Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počínaje Psycho, přes Základní instinkt až po Mlčení jehňátek, dostává hollywoodský thriller pořádně zabrat v tomto gagy nabitém filmu italského scénaristy, režiséra a herce Ezia Greggia. Mlčení šunek staví žánr thrilleru na hlavu a setkávame se v něm se spoustou parodovaných známych osobností buď ze světa showbyznysu (Michael Jackson, Sharon Stone), politiky (Bush, Clintonovi) nebo hororu (Alfred Hitchcock). Příběh se točí kolem pátrání FBI po nebezpečném psychopatickém vrahu. Špičkový tajný agent Jo Dee Fostar (Billy Zane) se ocitá v myšlenkovém souboji s šíleným Doctorem Animalem Kanibalem Pizzou (Dom Deluise) a ještě v tvrdším souboji s namyšlenými nadřízenými. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Asi nejhorší parodie všech dob, která ovšem právě díky svý obskurnosti nabízí pozoruhodnej komediální zážitek. Fórů a gagů strašlivý množství - některý dokonce dost dobrý - jenže jsou tak zoufale špatně zpracovaný, že po nich zůstává jeden gigantickej WTF otazník. Bavil jsem se vlastně dost dobře, i když hodně, HODNĚ nechtěně - prostě přesně tim způsobem, kdy se tlemíte někomu za to, že mu něco zoufale nejde. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

V dobách, kdy se záda nacházely na hrudi, modrá barva nebyla rozpoznatelná od červené a za vzkazy schovanými pod postelí bylo nutné vylézt na lustr, bylo pro mne velmi těžké nezasmát se některé z mlčících šunek. Pod hrozbou nabitého banánu se však musím přiznat, že nejeden fór byl i na mne příliš absurdní. ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní sračka a totální dno kinematografie. Pokud jste mentál nebo feťák s totálně vyfetovaným mozkem, tak se možná sem tam zasmějete. Nečekal jsem od filmu prakticky nic, ale on dovedl být mnohem horší než nic. Příběh totálně nudný a vtipy absolutně ubohé. Aby člověk stvořil něco takové na to musí být řádný kokot. Absolutní odpad! ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

v dobe keď vznikol (na konci zlatej éry paródie: druhá polovica 80. až prvá polovica 90. rokov) by sa tento film pokladal za priemernú paródiu, možno až podpriemernú . . . bohužiaľ však v tejto dobe strašného množstva príšerných paródií je aj tento kompost skvelou paródiou. Hlavne hezounský ksicht Billyho Zanea hádžuci celkom dobré grimasy vo vhodnom čase či maličké detailíky a vtipné drobnosti, aké sa už dnes neuvidia vedia potešiť. Inak ale . . . čo ja viem? Silvestrovský štandard ()

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem už hodně špatných filmů, ale Mlčení šunek patří k těm, co by si zasloužily zvláštní kategorii. Kdybych s hodnocením mohl jít do mínusu, bez váhání tak učiním. Stokrát provařené vtípky a pokud už některý z nich potenciál má, je podaný tak lacině, že to pointu zabije...Trpěl jsem a to hodně.Celkové hodnocení 0 třikrát podtržená ! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu se objeví fotka a plakát herce Rogera Moora, který byl představitelem třetího Jamese Bonda. (Benjamin-L)
  • Náklady na výrobu filmu činily 3 miliony $. (Benjamin-L)

Reklama

Reklama