Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá komedie o českém super-agentovi 007 naruby. Muž pro zvláštní operace je totální nemotora a je nasazován vládou tam, kde jde o něco naléhavého a mimořádného. Superagent Vašek Hruška se svěřených úkolů neohroženě ujímá a k jejich řešení přistupuje zcela netradičně. Jeho akce jsou však překvapivě úspěšné... (oficiální text distributora)

Recenze (511)

MM11 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohlecto, to bylo trochu silný kafe i pro stálé diváky TV Nova, a proto to naše nejsledovanější televize pustila pouze jednou, a od té doby se o tomto filmu nezmiňuje. Scénář si musel Soukup zaobstarat v psychiatrické léčebně, protože je to neobvykle dementní, herci jsou samozřejmě maximálně toporný (hůř to snad ani nejde). Stopáž 75 minut vypadá zvládnutelně, ale takový nános trapáren jste dozajista ještě nezažili. To se nedá brát ani jako parodie a je pravděpodobné, že Jak ukrást Dagmaru vyšoupne Majora Maisnera s prvního místa žebříčku nejhorších filmů. Už aby to bylo. ()

DJ Obelix odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, takhle ma vypadat hezky cesky film. Skvele herecke vykony, sympaticti herci, vyborna rezie, vypointovany pribeh a jemny humor, ktery pohladi ... je nesmirna skoda, ze byl tento skvost divaky neprijmut a nezbyly tak prachy na natoceni sequelu, moc jsem se tesil - tady u nas v lecebne pro dusevne chore je totiz strasna nuda ... ()

Reklama

gabin(a) odpad!

všechny recenze uživatele

Nedokoukala jsem, přestože jsem zrovna měla záchvat masochismu a kočku na klíně, takže jsem nedosáhla na ovládání a nemohla přepnout, potažmo vypnout. Nevím, jestli ti, co na to šli do kina byli tak blbí nebo takoví sebemrskači nebo oběti krutého žertu nejhorších nepřátel a jestli tam vůbec vydrželi. A hlavně nechápu, jak se může někomu podařit na takovou číčovinu sehnat peníze, které chybějí na daleko užitečnější věci!!! ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Soukup se na konci devadesátých let stal snad ještě výraznějším sračkerem, něž Troška v nulté dékádě. Avšak jeho filmy točící se kolem hereckého ansáblu z policejní trilogie, si vytvořila svou neopakovatelnou auru a poetiku, která jak tak béčkově dementní až je milá. Sypal a spol se tady vážně nesnaží hrát na něco jinýho, než na dementy, tak jak jim úkoluje scénář. Jsou rádi, že jsou rádi. Proto nemá důvod toto osoudit, či ozdobit odpadem. ()

CiPR 

všechny recenze uživatele

Tak asi se koukám na jiný film, nebo opravdu nevím. Jak někdo nemůže mít rád tento snímek, vždyť je zábavný, legrační a rozhodně se při něm člověk nenudí. Sypal jako agent "007" Vašek Hruška, trouba, který je nejlepším agentem České republiky, odmítá telefonáty světoznámého agenta Jamese Bonda, je povolán aby našel fotky systému Dagmara, do hotelu Srní na Šumavě, kde zrovna probíhá seznamka. Asi se opravdu dívám na jiný film, jelikož odpad! mi zde opravdu ani trochu nesedí, rád se na tento film znovu podívám. Proto 80%. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Klatovech, Srní, Železné Rudě, Praze a na Křivoklátě. (M.B)

Reklama

Reklama