Reklama

Reklama

Lupin

(seriál)
  • Francie Arsène Lupin
Trailer 1
Drama / Krimi / Mysteriózní
Francie / USA, (2021–2023), 13 h 6 min (Minutáž: 41–52 min)

Předloha:

Maurice Leblanc (kniha)

Hrají:

Omar Sy, Vincent Londez, Shirine Boutella, Nicole Garcia, Antoine Gouy, Clotilde Hesme, Hervé Pierre, Ludivine Sagnier, Soufiane Guerrab, Vincent Furic (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Klasický francouzský příběh o zloději gentlemanovi a mistru převleků jménem Arsène Lupin v moderním pojetí. (Netflix)

Recenze uživatele futislav k tomuto seriálu (2)

Lupin (2021) 

Někteří hodnotitelé se pozastavují nad rasistickými příspěvky (třeba Verbala). Já s ním naprosto souhlasím a dlužno podotknout, že rasistický není Verbal, nýbrž celé pojetí seriálu o těch správných úžasňácích tmavé barvy pleti, kterým dělají bílí herci v lepším případě podržtašky, v tom horším jsou padouši. Tomu se říká rasizmus naruby a nelze, než napsat vyvažující komentář, který poukáže na výše zmíněný fakt. Chudáci bílí heterosexuální Francouzi. Nelze si nevšimnout, že bílých ve filmové produkci rychle ubývá, přímo úměrně multikulti korektnosti v té které zemi původu filmu. Brrr. ()

1. kapitola (2021) (S01E01) 

Kdyby hlavní hrdina nevypadal jako něco, co odchytli při záchranné akci na svazích Kilimandžára, byla by to celkem slušná detektivka. Ale když se musím skoro každou scénu dívat na přechodový článek mezi homo neanderthalensis a homo sapiens, tak mě to otráví natolik, že musím nějakou tu hvězdu ubrat. ()

Související novinky

Hra na oliheň je největším hitem Netflixu

Hra na oliheň je největším hitem Netflixu

13.10.2021

Streamovací služba Netflix má nového krále. Stalo se jím jihokorejské drama Hra na oliheň, které za první měsíc vidělo zhruba 111 milionů domácností. Neuvěřitelný virální potenciál tak vyšoupl seriál… (více)

Reklama

Reklama