foto

John Aprea

  • nar. 4.3.1941 (79 let)
    Englewood, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lost Angelas
Mirror Image
2016 Stevie D
2014 Dirty People
Second Annual 'On Cinema' Oscar Special, The (TV film)
Sharkskin
Snapshot
2013 After You
First Annual 'On Cinema' Oscar Special, The (TV film)
2012 Interglobal Trading Fund (TV film)
2011 Vánoční průvod (TV film)
2006 Záhadná žena: Na první pohled (TV film)
2004 Lost Focus
Manchurianský kandidát
2002 Streetsweeper, The
2000 Ve spárech yakuzy
1998 Mrtvý na univerzitě
My Brother Jack
1997 Deadly Ransom
Hra
1996 Černí muži umějí skákat
1995 Do krajnosti
1994 Cyber-Tracker
Přímý zásah
1992 Confessions of a Male Prostitute
1991 Říše drog
1989 Picasso Trigger 2: Divoké pobřeží
1988 Picasso Trigger
1987 Blood Vows: The Story of a Mafia Wife (TV film)
1986 American Anthem
1985 Stingray (TV film)
1984 Půvabné svaly (TV film)
1982 Act, The
Comeback
1981 Crazy Times (TV film)
1980 Manažer
1978 Příručka pro vdanou ženu (TV film)
1975 Crazy Mama
Stepfordské paničky
1974 Caged Heat
Kmotr II
1973 Sedm a víc
Sweet Kill
1970 Just the Two of Us
The Grasshopper
1968 Bullittův případ

TV seriály

2017 Zase máme plný dům (TV seriál)
Wedding or Not Here We Come (S03E09)
2013 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Seber prachy a zmiz (S14E02)
2010 Anatomie lži (TV seriál)
Čistá pravda (S02E13)
2009 Odložené případy (TV seriál)
Americký sen (S06E19)
2007 American Heiress (TV seriál)
2002 Philly (TV seriál)
San Diego Padre (E19)
2001 Philly (TV seriál)
Blown Away (E06)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Sen o Jeannie Cusamanové (S01E13)
1998 Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
1997 Rough Crossing (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1995 Odpadlík (TV seriál)
Zlodějské doupě (S03E12)
1994 Heaven Help Us (TV seriál)
1993 Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Muži v klobouku (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
Temná spravedlnost (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Svatba II. (S04E19)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Nashledanou, méďo! (S02E18)
D.J. a její problém se španělštinou (S02E17)
V mlze (S02E12)
další epizody (4)
1988 Plný dům (TV seriál)
Naše první Vánoce (S02E09)
To není moje práce (S02E03)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1984 Mike Hammer (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Street Hawk (TV seriál)
Three's a Crowd (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Příběhy z temnot (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 A Man Called Sloane (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
Mrs. Columbo (TV seriál)
1977 Kmotr (TV seriál)
1975 Kate McShane (TV seriál)
Montefuscos, The (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky