foto

Michal Slaný

  • nar. 4.7.1976 (42 let)
    Znojmo, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • Národní Divadlo
    Ostrovní 1
    112 30
    Praha 1

Herecká filmografie

Filmy

2019 Poslední z Aporveru
2016 Řachanda
2011 Dědeček automobil
2010 Kuky se vrací
2009 Smyčka (TV film)
2008 Hlídač č. 47
Kouzla králů (TV film)
2007 Škodná (TV film)
2006 Boží pole s. r. o. (TV film)
O Šípkové Růžence (TV film)
Swingtime (TV film)
2005 Boháč a chudák (TV film)
Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
2004 Román pro ženy
2003 Komedie omylů (divadelní záznam)
Čas projekce (studentský film)
1997 Stůj, nebo se netrefím!

TV seriály

2018 Inspektor Max (TV seriál)
Záskok (E03)
Specialisté (TV seriál)
Hledání pokladu (S03E02)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Robi v pasti! (S05E49)
Nečekané nabídky (S05E48)
2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Na falešnou notu (S01E11)
Atentát (TV seriál)
Spravedlnost pro všechny (E18)
Síla myšlenky (E17)
Past na vražedkyni (E16)
další epizody (8)
2015 Atentát (TV seriál)
Chobotnička (E09)
Popel (E08)
Trhej (E07)
další epizody (7)
2013 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Dlouhá noc (S03E21)
Seniorgympl s.r.o. (S03E03)
Nejlepší kamarád (S03E02)
další epizody (4)
2012 Policajti z centra (TV seriál)
Agent (E08)
Erika (E06)
Časová tíseň (E04)
další epizody (5)
Setkání s hvězdou (TV seriál)
Boleslav Polívka (E03)
Vetřelci a lovci (TV seriál)
Krutá nevěra (E02)
Vyprávěj (TV seriál)
Politika, kam se podíváš... (S04E12)
Autostop (S03E23)
Spartakiáda (S03E21)
2010 Dokonalý svět (TV seriál)
První Dáma (E04)
Přešlapy (TV seriál)
Laura (S02E13)
Tichá domácnost (S02E09)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Řecko není všecko (S07E12)
Čtvrtý odboj (S07E09)
2009 Expozitura (TV seriál)
Vyprávěj (TV seriál)
Promoce (S01E10)
Ode mě to nemáte! (S01E09)
Velká očekávání (S01E08)
další epizody (8)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Komparsista (S06E07)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Bezdomovci (S01E02)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Duet (S05E06)
2007 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Kapitán (S04E09)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Oddechový čas (S02E21)
Naděje pro Marcelu (S01E81)
Děti nade vše (S01E77)
další epizody (6)

Dokumentární

2011 Nickyho rodina
1999 Dukla - krev a mýtus 2: Agónie vítězství (TV film)

TV pořady

2004 Ceny Thálie 2003 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace