Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Western

Zajímavosti k filmům (20)

Sváteční rande

Sváteční rande (2020)

Ve scéně v obchodě, kde Sloan (Emma Roberts) mluví o tom, že by Ryan Gosling nikdy nešel sám nakupovat, je za jejími zády vidět muž u chladícího boxu, který nápadně připomíná právě Ryana Goslinga. Všímaví diváci o tom hojně diskutovali na sociálních sítích, až nakonec herec Chad Zigmund (který je Goslingovi velmi podobný) na Instagramu prozradil, že tuto postavu ztvárnil právě on.

Velký dar

Velký dar (2017)

Přestože malé školačce Mary mělo být ve filmu 7 let, její představitelce Grace Mckenna bylo v době natáčení už 10 let.

Jen 17

Jen 17 (2013)

Přestože je hlavní hrdince Isabelle teprve 17 let, její představitelce Marine Vacth bylo v době natáčení již 21 let.

Flash - Duet

Flash - Duet (2017) (epizoda)

Grant Gustin (Barry Allen) v této epizodě hrál hned se dvěma kolegy ze seriálu Glee (2009), v němž sám ztvárnil roli Sebastiana Smythe. Melissa Benoist (Kara Danvers/Supergirl) a Darren Criss (Music Meister) v seriálu Glee ztvárnili členy New Directions.

Radio

Radio (2003)

Ačkoliv Cuba Gooding Jr. ve filmu ztvárnil 17letého chlapce Radia, herci bylo v době natáčení již 35 let.

Krotitelé duchů

Krotitelé duchů (2016)

Melissa McCarthy (Abby Yates) v rozhovoru prozradila, že ona i její herecké kolegyně byly překvapené improvizačními schopnostmi Chrise Hemswortha (Kevin). Mnoho svých vtipných replik si totiž vymýšlel sám.

Annie

Annie (2014)

Cameron Diaz (Hannigan) se svěřila, že nerada natáčí s dětmi, protože se před nimi nesmí mluvit neslušně. Bývá také zvykem, že za každé sprosté slovo, které herci (či komukoliv ze štábu) před dítětem uklouzne, musí dát dolar do jeho kasičky.

Harry Potter a Ohnivý pohár

Harry Potter a Ohnivý pohár (2005)

Ralph Fiennes (Lord Voldemort) v rozhovoru prozradil, že měl velké problémy s kostýmem. Často zakopával o svou dlouhou sukni a navíc musel nosit dámské punčocháče. Protože se mu ale punčocháče stále shrnovaly ke kolenům a nemohl v nich chodit, nechal si je ustřihnout a přichytit k podvazkovému pásu.

Mlčení jehňátek

Mlčení jehňátek (1991)

Jodie Foster (agentka Clarice) v rozhovoru přiznala, že během natáčení se Anthony Hopkinsovi (Lecter) vyhýbala, protože byl ve své roli tak přesvědčivý, že se ho skutečně až bála. Dokonce spolu mimo společné scény ani nemluvili.

Rukojmí

Rukojmí (2005)

Bruce Willis (Jeff Talley) prohlásil, že jeho dcera Rumer (Amanda Talley) nezískala roli protekcí, ale musela poctivě projít castingem.

Black Books

Black Books (2000) (seriál)

Tamsin Greig (Fran) v rozhovoru prozradila, že při natáčení scény, v níž měla být její postava vzrušená hlasem z rádia, měla vzhledem ke svému těhotenství a rozbouřeným hormonům problém s hereckým projevem. Naštěstí jí pomohl režisér Graham Linehan, který jí poradil, aby vydávala stejné zvuky, jako když leze do vany s horkou vodou. "Dal mi tu nejlepší hereckou radu, jakou jsem kdy dostala," prohlásila herečka.

Přátelé

Přátelé (1994) (seriál)

Jennifer Aniston (Rachel) během The Graham Norton Show (od r. 2007) ke svému slavnému účesu z 1. série řekla: "Chris McMillan (vlasový stylista) byl zhulený, když mi ten účes dělal. Byl totálně na šrot. Skvěle se bavil, měl fén a byl kreativní, ale nepřemýšlel nad tím, že si ho budu muset česat i sama."

Ledové království

Ledové království (2013)

Herec Jack Whitehall získal miniroličku trolla Lokiho, který měl říci pouze jednu větu. Jenže scéna, v níž se tento troll objevil, byla nakonec z filmu vystřižena.

Lítám v tom

Lítám v tom (2009)

Na tiskové konferenci Jason Reitman prohlásil, že "nejlepší hlášku z celého filmu" napsal jeho otec (a producent snímku) Ivan Reitman. Neprozradil ale, která to je.

Zbožňuju trable

Zbožňuju trable (1994)

V jedné scéně mluví Peter Brackett (Nick Nolte) o tom, že se Sabrina Petersonová (Julia Roberts) kvůli jedné reportáži převlékla za prostitutku. Je to narážka na film Pretty Woman (1990), ve kterém Julia Roberts hrála prostitutku Vivian.

Reklama