foto

Stephen Lee

  • nar. 11.11.1955
    Englewood, New Jersey, USA
  • zem. 14.8.2014 (58 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Sex Tax: Based on a True Story
Varieté
1999 Zkažená nevinnost
1998 Vyjednavač
1997 Černý škorpion II
1996 Transport
Uninvited, The (TV film)
1995 Černý škorpion (TV film)
1994 Midnight Run for Your Life (TV film)
Roseanne and Tom: Behind the Scenes (TV film)
1993 Men Don't Tell (TV film)
Prahysterie
1992 Perry Mason: Případ nevěsty se zlomeným srdcem (TV film)
1991 Ghoulies III: Ghoulies Go to College
Hlavní podezřelá (TV film)
Jáma a kyvadlo
1990 RoboCop 2
1988 Little White Lies (TV film)
Terrorist on Trial: The United States vs. Salim Ajami (TV film)
1987 La Bamba
Panenky
1986 B.R.A.T. Patrol, The (TV film)
1985 Generation (TV film)
1984 Purpurová srdce
Zločiny z vášně
1983 Válečné hry

TV seriály

2009 Sběratelé kostí (TV seriál)
Dvojí trable v manéži (S04E11)
Vražedná čísla (TV seriál)
Minuta po půlnoci (S05E18)
2008 Podstata strachu (TV seriál)
2007 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Určený cíl (S05E08)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Invaze (TV seriál)
První prezidentka (TV seriál)
Threshold (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2003 Line of Fire (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Zázraky (TV seriál)
2002 John Doe (TV seriál)
Less Than Perfect (TV seriál)
2001 My Wife and Kids (TV seriál)
Philly (TV seriál)
Tak málo času (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Výbuch (S01E13)
2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Golden Hour (S06E09)
1998 Becker (TV seriál)
To Have & to Hold (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
413 Hope St. (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
Something So Right (TV seriál)
1995 Brotherly Love (TV seriál)
Cybill (TV seriál)
Hudson Street (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Gambit I. (S07E04)
1991 Herman's Head (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
Sunday Dinner (TV seriál)
1990 U nás na radnici (TV seriál)
1989 Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Faktor pomsty (S03E09)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
Paradise (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
TV 101 (TV seriál)
1987 thirtysomething (TV seriál)
1986 Dream West (TV seriál)
Gung Ho (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
1985 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Veselé Vánoce (S01E11)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
Suzanne Pleshette Is Maggie Briggs (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
Seven Brides for Seven Brothers (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)

Dokumentární

1988 Kid Safe: The Video

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace