Reklama

Reklama

30 stříbrných

(seriál)
  • Španělsko 30 monedas (více)
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Kněz Vergara prchá před svou minulostí a nachází útočiště u Ďábla, který mu dá pokyn, aby našel poklad - jednu z 30 mincí, pro něž Jidáš zradil Ježíše Krista. Je čas se mu znovu postavit tváří v tvář, ale tentokrát je opravdu připraven... Vítejte ve světě, kde nic není tak, jak se na první pohled zdá, a nikomu nelze věřit. Otec Vergara (Eduard Fernández) je vymítač, boxer a bývalý vězeň, který je církví vyhoštěn do odlehlého španělského města, kde má působit jako kněz. Přestože touží zapomenout a být zapomenut, nepřátelé si jej brzy najdou. Začnou se dít podivné věci. Ambiciózní starosta města Paco (Miguel Ángel Silvestre) se společně s místní veterinářkou Elenou (Megan Montanerová) pokusí odhalit tajemství z Vergarovy minulosti. Všichni tři nakonec spojí své síly a ocitnou se v centru celosvětového spiknutí s cílem získat 30 stříbrných, které byly vyplaceny Jidáši Iškariotskému za to, že zradil Ježíše z Nazaretu. Mince jsou prokleté a mají nadpřirozenou moc. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Zlajdaa k tomuto seriálu (3)

Pavučiny (2020) (S01E01) 

Moje první zkušenost se španělským hororem a byl to teda opravdu děs - v tom špatným slova smyslu. Nevím, nakolik se na tom podílel český dabing, který mi prostě do temperamentních španělských úst nesedí. Ale teď k obsahu - toto byla tak divná směsice hororu a komedie/parodie, že mi z toho šla až hlava kolem. Je to neskutečný bizár - jo, při představě, že by se něco takového skutečně dělo, tak bych se asi potento, ale takhle na obrazovce to působí opravdu neskutečně a směšně. Epizoda je navíc celkem dost dlouhá a nebylo tam (dle mého názoru) nic, co by diváka mohlo vtáhnout do děje, aby prožil trochu děsu. Představené postavy mi už po první epizodě lezou na nervy -_-. Tak uvidíme, co se bude dít dál... ()

Ouija (2020) (S01E02) 

Pro mě velký skok vpřed, co se týče kvality - a jo, má na tom podíl původní znění. Český dabing v první epizodě mi prostě k hercům nepasoval, v původním znění seriál celý působí mnohem seriózněji, měl lepší atmosféru a víc mě vtáhnul do děje, takže jsem měla i chvílemi strach. Jediné, co se mi v této epizodě nelíbilo, byla ta nadpřirozená "vichřice", nebo tornádo, nebo co to vlastně bylo... ale to byla jen krátká scéna. ()

Vzpomínky (2020) (S01E04) 

Díky tempu, které se v tomto díle zpomalilo, měly větší prostor postavy, jejich prožívání, jejich vztahy + jsme se dozvěděli něco nového z Vergarovy minulosti. Povedený konec nahodil návnady pro další epizodu, máme se na co těšit. ()

Reklama

Reklama