Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodiče už mají po krk toho říkat na všechno „ne“, a tak nechají děti, aby si pro jednou určily pravidla samy. (Netflix)

Videa (5)

Trailer

Recenze (121)

peetrejr 

všechny recenze uživatele

Ako to dopadne keď si stereotypní rodičia povedia že budú jeden deň hovoriť na všetko áno? Presne tak na hovno ako je tento film. Dobre, fajn, nejdem hneď zo začiatku hejtiť. Nebolo to nejaké výrazne utrpenie, predsa len je to klasický nudný rodinný film. Dobre dosť bolo pozitív. Zo začiatku sa pozeráme na klasické rodinné trable, ktoré vyvrcholí rodičovskou návštevou v škole. Tam v jedálni stretnú týpka, ktorý má chrup ako žralok biely a ten im dá skvelú radu vďaka, ktorej sa začne tá ,,sranda". Potom sa ešte deti pohádajú s matkou a môžeme sa posunúť ďalej. Potom im už deti dávajú strašne ťažké úlohy. Otrasná zápletka s ešte horšími hereckými  výkonmi. Kamera sa občas pohybuje len tak a detský herci boli takí akí celá táto sRačka. Netflix je proste už raz taký... ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Neskutečně předvídatelné a stejně tak hloupé. Žasnu, že tam někdo něco našel více, než skvělou Jennifer Garner, která se snažila přetrhnout, aby tuhle blbost zachránila...Nemohl jsem najít skoro nic k zasmání, nakonec to skončilo jako drama se ztrátou mobilu a prozřením zlobivého děcka..nuda na 2. A ten vypěněný dům..asi se děti mezi 3 až 6 zabavili i u obrazovky...Nakonec hapíčkvá slaďárna made in chůlívúúúd..s tatíkem, co se po desítce let probudil, že je fotřík...právník? To snad ani náhodou.. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Ucil jsem se,ze kazde dite aby se citilo bezpecne,potrebuje vymezit hranice.Dospeli, kteri meli v detstvi "prokopnute" hranice se v dospelosti chovaji patologicky.V praci vam treba klidne vlezou do vasi zasuvky.Tento film je velmi,velmi hloupy, ale velmi malym detem se to muze libit. Je presne to, co je. Zapletka "ano" a "ne" bude urcite u ciloveho publika rezonovat.Libily se mi hlasky jako "potrebuji milenialku,ktera tu bude sedet do deseti, jist bezlepkove buritos a tweetovat hashtagy" ()

Anduril 

všechny recenze uživatele

Pekný, rodinný, oddychový film. Nenájdete tu nič prevratné, ani komplikované, ani nič čo nejako extra do seba zapadlo, alebo fungovalo. Nič ma na ňom extra nepobavilo, ani nenaštvalo... proste naozaj priemerný film pre mladé detské publikum, o tom, ako by sa deti mali snažiť prijímať a chápať svojich rodičov. ()

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele

Stačil mi název filmu a bylo jasné, že si ho hned pustím. Bohužel to nenaplnilo svůj potenciál a tak jsme sklouzli k tuctové americké rodinné komedii, ve které však vše aspoň do poloviny vypadalo, že opravdu překvapí. Největším problémem je asi rychlost jak se věci mění. Film začne a z ničeho nic už je tu Yes day, čekal jsem, že k tomu bude trochu delší předehra. Naštěstí to nebylo vůbec na škodu. Vlastně právě naopak najednou je z filmu neuvěřitelně vtipná komedie utržená ze řetězu. Možná však tvůrcům došli nápady a tak Yes day velmi brzy "skončil". Jasně nějaký zádrhel jsem čekal, ale aspoň z mého pohledu přišel velmi brzy. Po polovině snímku tak už akorát sledujeme to co jsme viděli už tisíckrát. Nesouhlas dětí s rodiči aby si nakonec uvědomili, že ty rodiče nejsou jen tak pro nic za nic. Jsem si však téměř na sto procent jistý, že pokud by tento snímek běžel v televizi, když jsem byl malý určitě by se z něho stal můj oblíbený film, jelikož bych dnes pro mě nedokonalosti přehlédl. Bohužel dítě už nejsem a tak hodnotím pouze třemi hvězdičkami, které však nejsou pro snímek ostudou. Na film se klidně při líném dopoledni nebo uvolněném večeru znovu podívám a vtipné je jak začátek trefně vystihuje mou rodinou pozici jakožto rodiče. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Kalifornii (USA). Zábavní park, který rodina navštíví, je Six Flags Magic Mountain. Tento park se objevuje například v úvodních titulcích seriálu Krok za krokem (od r. 1991). (SONY_)
  • Když tatínek Carlos (Édgar Ramírez) veze Ellie (Everly Carganilla) do školky, pustí z rádia písničky „I Am a Gummy Bear“ od Gummibär a „Epic“ od Faith No More. (SONY_)
  • Závěrečné titulky obsahují bonusovou scénu. (SONY_)

Související novinky

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

21.04.2021

Streamovací gigant Netflix pokračuje v trendu obřího utrácení za nový obsah. Nově bylo odhaleno, že služba hodlá v letošním roce zase vypláznout neuvěřitelných 17 miliard dolarů. Tedy stejně tomu… (více)

Reklama

Reklama