Reklama

Reklama

Při malém nedorozumění na palubě letadla se nesmělý podnikatel Dave Buznik (Sandler) dostane mimo kontrolu a musí podstoupit terapii a kurs sebeovládáni u specialisty, Buddy Rydella (Nicholson). Když se ale Buddy v rámci své radikální léčby k němu nastěhuje, Dave ztrácí svůj klid a netradiční péče v jeho životě způsobí plno zmatků. Povedená komedie, u které se zblázníte smíchem! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (458)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho mnohem víc. Už jenom jména jako Jack Nicholson, Woody Harrelson a konec konců i Adam Sandler naznačujou, že by to mohla bejt pořádná zábava, ale tohle je spíš podprůměrná komedie, která ke konci spíš připomíná romantickej film. Pro mě je to jednoznačně zklamání. Jack Nicholson v poslední době bere taky roli v každý blbosti. Tady to fakt nemohlo zachránit už nic. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ten film je každou novou projekcí čím dál méně komediální a humorný. Včera potřetí mi to už vůbec nepřipadalo humorné. Respektive ta hlavní linie, po komediální stránce to zachraňují a alespoň na průměrnou kvalitu pozdvihají jen vedlejší role - božský Luis Guzmán, čačaná Heather Graham, John Turturo, Woody Harrelson. ()

Reklama

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Šílenství u psychiatrů není žádná novinka. letos ale zaválel ten, který postřílel v Iráku skoro celou vojenskou jednotku a původně přijel uklidňovat vojáky. Nakonec ho musel přesným výstřelem zrušit voják a tím i jeho psychiatrickou a lidskou kariéru. Vopjna není kojná.***Tato komedie je ale o něčem jiném. Žertuje často tam, kde já se chvěji. Pláče tam, kde já se směji. Inu moc jsme se nesešli. Ale je to přece jen komedie, a já jsem jen divák.***(8.10.2010) ()

svik 

všechny recenze uživatele

Zdálo by se až ukázková komedie a velmi vyskolé úrovni. Překavapivý příběh popisující šíleneho cvokaře a jeho pacienta v jádru normálního člověka. Vše se nakonec ukázalo jako totální fraška, která měla za účel spojit dva lidi. No tohle všechno si uvědomte do toho naházejte překvapivé scény, neuvěřitelné zvraty, skvělý dialog a typický Nicholsnův ksicht , všechno zamíchejte a vyjde vám parádní podívaná. ()

Jansen 

všechny recenze uživatele

Typ komedie, od které nic nečekáte a ani se vám ničeho převratného nedostane. Prostě film, na který se podíváte v pátek večer s rodinou, když zrovna není nic jiného na práci. Adam Sandler, v roli plachého dobráka a Jack Nicholson, jako jeho psychiatr, který určitě není z těch, co by své pacienty léčili v pokoji na pohovce. Klasická Sandlerovka s pár sexistickými vtipy, která nijak nevyčnívá z daného žánru. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Ve scéně, kdy Dave (Adam Sandler)  a Buddy Rydell (Jack Nicholson) odjíždějí z kláštera, kde si byli vyřídit účty z mládí, vyjedou polní cestou na silnici a přejedou dvojitou žlutou středovou čáru. V následující scéně je však ve zpětném zrcátku vidět čára jednoduchá, přerušovaná, bílá. (eltazar)
  • Když chce Dave (Adam Sandler) vyznat lásku své dívce na stadionu, chce se za každou cenu dostat k mikrofonu. Pak jej ale odvedou a za chvíli zase přivedou, načež mluví bez mikrofonu, přesto je však na celém stadionu slyšet. (jirijost)
  • Kabina letadla je zařízena přesně jako v Boeingu 767 - před odletem se však v záběrech objevuje Boeing 737. (jirijost)

Reklama

Reklama