Reklama

Reklama

O.C.

(seriál)
  • USA The O.C. (více)
USA, (2003–2007), 67 h 19 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Josh Schwartz

Hrají:

Mischa Barton, Peter Gallagher, Ben McKenzie, Rachel Bilson, Adam Brody, Melinda Clarke, Chris Carmack, Tate Donovan, Autumn Reeser, Danielle Bisutti (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(92)

Ryan Atwood je se svým starším bratrem zadržen při krádeži auta. Jako veřejný obhájce je mu přidělen Sandy Cohen. Sandymu chlapec připomíná sebe v mládí, a proto se mu rozhodne pomoci. Když Ryana matka vyhodí z domova, vezme ho k sobě. Sandy s bohatou manželkou Kirsten a synem Sethem žije v bohatém městečku Newport v komunitě stejně majetných a snobských lidí. Ryan se rychle spřátelí se Sandyho synem Sethem, který je trochu zvláštní a nedaří se mu zapadnout mezi povrchní spolužáky. Ryan neujde pozornosti dívky ze sousedství Marissy, což mu způsobuje problémy s jejím přítelem Lukem a jeho partou. Na večírku se poperou, Sandyho manželka Kirsten se rozhodne, že už Ryana u sebe doma nechce. Když ho Sandy veze zpátky do China, zjistí Ryan, že se matka odstěhovala, proto se vracejí zpátky. Marissin otec Jimmy má podle všeho problémy, protože se nechává zapírat před vyšetřovateli z Komise pro cenné papíry. Jeho manželka je však zvyklá na vysoký životní standard a jeho obtížnou situaci nevnímá. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (260)

werus 

všechny recenze uživatele

Jen stěží uvěřitelný seriál.. Nebo to v té Americe vážně takhle mají?? Já nevím, ale myslím si, že takhle to normálně nechodí, a to ani v Americe. Herci jsou vybráni více méně dobře, co může dělá Adam Brody coby Seth Cohen a se Summer (Rachel Bilson) tvoří dobrou dvojku. Pár druhý – Ryan a Marrissa, tam už to trochu pokulhává, Ryanovi to jeho „grázlovství“ nějak nevěřím a k Mische – ta je mi prostě hrozně nesympatická. Jinak je to seriál, kde se v průběhu všech řad stále směřuje jenom k tomu jednomu (aby se všichni dali dohromady jak mají) a ono to stále ne a ne vyjít. Takže je jen otázkou jak dlouho to vydržíte, případně, jak dlouho vás to bude bavit. Seriál není ničím vyjímečným (no, vyjímečně dobrá je v OC vlastně hudba), ale dá se na to koukat. Alespoň na Brodyho. A na pana Ovsa :). ()

Liznic 

všechny recenze uživatele

Všichni jsou mladí, krásní a dokonalí a ti co náhodou nejsou mladí, jsou pořád krásní a dokonalý a ti co náhodou nejsou krásní, chtějí být krásní a dokonalý. Na poli seriálů pro dospívající dívky se jedná o koukatelnou záležitost. Znovu si to nepustíte, ale ani si nebudete chtít vystřelit mozek z hlavy. A jaktože to vůbec znám, ptáte se? Inu, mám mladší sestru :) ()

Reklama

WincKruspe 

všechny recenze uživatele

Zlatý časy, kdy se svět ještě nezbláznil z ženského výstřihu a kdy ještě netrpěl na korektnost a naprosto nereálnou gendrovou a rasovou rozmanitost, jakou nám v posledních letech v seriálech vnucují. Zajímalo mě, proč má seriál jen 4 série, ale po 1. sérii jsem to pochopil. Chyběl tomu vývoj, v podstatě každá nová epizoda byla o tom samém jako ta předchozí. A to rychle omrzí. ()

Kevadros 

všechny recenze uživatele

Scroochy: "Ani ve snu by mě nenapadlo, že mě takový seriál může bavit. Ale OC má takové zvláštní kouzlo, které vás chytí a už nepustí. Pohodová a prosluněná atmosféra Orange County sálá z každé vteřiny děje." Souhlasím...a taky si jinak to že se mi to líbí nedovedu vysvětlit...kdyby mi to někdo popsal a řekl, že se na to dívá.-no... vysmál bych se mu. ()

Eldoth odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný seriál okoukaným od takových " perel " jako je 90210 a dalších jemu podobných " teen " seriálů, které někteří jedinci a nebo v horším případě skupiny, sledují pro mne z nepochopitelných důvodů ... :-/ Ani se nedivím, že natáčení dalších řad zrušili pro malou sledovanost a velký nezájem diváků. Nepopírám, že Mischa Bartonovic by vyrajcovala snad i homosexuála, ale o to asi ani tak nejde, co ? Z celkového hlediska tohoto přežitku nemohu dát jinak ...než odpad. Dodnes lituji každou minutu, kterou jsem u tohoto paskvilu strávil. ()

Galerie (612)

Zajímavosti (42)

  • V deváté epizodě hraje Ryan za školní fotbalový tým. Tahle část jeho mimoškolní činnosti však v dalších dílech nepokračuje. (Hal_Moore)
  • V šestnácté epizodě Summer (Rachel Bilson) řekne, že možná dá Sethovi (Adam Brody) do trenýrek mrtvou žábu. Ve skutečnosti již dříve dal Adam mrtvou žábu zabalenou do dárkového balení právě Rachel na její narozeniny. (Hal_Moore)
  • Rachel Bilson (Summer) a Adam Brody (Seth) nie sú partnermi len v seriáli, ale boli nimi dokonca aj v reálnom živote. Ich vzťah však začal až pri natáčaní. Rozišli sa na konci roka 2006. (Cappuccino)

Reklama

Reklama