Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na tuto komedii by se měli zaměřit nejen nezkušení a nesmělí mládenci, kteří mají problémy se seznamováním s příslušnicemi něžného pohlaví, ale také všichni ostatní diváci, kteří se chtějí dobře pobavit. Odborným poradcem ve věcech seznamování a skutečným znalcem ženských duší je Míla Horský (J. Sovák), muž zralého věku, pro kterého je navázání a následné rozvinutí kontaktu s dámou úkol snadný, který zvládá s přehledem profesionála. Své zkušenosti v tomto oboru chce předat i nesmělému mladému muži (M. Vladyka), s nímž se setká v kavárně. To ovšem ještě netuší, kdo je objektem jeho zájmu… (Česká televize)

(více)

Recenze (33)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Decentní, na Vorlíčkovy poměry rozhodně netypická komedie (inu, Macourek to nepsal), která není třeskutě vtipná, ale působí spíše takovou příjemnou, opatrnou komikou. Inscenace samozřejmě nejvíce těží z Jiřího Sováka, jehož moudra typu "Do melouna ani do ženský nevidíš" jsou nezapomenutelná. Překvapila mě ale Sovákova dobrá souhra s Miroslavem Vladykou, co se komediálního talentu týče nezklamala ani Jiřina Bohdalová. Dávám takové hezké tři a půl hvězdy zaokrouhlené nahoru za závěrečnou konfrontaci. ()

Mariin 

všechny recenze uživatele

Naivní komediální nadsázka umění "lovu" žen zkušeným Jiřím Sovákem, který je natolik dobrý herec, že zachrání i jinak slabé výtvory. Rovněž Miroslav Vladyka v roli učícího se mladíka rovněž výborný, jinak to ostatní jen průměrné... ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Neodolatelný Jiří Sovák v roli profesionálního lamače ženských srdcí aneb malý televizní lexikon seznamování a svádění v období předkybernetické revoluce. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Laskavý strejda Sovák tentokrát jako velmistr svádění, a miloučký Vladyka jako jeho pečlivý učeň. Parádní, i když lehce tušená pointa. Příjemná televizní jednohubka s chudičkou výpravou a scénou. Když Mirek čekal za blatníkem Wartburgu u parkoviště ČEDOKu... Děj se odehrává patrně v květnu, nejenom podle blížící se maturity ale také proto, že v zelenině měli (tedy asi) ředkvičky. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"A víš vůbec, co se na takovejch mejdanech děje ??" - "To vím, vždyť jsme se přesně na takovým seznámili !!" - "No, jo, ale to byla jiná doba !!" ;) ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Očekávala jsem něco jiného, něco, co by bylo alespoň trochu ztřeštěné, propletené a zamotané.Téma k tomu přímo vybízelo. Bohužel je to šedivé a tak nějak unylé, i když herecké obsazení je moc pěkné. Nevyužitý potenciál. Jiřímu Sovákovi ten stárnoucí Casanova pěkně sednul a Vladykův mladíček taky nebyl špatný. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nevyužitý potenciál. 1) Průhledné zápletce vhodné spíše pro lidi rozumu mdlého dodává šmrnc 63letý Jiří Sovák, který poučuje 24letého Miroslava Vladyku, jak na holky. Ten to určitě potřeboval, když si vybral 23letou Taťánu Čechovskou (husa par exellence). 2) Milé inscenaci dávám velmi slabé tři hvězdičky. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Předvídatelná, ne příliš humorná komedie Václava Vorlíčka. Poprvé jsem ji viděl až 2010. Možná to je to mou dobou, ale mě připadala průměrná a šedivá, jako mnohá díla z té doby. Herecké obsazení je skvostné, ale scénář nezáživný. Kažopádně, Jiří Sovák je brilantní. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Taková ta v celku průměrná malá televizní komedie, ve které září jako svůdník Jiří Sovák a jako naprostý milenecký ňouma Miroslav Vladyka. Přes 50 minut sledujeme poučování starého barda, jak se balí holky. Těžko se věří herci v letech, že zvládne sbalit mladší ženy. Ale když se pak dva základní příběhy zapletou do sebe, je to docela zábavné. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Ďábel ví hodně o tom žádná. Rozhodně víc, než Mistr Sovák, kterej je tady na tom ale furt o několik tříd líp, než panic Vladyka. Tři hvězdy jsou habakuk. ()

Reklama

Reklama