Reklama

Reklama

30 stříbrných

(seriál)
  • Španělsko 30 monedas (více)
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Kněz Vergara prchá před svou minulostí a nachází útočiště u Ďábla, který mu dá pokyn, aby našel poklad - jednu z 30 mincí, pro něž Jidáš zradil Ježíše Krista. Je čas se mu znovu postavit tváří v tvář, ale tentokrát je opravdu připraven... Vítejte ve světě, kde nic není tak, jak se na první pohled zdá, a nikomu nelze věřit. Otec Vergara (Eduard Fernández) je vymítač, boxer a bývalý vězeň, který je církví vyhoštěn do odlehlého španělského města, kde má působit jako kněz. Přestože touží zapomenout a být zapomenut, nepřátelé si jej brzy najdou. Začnou se dít podivné věci. Ambiciózní starosta města Paco (Miguel Ángel Silvestre) se společně s místní veterinářkou Elenou (Megan Montanerová) pokusí odhalit tajemství z Vergarovy minulosti. Všichni tři nakonec spojí své síly a ocitnou se v centru celosvětového spiknutí s cílem získat 30 stříbrných, které byly vyplaceny Jidáši Iškariotskému za to, že zradil Ježíše z Nazaretu. Mince jsou prokleté a mají nadpřirozenou moc. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

gonga

gonga (hodnocení, recenze)

TheLuky12

Jako pako myslím, jako trouba. Takovej vykastrovanej sameček, hezký tělo , ale nechá se manipulovat svou šílenou ženou ,  (no, není první ani poslední) , později se tedy vzepjal, obecně mi ale vadil, působil na mě jako dost vemeno. Sorry , už si nevzpomínám, kompletně jsem to vypustil, mám z něj prostě takový dojem, konkrétní situace tady ale asi už nevyklopím.

L_O_U_S

L_O_U_S (hodnocení, recenze)

Mně se líbilo, jak se Paco mění z ňoumy, který chce každému vyhovět, ve člověka, který se nebojí postavit sám za sebe. A ten poslední díl se asi dal udělat líp, ale určitě i hůř. Ta recepce byla docela zvláštní.

TheLuky12

TheLuky12 (hodnocení, recenze)

Kincl

Viděli, že vůdce je mrtvý, tak začali sami prahnout po moci. Koneckonců to všechno byli fanatici. Možná v tom hledáte i mouchy, které tam ani nejsou.

TheLuky12

TheLuky12 (hodnocení, recenze)

gonga

A v čem konkrétně se Paco choval jako pako? :D Naopak mu to celkem myslelo. V přítomnosti spanilé Eleny by byl nejspíš trošku rozhozený každý.

na příspěvěk reagoval gonga

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

To je jako kdyby to režirovali dva lidi jeden má dobré nápady mince, to rychle rostoucí dítě, zkažená církev, zrcadlo a pak režisér idiot který tam nacpe ty mutanty a věčně vymletý spoluobčany. Přitom to potenciál mělo velký. Absolutně nechápu to finále, frajeři tam přijedou za korunovací a když mají možnost tak posbírají mince a zdrhnou stejným směrem v autech :D

na příspěvěk reagoval TheLuky12

gonga

gonga (hodnocení, recenze)

Colonel22

Souhlas s tvým hodnocením, byl to takový mišmaš všeho možného, z čehož ovšem fungovalo jen velice málo. Přitom to mělo silné a slibné momenty. Neskutečně mě iritovala postava dementního starosty nomen omen Pako, kdybych nevěděl, že je to ve španělštině běžné jméno, myslel bych si, že je to schválně. Herecké výkony, až na pár výjimek, slabé. Poslední díl celý seriál úplně zabil, hrdinové bojují proti takřka všemocnému zlu a pak k jeho poražení stačí tak zoufale málo. Regulérní parodie.

na příspěvěk reagoval TheLuky12

Colonel22

Colonel22 (hodnocení, recenze)

Slibný seriál s kotlem nápadů, ale žádný není dotažený do konce (Inglesia měl snahu). Je to mix solidní atmosférické náboženské konspirace, úsměvné španělské romantiky a dost nefunkčních nadpřirozených prvků (duši, obludy, ...), jo a taky nudy a bilionu dalších věcí, které nedávají smysl. To je právě problém - ten mix všeho možného, který působí všelijak, jen ne uceleným dojmem. Finále slíbí hodně velké věci, ale je zoufale neuspokojivé a srandovně parodické (to nemohli myslet vážně). Vergara je skutečně zajímavá postava, ale jeho chování a celý ten jeho character arc, jsou teda silně odfláklé. Za zmínku stojí ještě Elena, ale ta má jiné přednosti. Celkově mě sledování bavilo (je tam pár cool momentů), chvílema jsem se od srdce zasmál, no hlavně jsem čekal, jak to celé dopadne (šíleně se to zvrtlo). Potenciál dokonale nevyužitý, snad to spraví další řada. Doporučuji jen odvážným divákům.

na příspěvěk reagoval gonga

gonga

gonga (hodnocení, recenze)

Je mi líto, ale mám pocit, že se to již změnilo v naprostou pitomost. Namátkou útěk kněze Vergary ze zajetí, to byla regulérní parodie. Paco se stále chová jako pako, a ty dvě zmatené kriminalistky ? O těch vůbec netuším, proč tam jsou.

L_O_U_S

L_O_U_S (hodnocení, recenze)

Koukl jsem na první epizodu. Trochu mě zklamalo, jak se to ze solidně mysteriózního thrilleru překulilo v akční rozsekávačku s digitálními monstry. Ta první půlka mi úplně vyhovovala - mělo to podobný nádech jako Rosemary má děťátko, ale od scény se zavražděním Alonsa se to ubírá jiným směrem. Šanci tomu ale určitě dám.

aknel1967

aknel1967 (hodnocení, recenze)

Po třech dílech nechápu to vysoké hodnocení. Příšerná slátanina, herci v převaze mizerní, s nějakou logikou si nikdo moc starosti nedělal. A horror? Tak to už vůbec ne. Tři díly a stačilo. Velké zklamání. 

na příspěvěk reagoval oLí, gonga

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Tak musím říct že první díl byl dobrý, jen ta příšera mohla vypadat jinak ale to přerostlé dítě se povedlo :D

gonga

gonga (hodnocení, recenze)

Zatím mi to přijde slušný, tedy až na postavu starosty Paca, který je...pako. Nevím, jak to tvůrci myslí, ale nějak mi do vcelku vážně míněného děje nezapadá.

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Hodnocení nic moc, tak počkám na další dva díly a uvidím zda se do toho pustit 

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

gonga

po první epizodě to teda vypadá rozhodně na první variantu :D jako šanci tomu dám, díl - dva, jestli to náhodou tvůrci nemaj nějak dobře promyšlený a nezatracuju, bohužel pocity fakt těžce rozporuplný.

gonga

gonga (hodnocení, recenze)

Pokud to nebude nějaká megakokotina spatlaná ze věeho možného, pak to vypadá na událost. Bohužel mám obavy z toho prvního.

na příspěvěk reagoval oLí

Reklama

Reklama