Reklama

Reklama

Lovec Kraven

  • USA Kraven the Hunter (více)
Trailer 1

Lovec Kraven je strhující příběh o tom, jak a proč vznikl jeden z nejzajímavějších a nejvýraznějších zločinců filmového vesmíru Marvel. Titulní roli thrilleru, který se odehrává před osudovým střetem Kravena se superhrdinou Spider-Manem, ztvárnil Aaron Taylor-Johnson. (Falcon)

Diskuze

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Sú filmy, ktorým sa uľavilo, že môžu pre štrajky svoju premiéru odložiť a za ten čas, snáď, niečo doladiť... alebo sa potom vyhovoriť, na tú odloženú premiéru, že prečo to v kasách nedopadlo...

na příspěvěk reagoval martinbucek

tomahawk74

tomahawk74 (hodnocení, recenze)

Ta fyzika, ve spojení s mizerným střihem, tam celkem dost hapruje.. Tento trailer mě má jako nalákat do kina.. eh..

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Problémy se lvem ? Lev žije už šest set let a nejde zabít, spousta se jich o to pokusila a selhala, lev je zabil. Papa Russell vyveze synka na výlet, aby zabili "nesmrtelného lva" protože papa Russell věří tomu, že vše jde zabít a synek potřebuje zocelit, pač je slabý. Lev vědomně či nevědomně předá svoji sílu, své predátorské instinkty a schopnost lovit Sergei, ze kterého se stane Kraven.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

mentál vytahuje Kladivouna, proč ? Protože je mentál, mentála nikdo nezastaví a tak si ho další mentálové raději fotí. https://twitter.com/ViciousVideos/status/1671671340032458752 Přestože tenhle film, asi bude kulhat co se týče scénáře, tak čistě z pragmatického hlediska, doufám že bude dost dobrý, abych si užil tu show která bude jak ve filmu i tady v diskuzi. 

ESNYR

ESNYR (hodnocení, recenze)

Ty kráso. Co to zase je ? Dodvoupůlek, jedu do afriky a nechám se pokousat lvem. Už u toho Vemena a Moribundusu to stojí na kulhavých nohách ale todle je teda něco.

To si už snad musí dělat v Sony ze všech prdel ne ? Co to je za trailer ? Proč má kapka krve ze lva takovej bůůst na tělo ? Proč v tom traileru zase vidím jak všichni tupě stojí a čekají na sejmutí ? 5 lidí s puškama a .... nic ? Tak už doprdele sakra, jsou ti lidi normální ? To už dneska neumí nikdo natočit hezkou akční sekvenci ?

A až to propadne v kinech, jsem zvědavej na co to hodí.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Prometheus69

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Mne sa najviac páči ten jeho pôvod, že pár kvapiek levej krvi priamo do otvorenej rany a máme nového nadčloveka. To Spider-Manov rádioaktívny pavúk je proti tomu kurva sofistikovaný nápad... ách Chandor, Chandor... :-(

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Tak tohle je teda síla.

Už teda jenom to, že to je téměř stejné jako Morbius, asi scénáristická šablonka alá Disneyho omalovánky, ale to bylo fakt nutné odhalit Rhina, když má být ve filmu i Chameleon?

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Jinak se týče jeho role Quiksilvera... 

Mám takový typ na Universum... Ve kterém se to celé bude odehrávat.

A to je Moralesuv vesmír. Tedy až na Venoma, ten už je u Holanda... 

Ostatně, v Holandově verzi byl vidět Kraven v té prasklině. 

V tomto universu to vypadá i na Madam Web a Black cat... 

na příspěvěk reagoval Knowho

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Na totalfilm... To zase slušně zabili trailerem pitomci... Z toho udělali jem další tuctovou rodinou zábavu. Takže to zrovna ovace nesklízí... -_+

.

Isag1

Isag1 (hodnocení, recenze)

Vypadá to dosť dobre, nech to ale neskončí ako Morbius...

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Vypadá to dobře. Osobně mě spíše zajímá kam to celé jejich záporácké universum, kde záporáci nejsou záporáci, ale vlastně antihrdinové, bude směřovat.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Blackhand47

No,řeknu ti vypadá to si nejlépe z toho pseudo Marvelu od Sony, což ale rozhodně neznamená že to vypadá nějak skvěle jelikož Venom a Morbius žádnou laťku nenasadili 

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Ach jo představoval jsem si, že bude víc vypadat jak ten z animáku :D

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Já nevím měl to hrát někdo 40+ a ani né tak namakaný jako prostě velký. Beztak to nikdy nemůže fungovat bez Spidermana, ti záporáci Morbius, Kraven nejsou podle mého zas tak zajímavý. I kdyby třeba byl film dvě hodiny a z toho tam byl Spiderman max 20 minut, tak by to bylo daleko lepší.  Takhle jak to mají oddělený tak je to BÍDA a nuda. Slyším dobře, že na konci je Rhino? :D

na příspěvěk reagoval Blackhand47

Související novinky

28 let poté nabírá obsazení

28 let poté nabírá obsazení

včera

Britský režisér Danny Boyle (Sunshine, Trainspotting) to s návratem ke svému dvaadvacet let starému hororovému survivalu 28 dní poté a jeho pokračování 28 týdnů poté opravdu myslí vážně. A co víc –… (více)

Aaron Taylor-Johnson je údajně krůček od Bonda

Aaron Taylor-Johnson je údajně krůček od Bonda

19.03.2024

Hollywoodem občas kolují fámy, které nejsou nikým potvrzené, ale mluví o nich tolik lidí, že se považují takřka za pravdu. Nejinak je tomu při šíření skazek o tom, kdo by si měl zahrát příštího… (více)

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Reklama

Reklama