Reklama

Reklama

Andrej Babiš

Andrej Babiš

nar. 02.09.1954 (69 let)
Bratislava, Československo

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

takže Mádl a Polívka mladší a Geislerová, mohou za to, co udělali jejich rodinný příbuzní a v případě Geislerová, její manžel ? A nesmějí se tedy vyjadřovat k politice, k politické situaci a kritizovat vůdce.........pardon, chtěl sem napsat Andreje Babiše. Chápu to dobře ? 

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Demonn

Evidenteně neznáš souvislosti. Jiří Mádl na svůj názor samozřejmě právo má a děti za své rodiče nemůžou. Je nicméně vtipný, když někoho Mádl kritizuje a jeho táta a strejda byli odsouzený za zneužití informací v obchodním styku během svého působení ve firmě Prachstav. To samý mladý Polívka a jeho otec Bolek a jeho problémy s farmou, kde Bolek Polívka figuroval na seznamu neoprávněného příjemce Evropských dotací. A o paní Geislerové, která má dítě s člověkem, který byl policií stíhán za daňový podvod ve výši 70 milionů, to je taky fakt. Ano, je fér říct, že Geislerová naprosto nezodpovídá za to, co dělá otec jejího dítěte. Tyhle tři příklady jsou nicméně hezkou ukázkou toho, že stačí namátkou zalovit ve skupině Babišových odpůrců a zjistíš, že jsou to samý jako je on. Proto by bylo myslím dobrý, kdyby si lidi zametli před vlastním prahem, než se zase budou vyřvávat na Letný a dělat revoluci.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Ked uz tu ma tento pan herec profil, tak v ktorom diele podal najlepsi vykon?

Demonn

Demonn (hodnocení, recenze)

anglanek

Zkus to zdůvodnit, ať se neztrapňuješ jen ubohejma urážkama. Je strašně jednoduchý říct o někom, že je debil ale horší je vysvětlit proč. 

na příspěvěk reagoval anglanek

Demonn

Demonn (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Takže pokud masového vraha budou kritizovat i ti, které nemáte rádi, tak to ve vašich očích z masového vraha dělá nevinného člověka? Hloupá logika.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Demonn

Tak třeba mu jen bylo divný, jak můžou Babiše kritizovat lidi jako mladej Polívka nebo Mádl, když jsou oba z tak vypečenejch rodin:))

na příspěvěk reagoval Demonn

Demonn

Demonn (hodnocení, recenze)

anglanek

Ahoj blbe, jen jsem chtěl vědět, proč tu někdo provolává jméno zloděje. Asi další blb...nebo troll...i když ono to vyjde nastejno...co troll to blb.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp, anglanek

anglanek

anglanek (hodnocení, recenze)

Castrator

Tenkrát kolem toho balkonu měl jít pan Venkovan a nebo Ty! To by tam dole nestálo 70 000 čechočoboláků, ale 140 000

 

když mě ten film příjde strašně nudný a dlouhý

na příspěvěk reagoval Castrator

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

anglanek

Tak ani ne, z těch dvou byl jeden zfilmovaný a druhý šel v televizi jako divadelní představení. Na ten zbytek se jsem na základě toho kouknul a fakt to je špatné. Ty mě znáš jako férového rasistu a homofoba, tak víš, že bych mu nekřivdil a kvality uznal, kdyby ty kvality byly. Jako bych Okamurovi uznal, kdyby nebyl č...k. Já jsem strašně fér, ale strašně.

Koukni na Amrstronga ještě jednou a dej mu pět hvězd.

na příspěvěk reagoval anglanek

Demonn

Demonn (hodnocení, recenze)

anglanek

Vandas to rozhodně nebyl...jsem pravičák ale ne extrémní. O Štěchovi tahle debata není ale nejsem ani socan ani komár, takže Štěcha bych nevolil, kdyby kandidoval v mym obvodu. Já neuznávám, co píšeš, takže se rozhodně neztotožním s tvrzením, že bych volil Babiše jen proto že ho nemaj rádi lidi, který nemám rád já. Já nevolím Babiše protože vim, že je to zmrd, je to patrný ze všeho, co říká a ze všeho, co dělá.

anglanek

anglanek (hodnocení, recenze)

Demonn

Blbec nejsi to už jsem zjistil i psal,ale řekl bych,že nejlépe to vystihl tady / vegetol / Já jsem většinu času kolem rakouska i mám jejich papíry,tak k volbám chodit nemohu,ale pokud si jednou zařídím volební průkaz / dokumenty / tak bych to rozhodně hodil ANO a jen z důvodu, co tady vypsal kolega . Třeba Štech byl od roku 1983-1990 kovaný člen KSČ  a tomu se tam i s STB ákem Štětinou snad i tleskalo. Neříkám že Babiš je slušný člověk,ale vždy jsem měl tak nějak potřebu se ohradit lidem,co na něj nadávají,ale vůbec nevědí co je zač. Celkem by mě zajímalo,kdo je tvůj favorit a kdo dostal Tvůj hlas.

Třeba napíšeš Vandas a to by bylo fajn...

na příspěvěk reagoval Demonn

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Demonn

"Já vůbec nechápu, jak je možný, že je tu tolik konspirátorů, který věřej, že Havel měl prsty ve všem špatnym a pak je tu Babiš, kterej dělá špatnosti tak okatě ale to je v pořádku."

 

Tak zásadní problém je, že lepšolidi Havla nesmyslně staví na piedestal, až je to kontraproduktivní. Ano, pro naši zemi udělal hodně především v budování dobrýho jména v zahraničí, ale to neznamená, že jako každej člověk, neměl svoje chyby. A je naprosto komický, když Kalousek vyčítá Babišovi, že spolupracoval s STB, když za TOP 09 sedí v Europarlamentu Jaromír Štětina, teď velkej bijec komunistů, v minulosti spolupracovník STB, krycí jméno Plavec. Babiš je sice vychcanej jak mraky, ale v momentě, kdy po něm hází plastový lahve, což omlouvala věčná bojovnice za svobodu Mirka Němcová z ODS a nebo se hází jeho kdytky do koše, což pro změnu omlouvá Fiala z ODS, mám chuť Babiše volit. Plus takový ty dadaistický výjevy, jak dav hrozně morálně uvědomělejch demostrantů řve něco o svobodě a pak tlestá Milanu Štěchovi,  kterej byl členem normalizační KSČ.

Demonn

Demonn (hodnocení, recenze)

anglanek

To beru. Ale nemyslím si, že je IN kopat do Babiše, já si myslím, že je to zkrátka potřeba. A to, že zloději křičí "chyťte zloděje", je bohužel taky fakt ale asi to jinak být nemůže. Babiš je pro celou řadu politiků nepřítelem číslo jedna a je třeba ho zdiskreditovat a z politiky odstranit ale to z něj podle mě nedělá oběť. Ten člověk podle mě nemá v politice prostě co dělat a je tak trochu logické, že je mu věnována větší pozornost než ostatní zlodějům protože tento zloděj má momentálně největší moc a tudíž je nejnebezpečnější.

na příspěvěk reagoval anglanek

Herec

Filmy
2018

Prezident Blaník

Seriály
2020

Láska v čase korony - a.z.

 

Změna plánů - a.z. (E01)

2017

Kancelář Blaník - a.z.

 

Andrej pije - a.z. (S05E06)

Dokumentární
2024

Neznámá společnost (seriál) - a.z.

2023

Velké nic

2020

Pod rouškou (TV film) - a.z.

 

PopStory (seriál) - a.z.

 

Hudba a politika - a.z. (S02E05)

2019

Mobilizace Luboše Dobrovského (TV film) - a.z.

 

Příběhy 20. století (seriál) - a.z.

 

Podnikatelé - a.z. (S02E07)

 

Univerzity a svoboda

2017

Selský rozum

2016

Republika Jágr (studentský film)

Reklama

Reklama

2015

Český žurnál (seriál)

 

Matrix AB (S03E02)

2007

Menschen & Mächte (seriál)

Hudební videoklipy
2020

Vanessa - Špína Evropy - a.z.

2018

Sax feat. Michajlov - Fáma - a.z.

Krátkometrážní
2020

EETerminátor: Den vyúčtování (amatérský film) - a.z.

2019

Harry Potter a Kámen mudrců (amatérský film) - a.z.

2018

Návrat do budoucnosti České republiky (amatérský film) - a.z.

Host

Scenárista

Pořady
2017

Čau lidi!

Reklama

Reklama