Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokud se hrdinům komedie Láska hory přenáší může něco pokazit, zaručeně se to pokazí. Všichni zažijí jeden opravdu šílený den v horském hotelu vyprávěný třikrát a vždy jinýma očima. Nevěstě Alex se její velký den hroutí přímo před očima. Po pánské jízdě předešlé noci je totiž nezvěstný ženich a stát před oltářem sama je trochu trapné. Alex nesedí v koutě a rozhodne se ženicha najít. Někde přeci být musí! Svůj pohled nabídne i její neurotická matka, přespříliš aktivní otčím, jenž odhaluje zločin, který se nestal, a také její biologický. Ten dělá, jakože nic, přestože právě on viděl nezvěstného ženicha jako poslední. Chaos v horském hotelu, kde se svatba měla odehrát, využívá instruktor lyžování a neodolatelný svůdník Petr. S pomocí své kamarádky Kláry se pouští do dobrodružné přípravy rande pro nejkrásnější ženu v hotelu. Jak říká slavný Murphyho zákon: Usmějte se, zítřek bude horší. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (108)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Chlastačku, která se lehce zvrtla, nebo vyprávění z více pohledů jsme viděli už jinde, přesto jsem rád, že se těchto témat chopili Češi se Slováky a natočili vcelku milou romantickou komedii se sympatickým obsazením a pěknými lokacemi, která se obešla i bez fekálního a sexistického humoru. Postavy nejsou vyloženě nijak hloupé (nevyžaduje-li to scénář: "Stojím u sochy Ježíše s holí!") a bonusem je ústřední píseň, která zní už v traileru. Lepší tři hvězdičky! P. S. Člověk během projekce téměř slyšel křik knoflíků na košili Richarda Stankeho. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Zrejme inšpirované sériou Vo štvorici po opici, ale nedopadlo to najhoršie, vzhľadom na kvality zmieňovanej trilógie. Rozprávanie troch príbehov troch postáv, ktoré prebiehajú v rovnakom čase je fajn nápad, aj to prepojenie funguje, to kvitujem. Trošku horšie to je s príbehom o stratenom ženíchovi a do toho randenie ďalšej dvojice, príliš zaujímavé to nie je, ani vtipné, určite nepomáha ani Landl ako detektív "Clouseau". Z castingu mi tu nesedela Natalia Germani, chcelo by to nejakú príjemnejšiu babu, napr. Svarinskú. V porovnaní s inými CZ-SK "komédiami" poslednej doby, to nie je až také hrozné, ale ani nič, čo by stalo za pochvalu. No natáčalo sa to kúsok od môjho bydliska, takže to pre mňa má špecifickú príchuť. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tady viděl někdo sérii Pařeb a rozhodl se natočit česko/slovenskou verzi. Hotel v slunečném počasí vyměnil hotel v Tatrách a sníh a zbytek v podstatě vykradl jen s tím, že tam nedal fekální humor (díkybohu). Herci jsou lepší a tu lásku jim věříte občas se povede dobrý vtip a celkově to odsýpá a nenudí. Strašně se mě navíc líbila postava Kováčikové což je taková blbka co člověka vyloženě pobaví. 60 procent ()

Mara97

všechny recenze uživatele

POZOR! VĚTŠINA 5* HODNOCENÍ JSOU FAKE ÚČTY! Podezřelá reklama na facebooku s hodnocením až údajně 94 % z čsfd ve mně vyvolala pochyby, protože něčemu takovému se nedá věřit. A opravdu - většina nadšených hodnocení a komentářů patří účtům založeným na začátku května 2022, s přesně 200 hodnoceními, přičemž tím prvním je čistou náhodou Láska hory přenáší (ach jo, jak někdo může být tak hloupý, když podvádí). Jiné účty jsou starší a takto prvně hodnotily Lásku v čase korony, shodou okolností od stejného režiséra. Film je tedy velmi nadhodnocený a evidentně se jedná o velký slovenský odpad. Nechápu, jak se k něčemu takovému mohou tvůrci snížit. PROSÍM POSTIHNOUT! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Není to tak prvoplánové (v českém rybníčku), nabízí to množství postaviček (a některé jsou dokonce fajn), kdy tři z nich nám postupně převypráví události jednoho svatebního dne v jednom horském hotelu. Každá z postav to vezme po svém, každá klade důraz na jiné detaily. Působí to svěže, neokoukaně a dynamicky, přesto si tvůrci neodpustí řadu fádních, hloupých a nelogických momentů. Takže jestli dám dvě nebo tři hvězdy je asi jedno. Anička Fialová tradičně velmi dobrá. Nicméně množství humoru se rovná množství osobního kouzla mistra Lambory. Tak si to spočítejte. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (4)

  • „Láska hory přenáší je konverzační romantická komedie plná dialogů. Příběh se odehrává v průběhu několika hodin jednoho dne, které divákovi vyprávíme postupně třikrát, a to vždy z úhlu pohledu jiné postavy. Tyto tři dějové linie se prostřednictvím postav postupně propojují a ovlivňují. Vzniká tak velký prostor pro množství nedorozumění a komických situací,“ přiblížil snímek režisér a spoluscenárista Jakub Machala. (SONY_)
  • Patrik (Csongor Kassai) zde v jedné scéně prohlásí, že je jako čert. Naráží tím na jednu ze svých nejslavnějších rolí, a to roli Lucifera v pohádce Čert ví proč (2003). (PetraRuze)
  • Pro Marka Lamboru a Annu Fialovou byl tento film vůbec prvním společným natáčením od doby, kdy oba studovali stejný ročník na pražské Konzervatoři. Maturovali v roce 2015. (Krocka)

Reklama

Reklama