Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Holcovi a Kadlecovi rozhodnou, že jediné možné řešení je sestěhovat se na jedno místo. David, který výměnu zavinil, nabídne svůj dům Tereze a Martinovi. Od té chvíle začíná „boj“ za klidné soužití. Všichni zúčastnění se snaží, chtějí, aby se vše podařilo, jenže každý další den přináší nové a nové překážky. Každá rodina má své zvyky, své priority, své názory na výchovu. Každý sám za sebe je jiná osobnost, i Tomáš s Jakubem nemohou být rozdílnější. Obě rodiny sdílejí přesvědčení, že soužití je jediné možné, přesto ale nanejvýš problematické řešení. Všichni chtějí, aby se to podařilo, jenže čím více času spolu rodiny tráví, tím jasněji je vidět, že celé to snažení bude nejspíš marné. Přesto se nikdo nechce vzdát. (Česká televize)

(více)

Recenze (37)

bobstock 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Se to asi trochu čekalo. Jak již zmínili jiní. Spousta lidí to sjížděla spíše setrvákem, protože to díky umu filmařů a výkonům herců je stále o level(y) výše jak zakyslá papundeklová telenovela. Coufal rozjel několik zajímavých linek, které nikdy bohužel nevrcholí větším konfliktem, který by přiblížil 2.řadu té první. Samozřejmě 13epizod tomu také nepomohlo a tak se možná loučíme s výměněnými kluky, kde zůstalo vlastně všechno při starým. Jen Isteník podle očekávání vyměnil mundůr. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co se z ničeho povedlo před dvěma lety, už nikdy nemělo spatřit pokračování... A druhá série působí jako něco, co by tvůrcovská energie dala do dvou epizod za první sérii, jako takový epilog.. Neuvěřitelně natahované a to i bez snahy vytvořit několik zbytečných dějových linek, ne, oni si radši pořad rozpitvávaly těch pár, co jim zůstalo. Není tu vlastně moc, u čeho by divák v napětí čekal, jak to dopadne. Nedaří se tvůrcům nějak vybudovávat divácká očekávání.. A co je nejhorší, tak úplně se zapomíná na to, co dělalo Kukačky, čím jsou... Ty hřejivé momenty mezi postavami. Linka s matkou Terezy je hrubě nevyužitá. Martinovo snažení, že syn musí být s tátou je tak nešikovně neuchopené, že zkrátka vychází z toho jako nevděčný intrikářský hajzl. A ti dva.. Holcovi? Někdy jsem měl pocit, že kromě sporů s bratrem ty jsou jen jako křoví.. Vůbec se to nepovedlo a dívat se na celou sérii v kuse, tak dám ještě o level slabší hodnocení.. Nebýt poslední epizody, která mě sice naštvala za vyústění s matkou, ale alespoň poprvé si poprvé ty postavy uvědomily, že není možné být tak sobecký, tak není zhola nic k zapamatování... Naprosto zbytečná věc, která pošpinila pověst první série... 60% ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem do odkoukal. Když už začnete sledovat druhou sérii jako ucelenej příběh, je hovadina od toho odejít. herecky docala dobrý, příběh ale řeší něco, co se mohlo vměstnat do dvou dílů na konci první, a tím pádem jediný série. Ovšem oproti děsnejm krimi seriálům je tohle pohoda za tři silný hvězdy. 60%. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhú sériu nechcel točiť ani samotný režisér a vieme prečo. Bolo to varenie z vody a recyklácia tých istých problémov, pričom jedna postava opakovane dostáva na hubu, ďalšia postava v jednom kuse kričí, tretia postava má stále utrápený pomáhačský výraz. No a potom je tu samozrejme Adamczyk, ktorý pokračuje v čom začal a strúha grimasy, ako keby mu nesadla tretia dávka prezentu od Fajzeru. Záver mimoriadne neuspokojivý, pretože niečo sa uzavrelo, no niečo prináša úplné vyústenie do stratena. V každom prípade žiadna tretia séria je riešením. Už by nebolo o čom a varilo by sa už nie z vody, ale z chcaniek. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série jednoho z nejsledovanějších seriálů ČT posledních let byla dobře vystavěnou sondou do série nelehkých životních situací zcela obyčejných českých rodin a my týden co týden sledovali povedené seriálové drama. S obrovskou sledovaností se bohužel v současnosti pojí hamižnost a druhá řada prostě musela vzniknout, třebaže ji nikdo z nás moc nechtěl. A ačkoli se objevilo i několik dílů, díky nimž mi druhý profil vyhazuje hvězdy 4, nic jiného než průměr udělit nemůžu, protože ve finále mi tahle řada nedala vůbec nic a donutila mě i pár postav kvůli jejich zbytečně debilnímu chování skoro až nenávidět. Už nikdy víc prosím. ()

Galerie (419)

Zajímavosti (16)

  • Premiéru epizody si nenechalo ujít 1,1 milionu diváků (15+), což byl nejlepší výsledek večera. (rublik05)
  • Premiéru epizody sledovalo 1,1 milionu diváků (15+). Šlo o nejlepší výsledek celého dne. (rublik05)
  • Premiéru epizody sledovalo 1,14 milionu diváků (15+). Šlo o nejlepší výsledek večera a také celého dne. (rublik05)

Reklama

Reklama