foto

Michal Slaný

  • nar. 4.7.1976 (41 let)
    Znojmo, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • Národní Divadlo
    Ostrovní 1
    112 30
    Praha 1

Herecká filmografie

Filmy

2018 Poslední z Aporveru
2016 Řachanda
2012 Setkání s hvězdou: Boleslav Polívka (TV film)
2011 Dědeček automobil
Vetřelci a lovci: Krutá nevěra (TV film)
2010 Kuky se vrací
2009 Smyčka (TV film)
2008 Hlídač č. 47
Kouzla králů (TV film)
2007 Škodná (TV film)
2006 Boží pole s. r. o. (TV film)
O Šípkové Růžence (TV film)
Swingtime (TV film)
2005 Boháč a chudák (TV film)
Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
2004 Román pro ženy
2003 Čas projekce (studentský film)
Komedie omylů (divadelní záznam)
1997 Stůj, nebo se netrefím!

TV seriály

2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Na falešnou notu (S01E11)
Atentát (TV seriál)
Spravedlnost pro všechny (E18)
Síla myšlenky (E17)
Past na vražedkyni (E16)
další epizody (8)
2015 Atentát (TV seriál)
Chobotnička (E09)
Popel (E08)
Trhej (E07)
další epizody (7)
2013 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Dlouhá noc (S03E21)
Seniorgympl s.r.o. (S03E03)
Nejlepší kamarád (S03E02)
další epizody (4)
2012 Policajti z centra (TV seriál)
Časová tíseň (E04)
O mrtvých jen dobře (E03)
Smrt modelky (E02)
2010 Dokonalý svět (TV seriál)
2009 Expozitura (TV seriál)
Přešlapy (TV seriál)
Vyprávěj (TV seriál)
Promoce (S01E10)
Ode mě to nemáte! (S01E09)
Velká očekávání (S01E08)
další epizody (8)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Bezdomovci (S01E02)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Oddechový čas (S02E21)
Naděje pro Marcelu (S01E81)
Děti nade vše (S01E77)
další epizody (6)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)

Dokumentární

2011 Nickyho rodina
1999 Dukla - krev a mýtus 2: Agónie vítězství (TV film)

TV pořady

2004 Ceny Thálie 2003 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace