Reklama

Reklama

VOD (1)

Nataša Romanovová a Clint Barton sa vydávajú zničiť vražedného robota Ultrona po obrovskej pohrome. (Disney+)

Recenze (40)

filmfanouch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně! Poslední 2 epizody What If...? v podstatě nadšení z celého seriálu ztenčovali, osmá a předposlední epizoda 1. série ovšem diváka vrací do bezpečné zóny. Nejenom, že dochází k budování nevyhnutelného crossoveru všech dosavadních částí, ale tvůrci se tentokráte konečně utrhli ze řetězů a skutečně vytěžili potenciál seriálu. Epizoda s událostmi, které by stali v případě, že by Ultron porazil Avengers patří společně se čtvrtou epizodou zatím mezi to nejlepší, co seriál nabídl.   Pochopitelně se nedalo očekávat, že by Ultron Avengers v Age of Ultron totálně potopil, v alternativních realitách je ovšem možné vše. Ultron v těle Visiona je tak skutečně hlavní postavou, která si splní svůj cíl, následně ovšem najde nový cíl ve zničení ostatních světů a později i alternativních realit. Seriál What If...? skutečně Ultrona prezentuje jako hrozbu, která by byla schopná divokých věcí. A po konfrontacích s Thanosem, Captain Marvel či samotným Watcherem se z Ultrona stává skutečně hrozba gigantických rozměrů.   James Spader se jako hlas Ultrona nevrátil, Ross Marquand (který si již v Infinity War a Endgame zahrál Red Skulla, roli si zopakoval i v první epizodě What If...?) ovšem odvádí solidní práci a poté co v rámci Red Skulla dokázal napodobit hlas Huga Weavinga se mu zde podařilo skvěle nahradit hlas Spadera.   Osmá epizoda je nejen plná epických momentů a vyloženě nádherných vizuálních momentů, ale také plná emocí. A to nejen v rámci příběhu Natashy Romanoffové a Clinta Bartona, kteří se v post-apo světě nadále pokouší Ultrona zastavit, ale překvapivě i v pozici Watchera. Jeffrey Wright do toho za mikrofonem dává naprosto vše a zoufalost Watchera je tak uvěřitelná. Celkově vlastně What If... Ultron Won? funguje na principu Avengers: Infinity War, kde se přichází s docela temným závěrem, který se na konci dočká plamínku naděje. Celá ta osudovost přitom neskutečně funguje, opět dochází k několika úsměvným pomrknutím na dosavadní svět MCU a v součtu tak jen zamrzí, že je opět délka příliš krátká a musí se příliš skákat dopředu a některé prvky děje by si rozhodně zasloužili širší rozpracování. Po posledních dvou epizodách ovšem solidní reparát, který neskutečně naláká na finále...... ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mír v naší době... Ultronova (Tonyho) vize, díky Thanosově návštěvě roztažená na celý vesmír konečně ukazuje potenciál postavy. Tvůrci Co kdyby...? se konečně urvali ze řetězů a boří hranice jednoho vesmíru. Celá série se ukazuje jako přípravka na jedno velké zúčtování, které nás čeká příště. Snad kromě té velké rubanice přijdou i s nějakou pointou. ()

HAL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavá premisa s vyhlazením takřka všeho života ve vesmíru... a stejně se zvrhne to že se dva blikající bubácí, co mají schonpost jíst galaxie, mlátí pěstičkami. Nuda. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně zjišťujeme, že nedostáváme pouze povídky bez souvislosti, ale že se zas a znova (bravo Marvel!!) díly propojují, postavy interagují vzájemně mezi jednotlivými díly a dochází nám i k interakci mezi postavami a Pozorovatelem! Absolutní lákadlo na další díl a uzavření celé série! ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z najlepších epizód. Bola vystihnutá apokalyptická atmosféra komiksového Age of Ultron a zároveň tu bol využitý Vision ako technokratický a nemilosrdný praktik. Príbeh šlapal a som veľmi zvedavý na finále. 100% Disney Plus ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pecková časť s peckovým záporákom, ktorý vo filme nedostal taký priestor, ako by si bol zaslúžil, to už aj v animovanom Avengers Assemble bol rozvinutý nezrovnateľne viac a tu na malom priestore rozohral veľkú hru. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aaaa konečně zase pořádná řacha, která nám z What If dělá nadstandardní seriál s příběhem, který by byl z hlediska financí ve hrané podobě extrémně náročný. A hezky nás láká na dění připravovaných Marvelovek! ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na takovouhle epizodu jsem čekal týdny. Konečně zase jednou pořádný akční fanboy-dreaming nářez, který byl ovšem také protkán emocemi a osobními momenty. Vlastně jednou z mých nejoblíbenějších částí dílu byl (překvapivě) zlomený, unavený Clint. Konečně jsme se také dočkali Ultrona v plné síle, ne té beta verze, která byla byla v Age of Ultron. Tenhle je možná přeci jen trochu over powered, ale tak je tomu i v komiksech, takže beru. No a také se konečně dostáváme k propojení celé série. Pár výtek by se také našlo, například výběr dabéra Ultrona (nebyl nijak špatný, jeho Red Skull je skvělý, jen se k postavě Ultrona moc nehodí, a nevím, proč prostě nepozvali opět Paula Bettanyho, když už Visiona daboval v páté epizodě), a obečně hlavně zkratkovitost, kvůli které nedostáváme moc expozice, což je velký problém celé série. Jinak ale výborné, 85% ()

Aurus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě má tenhle díl fajn postavy,dobrou hudbu ale má docela naprd příběh. Příběh je že mě tak 6/10. Tenhle díl je sice lepší než 2,4 a 7 díl ale na 1,3,5 a 6 díl nemá. Za mě 6,5/10. ()

Reklama

Reklama