foto

Noah Wyle

  • nar. 4.6.1971 (48 let)
    Hollywood, California, USA

Zajímavosti o tvůrci (7)

  • Steve Jobs (2015)

    - Před Michaelem Fassbenderem se role Stevea Jobse zhostili už Noah Wyle v televizním filmu Piráti ze Silicon Valley (1999) a Ashton Kutcher ve snímku jOBS (2013). (p3tris)

  • Falling Skies (TV seriál) (2011)

    - Herečka Moon Bloodgood v seriálu ztvárnila doktorku Anne Glass, která ve druhé sezoně otěhotní s Tomem Masonem (Noah Wyle) a porodí mu holčičku. Moon byla těhotná během natáčení i ve skutečnosti, 15. prosince 2012 se ji narodila dcera Pepper. (lioncel)

  • Flynn Carsen: Honba za Kopím osudu (TV film) (2004)

    - Když se Flynn (Noah Wyle) ptá Judsona (Bob Newhart), kde jsou mariňáci, odhalí Judson tetování na hrudi a dodá: "Semper fi". Jde o latinský výraz Semper fidelis (Vždy věrný), který v oné zkrácené podobě používá americká námořní pěchota. (Robbi)

  • Flynn Carsen: Honba za Kopím osudu (TV film) (2004)

    - Když Flynna (Noah Wyle) a Nicol (Sonya Walger) zajme domorodý kmen, vede Flynn s náčelníkem rozhovor v portugalštině, který není přeložen. Náčelník se ho ptá, co ho přivádí do jeho džungle. Flynn mu odpovídá, že přišli pro kopí z knihovny. Náčelník ho vyzve, ať ho tedy hledá. (Robbi)

  • Donnie Darko (2001)

    - Během rozhovoru Donnieho (Jake Gyllenhaal) a profesora (Noah Wyle) o cestování časem zmíní Donnie jako příklad přístroje, který by cestování umožnil, „DeLorean“ z jeho oblíbeného filmu. Řeč je o vozidle ze snímku Návrat do budoucnosti (1985), kde bylo vůz využíván k překonání časoprostorové bariéry. (Driss)

  • Donnie Darko (2001)

    - Na profesorově (Noah Wyle) stole je možné zahlédnout knihu astrofyzika Stephena Hawkinga „A Brief History of Time“. Ta byla publikována ve stejném roce, kdy se děj snímku odehrává, a rovněž zmiňuje teorii o cestování časem. (Driss)

  • Donnie Darko (2001)

    - Noah Wyle se rozhodl, že jeho postava (profesor Kenneth Monnitoff) bude diabetik. V jedné ze scén je tedy vidět, jak jí diabetické sušenky. (duklak2)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mark Felt: Muž, který zradil
Shot
2015 The World Made Straight
2013 Snake and Mongoose
2010 Below the Beltway
Královna Lot
2009 Americká aféra
2008 Flynn Carsen 3: Jidášův kalich (TV film)
Nic než pravda
W.
2006 Flynn Carsen 2: Návrat do dolů krále Šalamouna (TV film)
2005 Kaliforňanky
2004 Flynn Carsen: Honba za Kopím osudu (TV film)
2002 Bílý oleandr
Dost
2001 Donnie Darko
Nebezpečná partie
2000 Neodvolatelná mise (TV film)
1999 Can't Stop Dancing
Piráti ze Silicon Valley (TV film)
1997 Otisky prstů
1994 Guinevere (TV film)
Čas rozhodnutí
1993 Swing Kids
1992 Pár správných chlapů
1991 Pokřivená srdce
1990 Blind Faith (TV film)
1985 Vášeň v prachu

TV seriály

2019 The Red Line (TV seriál)
This Victory Alone is not the Change We Seek (E08)
I Must Tell You What We Have Inherited (E07)
We Turn Up This Music Louder Than A Mother's Cry (E06)
další epizody (8)
2018 The Romanoffs (TV seriál)
The Royal We (E02)
2017 Knihovníci (TV seriál)
And the Christmas Thief (S04E03)
And the Steal of Fortune (S04E02)
And the Dark Secret (S04E01)
další epizody (6)
2016 Adoptable (TV seriál)
They Do (S01E06)
How Little (S01E05)
What Other People Think (S01E02)
další epizody (4)
Angie Tribeca (TV seriál)
Organ Trail (S02E06)
Knihovníci (TV seriál)
And the Trial of the Triangle (S03E06)
And the Fangs of Death (S03E02)
And the Rise of Chaos (S03E01)
2015 To Appomattox (TV seriál)
Knihovníci (TV seriál)
A závěrečná opona (S02E10)
A šťastné konce (S02E09)
A dutí lidé (S02E05)
další epizody (6)
Falling Skies (TV seriál)
Reborn (S05E10)
Reunion (S05E09)
Stalag 14th Virginia (S05E08)
další epizody (10)
2014 Knihovníci (TV seriál)
A jablko sváru (S01E05)
A meč v kameni (S01E02)
A koruna krále Artuše (S01E01)
Falling Skies (TV seriál)
Shoot the Moon (S04E12)
Space Oddity (S04E11)
Drawing Straws (S04E10)
další epizody (12)
Phineas & Ferb (TV seriál)
Noc oživlých lékárníků (S04E44)
2013 Falling Skies (TV seriál)
Brazil (S03E10)
Journey to Xibalba (S03E09)
Strange Brew (S03E08)
další epizody (10)
2012 Falling Skies (TV seriál)
A More Perfect Union (S02E10)
The Price of Greatness (S02E09)
Death March (S02E08)
další epizody (10)
2011 Falling Skies (TV seriál)
Eight Hours (S01E10)
Mutiny (S01E09)
What Hides Beneath (S01E08)
další epizody (10)
2009 Pohotovost (TV seriál)
Všechno jednou skončí (S15E22)
Staré časy (S15E19)
To, co děláme (S15E18)
další epizody (5)
2006 Pohotovost (TV seriál)
Tady žádní andělé nejsou (S12E20)
Není se kam ukrýt (S12E19)
Darfur (S12E15)
další epizody (4)
2005 Pohotovost (TV seriál)
A jede se dál (S11E22)
Zamilovaný Carter (S11E21)
Jsi tady (S11E20)
další epizody (12)
2004 Pohotovost (TV seriál)
Noc před nadílkou (S11E09)
Výstřel do tmy (S11E08)
Běloch s tmavými vlasy (S11E07)
další epizody (19)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Makemba (S10E10)
Volný pád (S10E08)
Ztracený (S10E02)
další epizody (16)
2002 Pohotovost (TV seriál)
Zpětný pohled (S09E10)
Nejbližší příbuzní (S09E09)
První sníh (S09E08)
další epizody (22)
2001 Pohotovost (TV seriál)
O Vánocích budu doma (S08E10)
Quo Vadis (S08E09)
Místy oblačno, občas déšť (S08E08)
další epizody (23)
2000 Pohotovost (TV seriál)
Nejkrásnější ze všech darů (S07E09)
Starý známý rituál (S07E08)
Zachraň mě (S07E07)
další epizody (22)
1999 Pohotovost (TV seriál)
Jak Finchová pokazila Vánoce (S06E09)
Velké očekávání (S06E08)
Smutný případ (S06E07)
další epizody (20)
1998 Pohotovost (TV seriál)
Tvůrce zázraku (S05E10)
Hodně štěstí, Ruth Johnsonová (S05E09)
Spravedlivý boj (S05E08)
další epizody (21)
1997 Pohotovost (TV seriál)
Vidíš to, co já? (S04E10)
Bránění výkonu spravedlnosti (S04E09)
Hříčky přírody (S04E08)
další epizody (20)
1996 Pohotovost (TV seriál)
Vánoční bezdomovci (S03E10)
Na nic se neptej a já ti nebudu lhát (S03E09)
Union Station (S03E08)
další epizody (22)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Tady se děje zázrak (S02E10)
Domov (S02E09)
Vyzrazené tajemství (S02E08)
další epizody (24)
Přátelé (TV seriál)
Správná rozhodnutí (S01E17)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Dar (S01E11)
Bouře (S01E10)
Přísně tajné (S01E09)
další epizody (11)

Dokumentární

2016 Classic Hollywood Cinemas
2015 Tab Hunter Confidential
2009 Pohotovost: V Pohotovosti jste viděli (TV film)
2005 Tsunami Aid: A Concert of Hope (koncert)
2004 'Donnie Darko': Production Diary
2001 Code of Conduct

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Knihovníci (TV seriál)
And the Eternal Question (S03E08)
2016 Knihovníci (TV seriál)
And the Reunion of Evil (S03E03)
2015 Knihovníci (TV seriál)
A dutí lidé (S02E05)
Falling Skies (TV seriál)
Stalag 14th Virginia (S05E08)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Knihovníci (TV seriál)
And the Trial of the Triangle (S03E06)

Host

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(66)