Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá komedie o českém super-agentovi 007 naruby. Muž pro zvláštní operace je totální nemotora a je nasazován vládou tam, kde jde o něco naléhavého a mimořádného. Superagent Vašek Hruška se svěřených úkolů neohroženě ujímá a k jejich řešení přistupuje zcela netradičně. Jeho akce jsou však překvapivě úspěšné... (oficiální text distributora)

Recenze (511)

genetique 

všechny recenze uživatele

Nás môže akurát tak tešiť, že už na prvý pohľad to tvorcovia nemysleli vážne. Inak by si to zaslúžilo aj mínusové body. Ale tak už keď na ničom inom, aspoň na tej skrumáži trapnych scien sa nedá nezasmiať. A aspoň je tu ďalšie kolo o najdebilnejšie zobrazenie pojmu 'česká komédia', kde medzi sebou súťažia Troška a Soukup. Ešteže sú tu na záchranu aj iní. 20%. ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Takže Jarda Sypal jako Vašek Hruška, jo??? Nevěřil bych, že to kdy řeknu, ale to je ještě příšernější než božský Kája jako James Bond...nebo to má být Jako James Bond? To je jedno, chtělo by to nějak efektně zakončit, tak co třeba citací z Červeného Trpaslíka, i když pouhé jeho zmínění v souvislosti s takovým brakem je urážkou...nicméně jak trefně poznamenal blahé paměti A.J. Rimmer, muž s největším charizmatem na světě - "Dokonce to urazilo i mou zadnici, jež se oprudila, neboť chudinka moje malá dřepěla u tak děsného puberťáckého škváru!" ()

Reklama

Jeržik odpad!

všechny recenze uživatele

Byl jsem na tom v kině. Zasmál jsem se jen jednou, zbytek je filmová rakovina posledního stádia... ukázka momentální úrovně českého filmu. P.S. Dobrá zpráva na závěr. Přátelé a soukmenovci, můžeme si blahopřát a gratulovat, právě jsme totiž narazili na úplné dno filmových výkalů a jsme v nich ponoření mnohem dál než "po uši", takže to znamená jedno-hlouběji už to nejde... ()

pjotr76 

všechny recenze uživatele

Takže pět hvězdiček.....tenhle film je tak úchylně špatnej, že v tom cítím neuvěřitelné umění, absurdita těch lidí co se tam potácej a dělaj že hrajou, ten člověk co si myslel, že režíruje....tohle vážení přátelé je totiž vlastně absurdně umocněná quintessence nevkusu, která nastavuje zrcadlo totální desekraci dobrého vkusu ve společnosti.;) Kamenujte mne prosím od 3 do 5 odpoledne, zájemci o kamenování prosím klepejte. ()

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Jistě znáte ty situace, kdy vás někdo nasere tak, že máte sto chutí dát mu do držky. Jenže co s tím? Nejsme malé děti a slušní lidé se neperou. V tom případě vám doporučuji, zkusit si pro uklidnění malé dechové cvičení. Najděte si nějaké příjemné místo, pohodlně se usaďte a začněte zhluboka dýchat. Nádech nosem, výdech pusou. Nádech - výdech. Tááák. Hezky pomalu. Už je vám lépe? Nebo bych doporučoval nějaké meditační praktiky. Jóga jich zná spoustu. Třeba tzv. pozice válečníka. Najděte si pod zadek asi 30 cm podložku, skřižte nohy jako při tureckém sedu, dlaně na kolena a upřeně se dívejte před sebe. Vnímáte jen tlukot svého srdce a svůj dech. Tak co? Je to lepší? Už jste se uklidnili? Pomohlo vám to? Že NE? Já vím, někdy je to příliš těžké, ba zhola nemožné se ovládnout. Ale prát byste se stejně neměli. Přemýšlejte o tom. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Klatovech, Srní, Železné Rudě, Praze a na Křivoklátě. (M.B)

Reklama

Reklama