foto

William MacDonald

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Akta X (TV seriál) (1993)

    - Mnoho herců si v seriálu v průběhu let zahrála více rolí. Například John Pyper-Ferguson ztvárnil ve druhé řadě epozodní postavu jménem Paul a o dva roky později se ve dvou dílech objevil coby detektiv John Kresge. William MacDonald si v průběhu let zahrál rovnou pět různorodých postav. Karin Konoval se poprvé objevila ve třetí sérii jako Madame Zelma a ve čtvrté coby děsivá mutantí matka Peacocková. Odlišné dvě postavy hrála i ve spin-offu Milénium (od r. 1996). (Reiniš)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Garage Sale Mysteries: Picture a Murder (TV film)
Léto 84
Rabbit
Záhady Emmy Fieldingové: Staré křivdy (TV film)
2017 Vraždy odvedle: Jasný důkaz (TV film)
2014 Bomb Girls - Facing the Enemy (TV film)
The Captive
2013 Carrie
2012 Chladnokrevný
Phantoms, The (TV film)
2010 Bez šance
Blood: A Butcher's Tale
Death Wish
2009 Beznadějný útěk (TV film)
Nora Roberts: Polární záře (TV film)
2008 Běsnící peklo (TV film)
Crime
Jinak jen smrt
Kovbojova nevěsta (TV film)
Run Rabbit Run
Storm Seekers (TV film)
Under (TV film)
2007 Agent z vesmíru
Hlas smrti 2: Světlo
Hybrid (TV film)
2006 Absolutní nula (TV film)
Krutá vášeň (TV film)
Mount Pleasant
Muž bez stínu 2
Peklo z hlubin Země (TV film)
Poslední dny planety Země (TV film)
Slimák
V zajetí posedlosti (TV film)
2005 Blízko nepříteli (TV film)
Hříbě (TV film)
2004 A Beachcombers Christmas (TV film)
Shelf Life
Smrtící lekce (TV film)
2003 Betraying Reason
Delikátní umění parkování
Ve stínu lovce
Vražedné odhalení
2002 Rhino Brothers, The
2000 Muž z Virginie (TV film)
Protection
Romeo musí zemřít
Schody smrti (TV film)
1999 Drsňák Dudley
Keys to Kingdoms
Strange World (TV film)
1998 Curiously Dead
Nedívej se dolů (TV film)
Plavba smrti (TV film)
Rupert's Land
Temná vášeň
Vigil, The
Zelenáči na greenu
Zlatá horečka (TV film)
1997 Barbecue: A Love Story
Barnone
Nákaza (TV film)
Smrtící asteroid (TV film)
1996 Captive Heart: The James Mink Story (TV film)
Gangsteři v uniformách (TV film)
Groomed
1994 Vykoupení z hříchu (TV film)
1993 Two Brothers, a Girl and a Gun
1991 Posing: Inspired by Three Real Stories (TV film)
Samé štěstí
1990 Čtvrtá válka
1989 Violent Zone

TV seriály

2020 The Flash (TV seriál)
Liberation (S06E17)
Marathon (S06E10)
2019 Unspeakable (TV seriál)
Unsafe (1985–1988) (E04)
Contraction (1983–1984) (E02)
Emergence (1982–1983) (E01)
Dobrý doktor (TV seriál)
Quarantine Part Two (S02E11)
Riverdale (TV seriál)
Kapitola 46: „Červená jiřina“ (S03E11)
Kapitola 44: „Není úniku“ (S03E09)
Supergirl (TV seriál)
O Brother, Where Art Thou? (S04E15)
2018 Dobrý doktor (TV seriál)
Quarantine (S02E10)
Riverdale (TV seriál)
Kapitola 40: „Velký únik“ (S03E05)
Kapitola 38: „Jak nahoře, tak dole“ (S03E03)
Kapitola 37: „Štěstěna a lidé“ (S03E02)
2017 Cestovatelé časem (TV seriál)
Jacob (S02E03)
Ave Machina (S02E01)
2016 Cestovatelé časem (TV seriál)
Bishop (S01E09)
Protokol 5 (S01E07)
Helios 685 (S01E06)
další epizody (5)
Darebák (TV seriál)
Hardboiled (S03E12)
New Shooter (S03E11)
Lovci duchů (TV seriál)
American Nightmare (S12E04)
2015 Hemlock Grove (TV seriál)
A Place to Fall (S03E01)
Saving Hope (TV seriál)
A Simple Plan (S03E16)
Městečko Haven (TV seriál)
Síla (S05E15)
2014 Rookie Blue (TV seriál)
Všechno jen podle ní (S05E02)
2013 Policajt (TV seriál)
Naděje umírá poslední (S02E07)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
Be a Man (S02E04)
Good God (TV seriál)
2011 Kingová (TV seriál)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Ztracení (S01E15)
2009 The Listener (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Báječný televizní svět (S05E08)
2008 Hlídka (TV seriál)
Samurai Girl (TV seriál)
2007 Agentura Jasno (TV seriál)
Maso je vražda, ale vražda je taky vražda (S02E06)
2006 Blade (TV seriál)
2005 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Pod tlakem (S02E14)
2004 Human Cargo (TV seriál)
Královská nemocnice (TV seriál)
The Collector (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Dokonalý sluch (S03E10)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Volání mrtvých (TV seriál)
Haunted (S01E05)
2002 Breaking News (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Krajní meze (TV seriál)
Náhradní matka (S07E04)
2000 Call of the Wild (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál) - a.z.
Věda před soudem - první část (S06E21) - a.z.
1999 Krutá říše (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Through a Glass, Darkly (S03E07)
Akta X (TV seriál)
Panenka (S05E10)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Night Man (TV seriál)
1996 Milénium (TV seriál)
522666 (S01E05)
Ochránce (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Krátká cesta v čase (S02E01)
Akta X (TV seriál)
Nepokoj (S04E04)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Horečka (S01E02)
Krajní meze (TV seriál)
Pod postelí (S01E10)
Marshal (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
2Shy (S03E06)
1994 Akta X (TV seriál)
Hostitel (S02E02)
1993 Akta X (TV seriál)
Padlý anděl (S01E10)
1990 Broken Badges (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Lekce zla (S06E06)
1989 Quantum Leap (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky