Reklama

Reklama

Při malém nedorozumění na palubě letadla se nesmělý podnikatel Dave Buznik (Sandler) dostane mimo kontrolu a musí podstoupit terapii a kurs sebeovládáni u specialisty, Buddy Rydella (Nicholson). Když se ale Buddy v rámci své radikální léčby k němu nastěhuje, Dave ztrácí svůj klid a netradiční péče v jeho životě způsobí plno zmatků. Povedená komedie, u které se zblázníte smíchem! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (458)

kingik 

všechny recenze uživatele

Jack Nicholson a Adam Sandler k sobě moc nepasují. Jinak se tahle komedie ovšem dá v pohodě užít, a to tím způsobem, jak moc máte rádi Nicholsona a Sandlera. Vtipné situace se tady vyskytují ve zvýšené míře a herci ve vedlejších rolích, jako je John Turturro, January Jones, Heather Graham nebo Krista Allen, se starají o dobrou polovinu gagů. Na zahnání nudy ideální komedie. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Nicholson byl výborný, Sandler se dokázal udržet v mezích snesitelnosti, Marisa Tomei vypadá čím dál tím lépe, ale jinak je ten film spíše za 2 a 1/2 než za tři hvězdy. Pobavila mě minirolička Heather Grahamové ("tlustá jako prase" :) ) a taky John McEnroe, rozčilil mě ten trapný, hnusně americky přeslazený výstup na stadionu, hlavně vložka se starostou Giulianim. Třikrát FUJ! ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jeden z tech lepsich Sandlerovo filmu, u kteryho je nejvetsi problem nevyrovnanost deje, misty to je naklad jak hovado, ale pak se zase treba chvily nic moc nedeje. Jinak vtipy jsou fakt paradni, Nicholson a Sandler se k sobe docela hodi a oba jsou perfektni a navic tu je spousta skvelejch cameo roli, z nichz hlavne za zminku stoji Turturro, Reilly a Harrelson. Skvela zabava. ()

Jansen 

všechny recenze uživatele

Typ komedie, od které nic nečekáte a ani se vám ničeho převratného nedostane. Prostě film, na který se podíváte v pátek večer s rodinou, když zrovna není nic jiného na práci. Adam Sandler, v roli plachého dobráka a Jack Nicholson, jako jeho psychiatr, který určitě není z těch, co by své pacienty léčili v pokoji na pohovce. Klasická Sandlerovka s pár sexistickými vtipy, která nijak nevyčnívá z daného žánru. ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Nicholson tady "řádí"... , je opravdu skvělý.... (nedokážu si představit tento film a vůbec ne hodnocení bez něj).. Sandler tady docela ujde, super pidi role H.Graham a nepřehlednuté Galaxie v podání W.Harrelsona :-) Film mě pobavil.... ale kdybys si měl vybrat zda jít na kurs nebo slibovaný rok u soudu, šel bych asi na ten rok (vědět co mě čeká), protože bych Nicholosona asi zabil ... :-) A M.Tomei? Tak ta je hezčí a hezčí.. :-) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Tržby ze severoamerických kin byly 135,6 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových 195,7 mil. (NIRO)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 75 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama