačkoli je nikdo nemohl zapnout. (JimmyBook)

Reklama

Reklama