Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdinové zanechali původních profesí číšníka a taxikáře a pronajali si prosperující diskotéku Brooklyn. Jejich poklidný život však naruší podvodník Kadlec, který nezapomněl, že to byli právě oni, kdo jej před dvěma lety dostali za mříže. Celou tu dobu myslel jen na pomstu. Dříve drobný podvodníček s pomocí svých kompliců, zetě Bureše a spoluvězně "Inženýra" se napojí na obchod s drogami a zahájí svou pomstu. Michal je zatčen pro znásilnění dívky, kterou v životě neviděl a Tomášovi nedá moc práce zjistit, že za vším je právě Kadlec. Dlouho také Tomáš netuší, že sympatická Ivana, která nastoupila do jejich podniku a do níž se zamiloval, pracuje také jako luxusní prostitutka a do podniku ji nasadil právě Kadlec. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (240)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Říkejte si co chcete, ale tenhle film je lepší než většina toho, co vzniká v Česku v dnešní době. Nicméně spousta klenotů české kinematografie je na čsfd zavalena odpady už jen z principu, takže nezbývá než nad tím mávnout rukou. Já se skvěle bavila i když jsem film viděla snad po deseti letech - a nemohla jsem se odtrhnout od obrazovky. To se mi u českých filmů stává opravdu, opravdu zřídkakdy - proto si dovolím trochu nadhodnotit :) Příběh je na naše poměry originální a poutavý a herci přesvědčiví - hlavně Krainová se mi líbila. ()

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Druhý díl je dějově horší než první, přesto má film tempo a je dívatelný. Hlavníi zápory filmu: "rozervaný" a neuvěřitelně přehrávající frajírek Tofi, Vašut dělající ze sebe neustálého blbce a plýtvání talentem Žilkové na pouhé porcování kuřete. Jednoznačným kladem je Augusta, na němž je sice vidět, jak alkoholismus poznamenal za čtyři roky jeho tělo, přesto svým charizmatem zaujme (Bábíííí, co čumíte?????) ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

"TO SOM OKÚKOL V JEDNOM FILME Z AMERIČKY." Není to taková palba jako poprvé, scénáři i realizaci nějak chybí ten drajv a Sagvan se posunul od civilního hereckého projevu k otravnému frajeření, ale pořád je tu vidět snaha, cítit devadesátková atmosféra, padne pár dobrých hlášek, Simča je k nakousnutí a vašutština k popukání. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Tak neuveriteľne blbé dielo sa len tak nevidí, ale zároveň je mu to tak strašne ukradnuté, že sa nedá nemať ho rád. Ako si bezstarostne sviští na príjemnej dancefloorovej vlne, s neznesiteľne nádhernou Simonou Krainovou ( ako sa z takej bohyne mohla stať tou umelohmotnou vyblondenou kreatúrou ? ), vychutnávanými výkonmi a s kamarátmi takými, že by bolo sveta žiť aj v monzúnovej oblasti. Kritika na KAMARÁDY II zbesilo pálila zo všetkých strán a ľudia sa len hrnuli a hrnuli... Nech mi nikto nehovorí, že Soukup neumí ! Keby boli všetky zlé filmy také dobré, svet by bol krásny. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Asi byla chyba dívat se na Kamaráda do deště po sérii českých filmů, které spatřilo jen málokteré oko - a že ty filmy byly opravdu dost nekoukatelné. Proti nim Příběh z Brooklynu plyne poměrně slušně - jeho největším problémem je naprostá průměrnost. Nebýt toho, že je to pokračování svým způsobem kultovního filmu s těmi samými herci, tak po tomhle filmu neštěkne ani pes, ani televize. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (9)

  • Režisér filmu Jaroslav Soukup často zápasil s výkony Karla Augusty. Ten byl totiž na přísné dietě, která zahrnovala pouze jednu vypitou lahev bílého vína denně, což samozřejmě časem vedlo k zhoršujícímu se zdravotnímu stavu i hereckému projevu. Soukup říkal, že musel často poslat Augustu si loknout, aby dokázal předvést požadovaný výkon. (korbitch22)
  • Filmová diskotéka Brooklyn existuje i ve skutečnosti, a to v Praze 5 na Stodůlkách. Jejími majiteli byli po určitou dobu dokonce Lukáš Vaculík a Sagvan Tofi. Exteriéry však byly natočeny jinde. (AntonioG33)

Související novinky

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

12.01.2017

Na prvního Anděla Páně vyrazilo do kin 188 138 diváků, takže Jiří Strach rozhodně nečekal, že jeho pokračování rychle zaútočí na milion. Právě tahle cifra ale padla v šestém týdnu promítání, čímž se… (více)

Reklama

Reklama