Reklama

Reklama

Skupina přátel se společně sešla v kruhu ze svíček hrát strašidelnou hru. Každý z nich očekává, že si z toho něco odnese. Pravidla hry jsou pro každou svíčku vyprávět jeden hororový příběh. (O2 TV)

Recenze (22)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tentokrát jsem sáhl po antologii z letošního roku. Skrývá v sobě 7 povídek plus příběh kterej vše propojuje. Nechce se mi vypisovat jednotlivý hodnocení k samotným povídkám. Jen dodám, že pouze jednu bych ohodnotil na 2 hvězdy. Zbytek je průměrný nebo lepší. Ve čtvrtý povídce mě potěšila účast mojí oblíbenkyně Amy Smart. Pro mě je The 100 Candles Game určitě jednou z těch lepších hororových antologií. Nebojím se dát 4 hvězdy. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Jednotlivé segmenty tohoto povídkového filmu se motají kolem průměru, pro mě mezi dvěma a třemi hvězdami, ale ten rámující příběh o čtyřech dospělých lidech, kteří hrají strašidelnou hru, bu bu bu, a od začátku se chovají, jako kdyby jim bylo šest, je tak neuvěřitelně trapný, až mi bylo stydno. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Za mňa v pohode antológia. Štyria kamaráti hrajú hru pri sviečkach a rozprávajú si desivé príbehy. Takže je tu 8 segmentov (posledný vlastne tvorí dejovú líniu), samozrejme nie všetky sú extra dobré, ale nájde sa aj zopár nadpriemerných. Príbeh o starej babe a čiernookom decku bol asi najdesivejší, ešte ma celkom zaujal príbeh o otcovi a synovi uprostred poľa a hmly, prípadne exorcizmus na ostrove. Prvý o lesnej čarodejnici mal potenciál, ale bol až príliš krátky, a pasáž o matke a smiešnom démonovi patrí asi medzi najslabšie. Ostatné boli skôr priemerné. Takže, keď to tak nejako prepočítam, aj hodnotenie mi vychádza rovnako. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Nešlo o špatný povídkový horůrek, jehož problém tkví převážně v délce. Ačkoli jsou příběhy víceméně průměrné, je jich příliš mnoho a diváka postupně přestává bavit poslouchat další. Ke konci už jsem se trochu nudil, ale některé příběhy mne přecijen zaujaly. K jednotlivým povídkám nemám příliš co bych řekl, ale aspoň se je pokusím ohodnotit. První příběh byl krátký a spíše nikam nesměřoval 50%. Další byl mnohem zajímavější o dítku kterého neustále straší jeho otec 60%. Následoval asi tím nejlepším příběhem o staré bábě na schodech, jež byl jako jediný trochu strašidelný 80%. Čtvrtá povídka o matkce na drogách mne příliš nezaujala 45%. Nasledující příběh opět patřil mezi ty lepší a byl o dvou dívkách, kdy jedna byla pohřbená za živa s parádní atmosférou 75%. Překvapivě mě zaujal i příběh o vymítání, což obvykle příliš nemusím, ale zvrat na závěr dílo parádně vyšperkoval 60%. V tomto bodě už mne začala zmáhat délka příběhů a jejich množství a možná i proto považuji další příběh za ten úplně nejslabší o dívce s telefonem a přítelem co neumí plavat 35%. Nakonec však bylo pravděpodobně nejstrašidelnější pojidlo co svazuje jednotlivé příběhy dohromady, které v tuto chvíli právě vrcholilo a vysvětlí se, proč hlavní postavy vůbec hráli tuhle hru. V hororvosti sice příběh na pozadí uspěl, ale byl příliš natahován a tak za něj uděluji pouze 45%. Což je celkem 56% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Jak podle tebe chutná čarodějnice?- Na filmových antologiích je dobré, že alespoň některý příběh za to může stát. Čarodějnice, duchové, noční můry, vymítání démona či pomsta zhrzené a podvedené ženy. Solidní byl příběh chlapce a otce, kteří žijí na osamocené farmě a jsou nuceni se bránit mlžným přízrakům. Zdánlivě tradičně vypadal příběh o vymítání, ale měl pěknou pointu. Z hlediska formy a atmosféry byl velmi dobrý příběh stařeny pronásledované temnou postavou, i když mně se více líbil vtipný příběh ženy, co se probudila sama uprostřed tmy. Na jedno podívání dobré. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"The 100 Candles Game" je pre mňa celkom sklamanie. Jednotlivé príbehy mali podľa mňa na viac, často ma film vytiahol z atmosféry a hoci v mnohých príbehoch je aj nejaký ten potenciál, tak pôsobí nevyužito. Plus poviem pravdu, že zosumarizovanie toho všetkého mi prišiel ako nepodarený vtip. Je mi jasné, že už počas sledovania sú nejaké náznaky, ktoré nám hovoria, že v tomto dome niečo úplne nehrá tak ako má. A vysvetlenie toho všetkého je len uzatvorenie príbehu tak, aby sme tomu dali nejaký význam. Prečo nemôžeme mať konečne film, ktorý by to poňal tak ako by bolo treba. Žiadny extra príbeh, ktorý našim hrdinom dá nejakú rolu, len nech si spolu rozprávajú strašidelné príbehy. Okey, ako sú na tom jednotlivé príbehy? Prvý o čarodejnici v lese skončí skôr než som sa nazdal a dokopy som z neho nemal nič. Viac-menej len nedopracovaný úvod na 5 minút. Potom máme príbeh chlapca a otca v dome pri poli a hmle. Tento bol celkom dobrý a priniesol aj dobré zakončenie. Malo to hlavu a pätu a fungovalo. Potom je tu asi najtemnejší príbeh o deťoch s čiernymi očami. Tento funguje vizuálne veľmi dobre, len som si miestami nebol istý, či sa mám báť tých detí, alebo tej starej ženy. Príbeh démona a matky (ktorú hrá Amy Smart) ma celkom zaujal (hoci ten démon vyzerá veľmi gýčovito), no opäť skončí príliš rýchlo. Tam by som napísal väčší príbeh k tomu, ktorý by z toho mohol urobiť zaujímavejší film. Príbeh mladého kňaza, ktorý príde robiť exorcizmus je celkom okey, no nepotreboval ten šibnutý zvrat na záver. Asi preto, aby ponúkol aspoň niečo nové, no pre mňa to pokazilo story. Dievča uväznené v truhle bol bohužiaľ v španielčine a nerozumel som z toho dokopy ani slovo, a pôsobilo to veľmi ukričane. Vizuálne to pôsobí veľmi staticky, no bol som schopný z toho pochopiť, čo sa asi zhruba dialo. Škoda len, že som nenašiel také titulky, ktoré by mi preložili tie dialógy do niečoho, čomu by som rozumel. Posledný príbeh mi dokopy nepriniesol absolútne nič a je asi najslabší. Pre mňa nedopracované dielo, ktoré výsledne vystihuje slovíčko - "Meh" Hodnotenie: C- ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Ničím výjimečný povídkový a multirežisérský soft horror, jakých jsem viděl už mnoho. Tři příběhy se mi líbily mírně nadprůměrně (unesené dítě, šílená matka a falešný exorcista), ale ani ty ostatní nebyly špatné a špatná nebyla ani spojující dějová rovina, protože díky sehrané dvojici tvůrců předloh si film udržuje vcelku konzistentní obsahovou i kvalitativní úroveň.  Spotřební jednohubka po večeři, nic víc, ale ani nic míň. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jako ve většině antologií jsou tady povídky obstojné a zbytečné, ale za sebe musím říct, že se tu nenašla žádná, která by byla vyloženě špatná. Pobavil hned první čarodějnický minikraťas, líbil se mi i příběh s kouřovými démony, děvče pohřbené zaživa působilo správně klaustrofobicky a něco do sebe měla vymítací historka. Naopak bych se obešel bez dětí s černýma očima a fotografického psycha. Zastřešující příběh působil poněkud směšně a trošku mi celkový dojem kazil, ale i tak to nakonec hodnotím kladně. 70% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Čo na tom, že príbehov je dosť, majú pár svetlých ( temných ) momentov a masiek, keď sú proste nudné, zdĺhavé. Tento mix hororových žánrov ( napr. démoni, exorcismus, ducharina... ) proste nevyšiel. Skúste radšej niečo staršie ( dosť staršie ) od spoločnosti Amicus. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Strašne slabá antológia. Nielenže sú príbehy veľmi krátke, ako napríklad hned prvá o čarodejnici a tak o rozvinutejších poviedkach nemôže byt ani reči. Ale nie sú ani ničím výnimočne. Naozaj mi v pamäti neutkvela ani jedna, ktorá bola aspoň trochu zaujímavá i keď niektoré mali potenciál, ale rozhodne ho nenaplnili. A posledným klincom do rakvy bola koncova hlúpa pointa. Uveril by som všeličomu, ale na toto naozaj veľkú fantáziu a tou ja asi nedisponujem. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Moja chyba, nevenoval som sa filmu naplno. Keby že to ale pozerám uprostred noci a v plnom sústredení, tak by som v kľude asi nezaspal. Pár príbehov je priemerných, pár je nadpriemerných a v celku je to veľmi pozerateľný horor z krajín, o ktorých by som to nepovedal. 3 z 5 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

2 ženské a 2 chlápci sedí v kruhu a povídají si hororové příběhy pak jdou k zrcadlu a chtějí něco vidět . 1 je o malé holce co běhá v lese najde tam holku na houpačce a houpe se s ní pak se z té nalezené holky stane čarodějnice a chce ji zabít, ale otec té druhé ji zabije.  Tohle je nuda nemá to děj ani pointu 0 procent 2 je o chlápkovi co žije v lese s klukem kluk nemůže ven, protože tam něco je jednou vyleze ven a něco uvidí pak zjistíme, že toho kluk ten chlápek unesl a pro toho kluka si přišla police a jeho rodiče 40 procent 3 je o babce s kyslíkovou maskou co ji straší děcko s červenými balonky s tmavýma očima nakonec ji zabije a ji si odnese smrtka (asi to byla ona) 60 procent 4 je o ženské s dvěma děckama co bere léky pokud jich nebere představuje se, že nějaká příšera ty děcka chce zabít jednou si nevezme lék a zabije své děcka 60 procent 5 je o ženské co ji jiná ženská zakope v rakvi pod zem za to, že se vyspala s nějakým klukem co se jí líbil a zakope tam i toho kluka tohle bych bral i jako celovečerák 80 procent 6 je o vymítači ďábla co vymítá ďábla z těhule vymítí ho a dostane to dítě pak ji vrátí zpět d původního stavu a ona zabije své rodiče a asi i kněze 60 procent 7 je o ženské co je v bytě kde ji někdo na její mobil fotí pak tam objeví šlápoty a i mrtvolu vyfotí si ji a pak zemře i ona vyfotí si ji policajt a jede to od znova 40 procent . 8 je o tom, že jim jedna z nich řekne , že jich sem přivedla , aby viděla svou mrtvou matku tak je přivede a ona je zabije 40 proent celkově 40 procent  za podívání stojí 4 a 5 . ()

chaometic odpad!

všechny recenze uživatele

Špatně napsaný povídky, až na jeden malý chlapec uvězěný na chatě se svým otcem. A v lese nějací duchové. Ovšem má to dost nečekaný zvrat a nic není jak vypadá. Zbytek povídek nemají hlavu ani patu a jsou krátké. Nedoporučím, protože to nevyužilo ani z poloviny potencionál. I teenegrovskej horor vysílaný ve 20.00 na Netflixu by mě bavil víc. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Mňa to veľmi nechytilo ,príbehy sú skôr priemerné asi najviac ma bavil ten s otcom a deckom na farme, ktorý mal skvelý zvrat a pri prvom o čarodejnici je škoda, že skončil takto predčasne. Inak som sa skôr nudil a čakal na koniec. Slabší priemer. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Průměrný povídkový horor se vším všudy. Výraznější nuda se nekoná, ale hlavní příběh o čtyřech kamarádech co vyprávějí strašidelné příběhy je vážně bída a to doslova. ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Pre mňa boli tieto poviedky veľmi nudné až som odchádzal znechutený. Postrádam atmosféru strachu potrebnú pre horor. Atmosféru nerobia príšery, obludy, krv, mŕtvoly a morbídnosť, atmosféra je schovaná niekde inde a zjavne filmári je nenašli. ()

Chicharron 

všechny recenze uživatele

Film aspiruje na jednu z největších kravin roku, kterou jsem viděl a doslova přetrpěl. Dá se říct, že je to povídkový film, jenže  jakž takž zajímavé byly dva příběhy s dětskou čarodějnicí a únoscem, zbytek jeden exkrement vedle druhého o hlavní "dějové" lince ani nemluvě. Absolutně nedoporučuju. ()

Reklama

Reklama