Reklama

Reklama

Barbaři

(seriál)
Trailer
Německo, (2020–2022), 9 h 28 min (Minutáž: 42–55 min)

Hrají:

Gaetano Aronica, Jeanne Goursaud, Jeremy Miliker, Laurence Rupp, David Schütter, Bernhard Schütz, Eva Verena Müller, Sergej Onopko, Florian Schmidtke (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Osudy tří postav se propojují v bitvě v Teutoburském lese, kde germánští válečníci v roce 9. n. l. zastavili rozpínání Římské říše. (Netflix)

Recenze uživatele Cheeter k tomuto seriálu (7)

Barbaři (2020) 

Celkově musím minisérii hodnotit kladně, za mě se určitě povedla. Byť příběh je do velké části fabulace, tak si dovedu představit, že takhle vypadat mohlo. Moc toho o tomto boji nevíme, ale víme kdo tam byl a kdo zařval. Byť mi přijde dost věcí jako nesmysly, tak celkově jsem spokojený, seriál mi příjemně utíkal. Latina byla zajímavá v kontrastu s němčinou. Víc takových počinů. ()

Vlk a orel (2020) (S01E01) 

Ne úvodní díl to byl dobré. Jen se mi množí v hlavě otázky, jestli to bylo spíš o minulosti nebo o současnosti. I když, ono je tam vždycky obojí. ()

Odplata (2020) (S01E02) 

Některý věci nedávaly fakt smysl. Jako, proč nikdo nehledal Segesta? Docela elementární věc... ()

Na hraně (2020) (S01E03) 

Ani ten závěr nedokázal zvrátit vláčnost a roztáhlost celého dílu. Navíc v určitém bodě přijít musel. ()

Nový reik (2020) (S01E04) 

Tak konečně to mělo spád. Nejlepší za mě zatím byl vnitřní přerod Arminia. A vypadá to na divoké další dva díly. Toll. ()

Zrada (2020) (S01E05) 

Vypadá to na zajímavě rozehranou hru těsně před finále. A skoro si troufnu odhadnout, že tam už to bude spíš o efektu než o nějakých zákulisních pletkách. ()

Bitva (2020) (S01E06) 

Závěr by očekávatelný, zpracování dobré, jen je škoda, že nezazněl ten slavný výrok, na který asi dost diváků čekalo. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama