foto

Elizabeth Marvel

  • nar. 27.11.1969 (47 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Bourneův odkaz (2012)

    - Spoiler: Filipínská zásahová jednotka používá útočné pušky M4A1. V Manile používá Aaron Cross (Jeremy Renner) pistoli Beretta 92FS. Outcome Agent #3 (Oscar Isaac) a Aaron Cross mají na Aljašce pistole Walther P99. Na Aljašce používá Aaron Cross také pušku Nemesis Arms Vanquish. Outcome agent #3 nosí také pušku Winchester Model 70. LARX#3 (Louis Ozawa Changchien) má pistoli Beretta 8000 Cougar. Dr. Connie Dowd (Elizabeth Marvel) má pistoli Glock 19. Stejnou pistoli drží i Aaron Cross spolu s pistolí SIG-Sauer P229. Dr. Donald Foite (Zeljko Ivanek) postřílí celou laboratoř s pistolí Heckler & Koch USP Compact. Ochranka v laboratoři má pistole Smith & Wesson 5906. Pistole Dr. Marty Shearingerové (Rachel Weisz) je revolver Smith & Wesson Model 386. Ochranka v továrně na medikace má pistole Smith & Wesson Model 10. Dva agenti, co útočí na dům Dr. Marty Shearingrové, mají samopaly Heckler & Koch MP5K-PDW. (Maulincio)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Easy Living
The Meyerowitz Stories
2016 The Congressman
The Phenom
2015 Food
2014 A Most Violent Year
Happy Baby
2013 Blink (TV film)
2012 Bourneův odkaz
Královský víkend
Lincoln
2011 Někde dnes večer
2010 Božská extáze
Goldstar, Ohio
Opravdová kuráž
2009 Láska a jiné kratochvíle
Psí rok
2008 Kytara
Po přečtení spalte
Rakeťáci
Synecdoche, New York
2005 Dying Gaul, The
2000 Ten Hundred Kings

TV seriály

2017 Ve jménu vlasti (TV seriál)
America First (S06E12)
R for Romeo (S06E11)
The Flag House (S06E10)
další epizody (12)
2016 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 49 (S04E10)
Chapter 46 (S04E07)
Chapter 45 (S04E06)
další epizody (8)
2015 Fargo (TV seriál)
Loplop (S02E08)
The Gift of the Magi (S02E05)
Fear and Trembling (S02E04)
další epizody (5)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 39 (S03E13)
Chapter 38 (S03E12)
Chapter 37 (S03E11)
další epizody (12)
Lovci zločinců (TV seriál)
Karma (S04E17)
2014 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 25 (S02E12)
Chapter 24 (S02E11)
2013 Betrayal (TV seriál)
King a Maxwellová (TV seriál)
Jak prosté (TV seriál)
Tremors (S02E10)
Lovci zločinců (TV seriál) - a.z.
Dead Reckoning (S02E13) - a.z.
Prisoner's Dilemma (S02E12) - a.z.
2012 Newsroom (TV seriál)
Lovci zločinců (TV seriál)
Firewall (S01E23)
No Good Deed (S01E22)
Matsya Nyaya (S01E20)
další epizody (5)
2011 Lights Out (TV seriál)
2010 Past Life (TV seriál)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Bonbónová země (S02E03)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Automat na léky (S01E11)
Prsteníček (S01E10)
Ve službách FBI (TV seriál)
2006 Studio 30 Rock (TV seriál)
Unesený (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Z vlastní vůle (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Dokumentární

2009 Earth 2100 (TV film)
1988 American Experience (TV seriál)
1985 American Masters (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace