Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá komedie o českém super-agentovi 007 naruby. Muž pro zvláštní operace je totální nemotora a je nasazován vládou tam, kde jde o něco naléhavého a mimořádného. Superagent Vašek Hruška se svěřených úkolů neohroženě ujímá a k jejich řešení přistupuje zcela netradičně. Jeho akce jsou však překvapivě úspěšné... (oficiální text distributora)

Recenze (511)

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Plány jediného zařízení schopného odhalit antiradarový letoun Stealth jsou ukradeny, a k předání zákazníkům má dojít na seznamovacím pobytu v Srní na Šumavě. Jedinou nadějí české vlády je vyslat na místo tajného super-agenta, Vaška Hrušku (Jaroslav Sypal), aby vše monitoroval, a plány Dagmary (jak se zařízení jmenuje) dostal zpět ... Nečekal jsem, že po otřesném Poldovi III uvidím ještě něco podobně strašného, ale pokud něco takového existuje, vůbec mne nepřekvapuje, že je to taktéž z pera Jaroslava Soukupa (a dokonce s velmi podobnými herci jako trilogie Polda). Nicméně Jak ukrást Dagmaru je hodně odporný film, a největší zásluhu na tom všem má naprosto otřesný Jaroslav Sypal (troufám si říct, obsadit do hlavní role kohokoliv jiného, tak by se to možná i na hvězdičku vyšplhalo).... Odpad! jak vyšitej... ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Soukup se na konci devadesátých let stal snad ještě výraznějším sračkerem, něž Troška v nulté dékádě. Avšak jeho filmy točící se kolem hereckého ansáblu z policejní trilogie, si vytvořila svou neopakovatelnou auru a poetiku, která jak tak béčkově dementní až je milá. Sypal a spol se tady vážně nesnaží hrát na něco jinýho, než na dementy, tak jak jim úkoluje scénář. Jsou rádi, že jsou rádi. Proto nemá důvod toto osoudit, či ozdobit odpadem. ()

Reklama

Phoppy odpad!

všechny recenze uživatele

No mé pocity u tohoto filmu ( a to jsem ho nedokoukal do konce - díky bohu ) byly velmi smíšené přičemž nejvíce převládal můj dávicí reflex...ani nevím do jakého filmového žanru bych toto " dílo " zařadil...vzdáleně se to možná podobá parodii nicméně toto slovo spíše vystihuje samotné herce...no a když se k tomu přidá takový " originální " režisér jakým je pan Soukup pak vznikne dío skutečně jedinečné... ()

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem tomu i ty dvě hvězdy dal, ale čím víc ubíhá čas, tím víc podobné hrůzy nesnáším. Holt s věkem přichází rozum. Nulové herecké výkony, nulová originalita a celkově naprosto zbytečný film, který nikdy neměl vzniknout. Je to jen hloupá ukázka toho, že u nás vtipné věci prostě vzniknout nemůžou, protože k smíchu tu opravdu není nic. Leda k výsměchu. ()

Hever odpad!

všechny recenze uživatele

Co napsat ke zvratku, který vás nasere po první půlhodině sledování, zkazí vám celé sobotní odpoledne tím, že způsobí příšernou nevolnost? Nejradši bych to nekomentoval, ale ještě pořád jsem pod vlivem této sračky. Obzvlášť nasírací je ten teplouš, to jsem fakt myslel, že chytnu ovladač a vší silou ho mrštím do televize. Sypal ze sebe sype jedno hovno za druhým a eště se furt tváří, jak kdyby měl na koulích pověšené šestnáctitunové závaží. Zbytek té bandy trotlů, co v tom hraje (pro mě už nikdy více herci ani lidi) nakonec podávají výkon hodný vyliskání. Prostě odpad! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Klatovech, Srní, Železné Rudě, Praze a na Křivoklátě. (M.B)

Reklama

Reklama