foto

Chi McBride

  • nar. 23.9.1961 (55 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • Chi Mcbride
    United Talent Agency
    9560 Wilshire Blvd.
    Suite 500
    Beverly Hills, CA 90212-2401
    USA

Herecká filmografie

Filmy

2015 Všude dobře, doma peklo
2014 Velký draft
2013 Marvel Superhrdinové (TV film)
Pawn Shop Chronicles: Historky ze zastavárny
2011 Domácí záležitosti
2009 Uvaříme, uvidíme…
2008 American Son
První neděle
Who Do You Love
2007 Bratři Solomonovi
2006 Annapolis
Hurá do basy
Ultimate Avengers 2: Konečná pomsta II
2005 Hele kámo, kdo tu vaří?
Roll bounce
2004 Já, robot
Terminál
2003 Od kolébky do hrobu
2002 Bratrstvo černé pracky
Narkotika
Zákon gangu
2000 Kid
Kouzelníci
Muhammad Ali: Král světa (TV film)
Podzimní premiéra
60 sekund
1998 Mercury
1997 Gangster
1996 Přízraky
1994 Cosmic Slop (TV film)
1993 Tina Turner
1992 Dokonalý džentlmen
Pomsta šprtů 3: Nová generace (TV film)

TV seriály

2015 Kravaťáci (TV seriál)
Úmysl (S04E15)
2013 Hulk and the Agents of S.M.A.S.H. (TV seriál)
Murder Police (TV seriál)
Policajt z New Yorku (TV seriál)
2012 Dokonalý Spiderman (TV seriál)
2011 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Výzva přijata (S06E24)
Kravaťáci (TV seriál)
Tvrdý souboj (S01E12)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Lidský terč (TV seriál)
2008 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Žbluňk (S02E13)
Moc vody (S02E12)
Výloha na vraždu (S02E11)
další epizody (13)
2007 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Uložen k ledu (S01E09)
Hořké sladkosti (S01E08)
Vůně úspěchu (S01E07)
další epizody (9)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
2005 Dr. House (TV seriál)
Nová generace (S01E18)
Nečekaná pravda (S01E17)
Těžká váha (S01E16)
další epizody (5)
Instinkt zabijáka (TV seriál)
2001 Max Steel (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
God, the Devil and Bob (TV seriál)
1998 Secret Diary of Desmond Pfeiffer, The (TV seriál)
1993 The John Larroquette Show (TV seriál)

Dokumentární

2004 Day Out of Days: The 'I, Robot' Production Diaries
Robot Revolution: The Making of 'I, Robot' (TV film)
1998 Making of 'The Frighteners, The'

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace