Reklama

Reklama

Chůva na zabití: Krvavá královna

  • USA The Babysitter: Killer Queen (více)
Trailer

VOD (1)

Před dvěma lety Cole unikl ze spárů satanského kultu. Teď ho čeká ještě něco horšího – střední škola. A démoni z minulosti mu nepřestávají dělat ze života peklo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Aj štvrtkový večer patril netflixu. Ani som nevedel že sa chystá dvojka. Jednotka bola veľmi dobrá. Niečo nové a taká hororová komédia na ktorú sa dobre pozeralo. Dvojka je podobná. Až príliš podobná. Konečne netflix pridal aj Česky dabing. To by pri novších filmoch mal ponúkať. A za to veľké plus. 4* ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Cole od jednotky dosť vyrástol, no partička vrahov sa mu znova postaví do cesty. Babysitter 2ka je u mňa na podobnej úrovni ako jednotka, čiže nič moc. Vtipné momenty by som spočítal na prstoch jednej ruky a väčšinou sa s humorom až príliš tlačí na pílu. Čo stojí za pozornosť sú však vymazlené killy postáv. Tie naozaj stoja zato a napríklad spôsob odchodu Belly Thorne z plátna len tak nezabudnem. Soundtrack ušiel a pár piesní sadne k momentom na plátne dokonale. Dejový twist v závere spojený s krátkym cameom Samary Weaving mi prišiel dosť hlúpy a nelogický(ostatne tých nelogickostí v deji bolo v tomto sequeli viac). Samara všeobecne chýbala, postava Melanie ktorá ju nahradila je oproti nej dosť otravná a neznesiteľná. Na druhej strane shirtless Max, či Hana Mae Lee bavia stále. Celkovo teda príliš nasilu "vtipná" hororová komédia cielená na teenagerov s pár obstojnými momentami. Fakt je to rovnaké ako jednotka... 40% ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Už předchozí film, sem považoval za hitovku, topovku a libovku, ale pokračování je snad ve všem lepší a že toho má co nabídnout. I na tomhle filmu je skvělý, že se nesnaží být chytrým hororem, chce být jenom zábavným hororem s velkou dávkou srandy a to se mu daří na jedničku. Těch sto minut, uteklo hrozně rychle, furt se tady něco děje, bu´d je to vraždění, hláškování a nebo příběh, který má tedy pár překvapení a momentů, které sou fakt dobrý. Potěšil mně návrat všech charakterů z jedničky, je super že herci znova do tohohle šli a je vidět že je to bavilo víc, než poprvé a to je moc dobře. Co se týče nových postav, tak zajímavá je jenom Phoebe, která tady tak trochu zastíní i hlavní postavu, ale to neni vůbec na škodu. Zbytek nových postav, nejsou moc výrazní a tak tedy ani nestojí za řeč, i jejich úmrtí je takové o ničem a tohle je taky jediná věc, co mi na tomhle filmu vadila, jinak sem si moc užil. Osobně bych uvítal trojku, tady je ještě dost prostoru, kam by se tahle série mohla posunout. Jasných pět hvězdiček, bráško !!! ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Jednotka rozhodne prekonaná nie je, ale dvojka je originálna a ja som sa teda skvelo bavil. Postavy výborné, Emily je brutálna kočka a ako náhrada za Samaru je adekvátna. Horšie to bolo po vtipnej stránke a dosť veľa vtipov vyznelo do prázdna.Zas nechápte ma zle nasmejete sa kvalitne, len to nebolo také ako v jednotke. Potešili aj staré známe postavy. Vybuchujúce hlavy a trhanie končatín sú skvelý bonus. Oproti jednotke o hviezdičku slabšie ale stále skvelé. Za pár rokov by som si kludne vedel predstaviť trojku. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Velmi kvalitní sequel. Prakticky se jede na stejné vlně jako v prvním díle. Všichni jsou si moc dobře vědomi co točí za film a užívají si to. McG tento typ filmů umí točit a je vidět, že má řemeslo v ruce a baví ho to. Režisér přichází s kupou nápadu, tvoří zajímavé a zábavné scény a krásně do toho zapojuje popkulturní písničky. Je to hodně příjemná oddychovka co mi několikrát vykouzlila úsměv na tváři svojí přepáleností, absurditou a tím jak moc se neber vážně. Po herecké stránce to šlape a je radost na to koukat. Ocenil jsem gore scény, které jsou celkem kreativní, hezké zapojení herců z prvního filmu a taky to, že to vypadá vizuálně dobře. Mohlo to být o pár minut kratší, ale i tak jsem se nenudil. Chůva na zabití: Krvavá královna je fajn oddychovka a pokud vás bavil první díl, tak zde bude taky spokojený. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Když v čase 01:03:40 Cole (Judah Lewis) s Phoebe (Jenna Ortega) vstoupí do sklepa, jsou tam rozsvícená vánoční světélka, ačkoli je nikdo nemohl zapnout. (JimmyBook)
  • Podtitul filmu Killer Queen odkazuje na stejnojmenou píseň skupiny Queen, která dokonce i zazní ve vyvrcholení filmu. (CinemaRanger)

Reklama

Reklama