Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná série podobenství o Jediích z prequelové éry. Ponořte se do životů dvou výrazně odlišných Jediů – Ahsoky Tano a hraběte Dookua. Oba budou čelit zkouškám a budou postaveni před volby, které určí jejich osudy. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (83)

JohnZ87 

všechny recenze uživatele

Zajímavé rozšíření událostí prequelové trilogie o dosud neprozkoumané události - od období před Skrytou hrozbou (mladý Dooku a jeho padawan Qui-Gon) až po dění po konci Pomsty Sithů. Tři epizody jsou věnovány Ashoce, tři hraběti Dooku a jeho přechodu z řádu Jediů k temné straně síly. Stopáž jednotlivých epizod je bohužel velice krátká - průměrně tak 12 minut a na této ploše není možné rozehrát nějaký komplexnější příběh. Tvůrci ovšem předpokládají alespoň základní znalost událostí prequelové trilogie a seriálu Clone Wars, takže si to mohou dovolit, ale stejně by si jednotlivé epizody zasloužily alespoň standardní 20 minutovou stopáž. Výjimku tvoří snad jen čtvrtá epizoda Sithský lord, kterou považuji za nejpovedenější (byť není nejdelší), ačkoli i zde je nutná určitá zkratkovitost vyprávění. Tu první (paradoxně nejdelší) naopak za relativně zbytečnou. 70% ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Ďalšie rozšírenie Star Wars sveta a opäť kvalitná odmena pre fanúšikov. Nádherná Clone Wars animácia a dĺžka epizód umožňujúca pozretie na šupu. Ahsokine časti síce trochu slabšie, ale hlavne preto že tie Dookuho boli brilantné. Hlboké, deprimujúce a rozvíjajúce jeho charakter aj na malom priestore. Keď sa nad tým zamyslím, škoda že seriál nespravili aspoň na 10 časti. Vtiahol by viac ako len na oddych v obľúbenom univerze. 8/10 ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Na spravení chuti po nemastných neslaných Povstalcích ideální. Krátké, výborně napsané a zajímavé příběhy. Kromě Ahsoky je výborný především Dooku, jehož dabér napodobuje nenapodobitelného Christophera Lee tak, že málem z každé repliky zamrazí. Působivé. A skvělá je i hudba, Kevin Kiner během těch let působivě vyzrál. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení tak trochu odnikud, ale co jiného, než SW kvalitu od Filoniho čekat, že? Zaměření na Ahsoku a Dooka je super, camea hromady postav potěší a podobně jako Clone Wars (nejen stylem) doplňuje prequely. Fajn jednohubka, u který mě netrápí nepřesnost s Ahsoky knihou, neboť jsem ji nečetl. Musím ale uznat, že ač je Ahsoka snad mojí nejoblíbenější postavou, tak kvalitu tohoto počinu obstaral Dooku. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

kdybych měl tuhle pidi sérii brát jako bernou minci pro to abych se konečně podíval na Clone Wars, pak bych se na ně nejspíš nepodíval nikdy. I na tak malém prostoru místy docela nudná série, která nepřináší nic nového ani objevného. Snad jen díl s hrabětem Dooku byl fajn, ale těch patnáct minut je jako nic...60% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (15)

  • Epizoda si dějově odporuje s knihou „Ahsoka“, která popisuje stejné události jinak. (Cardo)
  • Ve scéně, kdy Anakin sleduje mladou Ashoku při tréninku, můžeme v pozadí vidět mladého Kanana Jarruse ze seriálu Star Wars Povstalci (od r. 2014) a jeho mistryni Depa Billabu. (UncleMorty)

Související novinky

Disney se snaží přivést diváky k Andorovi

Disney se snaží přivést diváky k Andorovi

16.11.2022

Přes nadšené reakce kritiků i diváků se nejnovějšímu seriálu ze světa Star Wars ne a ne podařit přilákat k obrazovkám nové diváky. Andor má na Disney+ tristně nízká čísla, a protože i samotné studio… (více)

Reklama

Reklama