Reklama

Reklama

VOD (1)

Helenka, studentka textilní průmyslovky, si vymyslí ideálního muže, kterého jí závidí všechny kamarádky. Snivá a zamindrákovaná Helenka se brání svým komplexům vymyšleným milencem, její realističtější přítelkyně Zuzka by sice také dala přednost vysněnému Patrikovi, ale nakonec bude patrně šťastna s méně ideálním Honzou, a sebevědomá vulgární nymfomanka Sylva jako motýl přelétá od jednoho milence k druhému, aby nakonec jako jediná čekala na vysněného Patrika. (TV JOJ)

(více)

Recenze (111)

Tiiso 

všechny recenze uživatele

Jakýsi pokus o komedii ze současnosti ( 80 léta ) která se zaměřuje na mládež. No mám být objektivní tak tedy zůstalo pouze u pokusu. ()

joelly01 

všechny recenze uživatele

Me to u zehleni nejak nerusilo. A bylo zajimave videt, ze narozdil od takoveho Zounara - Pomeje nebyl vzdy koule slizu! Extra plus za Prazsky Vyber! ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Jak by dopadlo hodnocení filmu dnes, to si počkám do nějaké reprízy (a stejně ho asi měnit nebudu). Ale koukali jsme na to kdysi na intru a docela jsme se bavili. Zajímavé je, že dodnes z toho mám podobný pocit jako z amerických teenagerovských komedií, které k nám začaly proudit o dekádu později. Sice to nebyly skvosty, ale za tu cestu ke světovosti si to zaslouží ocenit :-) ()

Rattlehead 

všechny recenze uživatele

"To je vůl, proč to má na kazetě, když na to může jít do kina." Film, u kterého pochopím jakékoliv hodnocení. Mě moc nebavil a ani jsem ho neviděl celý. Ovšem pro mládežníky osmdesátých let v Československu může být hodně kultovní. Skvělá beatová muzika, do toho nymfomanka, která když má ukázat ucho, tak ukáže prdel. Holky jsou hezké, ale hrozné krávy, a jako celek je to prostě divné. ()

Mercilonka 

všechny recenze uživatele

Film jsem si ráda pouštěla na spaní, patřil k mým oblíbeným, když mi bylo okolo 14-ti. Vždycky jsem z něj měla ale takový zvláštní pocit, jakoby spoustu scén vystřihli a ty scény tam chybí. Nikdy jsem moc nechápala, proč se všechny holky baví se Sylvou, když je to taková nanyna a nadávají na ni. Ale budiž. Nebýt skvělé dvojice Pleštilová-Pomeje, asi bych ty tři hvězdy nedala. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Nějak mi unikl smysl a děj, ale nevadilo mi to. Občas jsem se skutečně bavil. Ale vadily mi ty pazvuky ve filmu, pravděpodobně mělo jít o hudbu. Myslím, že jako takové osvěženíčko na nedělní niccnedělání... 201110027926/8152+++++Člověk by hned přidal těm hezkejm holkám dvacítku, ale zase ta neskutečně hnusná „hudba“… Ale možnou koukat vícekrát. 20171212 ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Typické socialistické retropeklo, které má smysl vidět pouze jednou, ze studijních důvodů. Trochu statistiky: odhalené kozy: 0x. Odhalený zadek: 2x (z toho jednou Rodenův). Odhalené péro: 1x. A šunkovar. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Typický produkt konce osmdesátých let, kdy se točily kvalitou dost nízké filmy. Buď se v nich sex objevoval nebo řešil. Zde vidíme tu druhou možnost. Parta puberťaček touží po vysněném muži a tak ho hledají u své kamarádky, která si ho ale pro změnu vymyslela. Otázkou je, co je horší. Scénář, zvolené téma nebo herecké výkony. Jedno horší než druhé. A protože se to celé postupně začne omílat dokola, zbude už jen nuda a nuda a zase nuda... ()

subic 

všechny recenze uživatele

Rok 1988, Pražský výběr je povolený, může opět hrát a může dělat i hudbu k filmům. I k blátivým filmům. ()

DooFooS 

všechny recenze uživatele

Zase taková tragédie to není. Zajímavé jsou také kostýmy, na kterých je vidět, co tenkrát bylo opravdu v kurzu :-) ()

sharka.68 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda Pleštikové,druhá Kvasničkové a třetí Patrikovi .-) , jo našívání cedulek s cizí značkou na doma ušité hadříky, a pak , kdo to ty šikmooké naučil :-) , pak si z toho pamatuju ještě šunkovar a vynášení silonových punčocháčů přímo na těle - chytli je ve vrátnici :-) /a kradli je chlapi/...vydá to Bonton, to zas bude cena okolo 300 korun...no,tak v kině jsem na tom byla kdysi 3x a stálo to dohromady necelou pajsku...(se školou, s partou, na rande ) ()

pOne 

všechny recenze uživatele

Crazy teenegerská komedie, na které je sice sakra patrný zub času, která se nevyvaruje laciností, nicméně v určitých fázích dokáže celkem pobavit. ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Hodně muziky, příběh trochu dementní i scénář. Potěší jen pěkné ženy, zejména Mirka Pleštilová nebo i Monika Kvasničková, ani Vondrová není špatná, pak Pomeje, Roden, Matásek, ale to nezachrání velmi slabý děj. Hodnocení: 35 % ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Nějak nevím proč, ale já to prostě dodíval a vůbec to nebylo špatný. Pro chlapa se bylo na co koukat, mělo to ten look konce 80 let. Zběsilej střih s kamerou která mě dost brala. Jirka Pomeje jako cajk. Hudba pro každého jest, ač bych čekal i lepší fláky. Příběh je sice takovej jalovej. Každopádně mám doma šunkovar a použil jednou. Na víkendový odpočinkový film proč ne. ()

Reklama

Reklama