Reklama

Reklama

Lišáček Lup

  • Česko Lišák Vuk (více)
Trailer

Obsahy(1)

Malý lišáček Vuk je velký nezbedník. Není však sám, v problémech mu pomáhá věrný kamarád Karak. Dohromady musí čelit velkému nebezpečí v podobě zlého lovce. Podaří se jim to? Musí zachránit přítelkyni lišku a zažijí při tom i mnoho veselých dobrodružství a příhod. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Jeden z dalších Magioňáckých a Vegáckých dnes již legendárních seriálových skvostů. A já se ptám podobně jako Gemini kdy to bylo naposled co to dávali? Člověk už ani pořádně neví o čem tyto seriály našeho mládí byli? Akorát si jen tak matně vzpomínám nato že snad Vuk byl osiřelý siroteček, a že ho v jeho začátcích vychovával nějaký starý,chytrý a zkušenější lišák snad Karak se jmenoval? Jo jo Karak to byl. Který později snad při nějakém lovu na něj také zemřel? Já jsem dobrej:-) Kde jsou ty časy Vegy, Magionu, Studia kamarád a jiných dětských magazínů, kdy na televizních obrazovkách běžely současně třeba seriály Goro, bílý pes, Čáryfuk, Jack Holborn, Kořeny, Korálový ostrov, Dva roky prázdnin, Calimero, Soptík, Bludička, Slavný lovec Pampalini, Skippy, a takto bych mohl pokračovat do nekonečna. Vrátit prosím, vrátit! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

NA tomhle jsem jako mládě vyrůstal, už tehdy to na mě působilo celkem depresivně, hlavně scéna kde prší a snaží se dostat lištici ven. Lišky to nemají lehké pocit beznaděje je všude, ale zase tu je i plno scén které rozveselí, animace je skvělá. Jen škoda že jsem to neviděl se starým dabingem, hned bych byl veselejší. ()

Reklama

papaguy 

všechny recenze uživatele

I za komančů se kopírovaly komerčně úspěšné západní předlohy. Téměř každý stát měl svou národní značku odvozenou od Coly... a také se napodoboval americký komiks. Tohle je stylem kresby a animace celkem podařená kopie Walta Disneye. Jako dítě jsem to rád sledoval... na rozdíl od přepálených grotesek s rozjívenými kačery, rychlou rotou a já nevím čím vším ještě z pozdější doby. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Klasika z Maďarska, vytvorený na základe románu od skvelého spisovateľa István Fekete. Jednoduchý a báječný, keď je potrebný, tak veľmi humorný, keď je potrebný, tak zase dostatočne vážny. Jasná voľba pre všetky vekové kategórie. „Karak“ is a boss! PS.: „Ja som hlúpy Karak?“ „Nie si hlúpy Vuk, len ešte málo vieš.“ Osobné hodnotenie: 95% (*****) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Vuk je sympaťák a také ostatní fauna vypouští z tlamiček a zobáčků velmi uspokojivá slova, přesto nejsem zcela spokojen. Autorovi se totiž nepodařilo přesvědčit mne o tom, že mám fandit lišce, jejíž radost ze zakusování domácího zvířectva nesdílím a tak se v nabízeném souboji samovolně stavím na stranu jindy nenáviděných myslivců. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama