Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinná posádka kosmické lodi, která je ve službách zásilkové společnosti Planet Express, se potýká s internetovým gangem nudistických vetřelců, který získal kontrolu nad jejich robotem Benderem a proti jeho vůli(?) ho poslal zpět do minulosti, kde má Bender za úkol uloupit ty největší světové poklady...

Tento film je první z připravované čtveřice, ostatní mají být na DVD trh uvedeny v roce 2008. Posléze pak budou rozděleny, každý do čtyř epizod, a to tak, že každá epizoda bude tvořit víceméně uzavřený příběh. Vznikne tak nová, šestá, řada seriálu. (havLord)

(více)

Diskuze

Braveheart

Braveheart (hodnocení, recenze)

No tvle, co to bylo? Oproti nadupanému satirickému seriálu tedy opravdu slabota. Ale ti hrabiví nudisté s velkými zahnutými sosáky byla dobrá alegorie na židy, to musím uznat.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

hankabar

hankabar (hodnocení, recenze)

Film je docela v pohodě, nebudu vypisovat již popsané. Jen co mě dostalo fakticky nejvíc - pan mutant-mušák v kanále :D :D Z něj jsem měla největší výtlem z celého filmu :-D

Menethor

Menethor (hodnocení, recenze)

Prvni futurama film mi jen dokazal, ze tvurci neumi tocit hodinu a pul dlouhe filmy. Nejde o spatny film. Je tam spousta vtipnych narazek a scenek, ale bohuzel je tam spousta vaty okolo, ktera mi prijde strane nudna. Tim padem mi to prijde jako trochu silnejsi prumer (60%).

gwyn

gwyn (hodnocení, recenze)

pokud někdo fandí Simpsonům a Futuramě je tento film jasná volba a na rozdíl od pro mě špatného Simpsons The Movie je tohle špičková kvalita, má to příběh a vtipu požehnaně narozdíl od šafránové dávky která je ve filmu žluté rodinky.

tom.cube

tom.cube (hodnocení, recenze)

Niktorius: ok, tvůj názor ti nikdo nebere.. já kdyby se mi film nelíbil, tak ho zkrátka setřu, s tím problém nemám.. už jsem viděl hodně daleko větších filmových průserů než tohle, ale "kastrát" už mě fakt zvedl ze židle :)

JohnnyD

JohnnyD (hodnocení, recenze)

nesúhlasím s tými kacírskymi názormi o filme. IMHO ide viac menej o regulerný diel natiahnutý do hodiny a pol. Áno, po skvelom gagu o spoločnosti Box sa chvíľu film utápa v trápnom humore, ale po polhodine to je riadna jazda. A opäť skvelý vypointovaný (seriózne myslený! to treba oceniť) dej filmu. Simply we are back in 3000s!

Genryuusai

Genryuusai (hodnocení, recenze)

Niktorius: Je pravda, že ten film je o dost slabší než seriál. A kastrát od Futuramy by pořád měl pro leckteré dílo nedosažitelnou úroveň. Ale myslím, že u tohohle filmu je vážně přehnané tvrdit, že je nadhodnocován nebo že je to pseudofilm. Existují jiné a mnohem oprávněnější příklady davového hodnocení filmů podle "obecného názoru". Tady mi hodnocení divné ani nijak moc ovlivněné nepřijde. A s čím sem hlavně souhlasil je to, že Simpsons Movie bylo podle mě slabší...

Niktorius

Niktorius (hodnocení, recenze)

tom.cube: Genryuusai: Jen jsme vyslovil svůj názor, že většina uživatelů podle mne 'film' nadhodnocuje jen proto, že jde o Futuramu, aniž by vzala v potaz skutečnou kvalitu... Přeci se tu nikde nenavážím do jiných  - a už vůbec ne konkrétních -  userů (čímž netvrdím, že právě z toho jsi mne vinil)....Kastrát zní drsně, což plní účel- chtěl jsem trochu šokovat :-) , ale především poukázat na to, že ty nejpodstatnější prvky seriálu tomuto dílku chybí (především trefný humor)... A pseudofilmem nazývám Bender's Big Score jednoduše  pro formu jakou vznikl - přestříháním a pomíchání různých motivů z "běžných" dílů seriálu...

tom.cube

tom.cube (hodnocení, recenze)

Niktorius: Ale to je jen tvůj osobní názor, tak si nech ty poznámky na adresu ostatních uživatelů. Je to slabší než seriál, ale nazvat to "kastrátem" a "pseudofilmem" už je trochu moc... Často se tu srovnává se Simpsons Movie, ten zrovna mně přijde otřesnej, stejně jako všechny jeho série 10+, prostě nevtipná dojná kráva na prachy.....

Iguaner

Iguaner (hodnocení, recenze)

Niktorius: Proč jen uživatelů IMDB, když zdejší a jejich hodnocení se liší o 4%?

Niktorius

Niktorius (hodnocení, recenze)

Ten "film" je prostě strašlivě slabý, vysoké hodnocení na IMDb akorát hovoří o nekritičnosti jejích uživatelů...Už nebudu opakovat to, co jsem již zde na adresu snímku řekl, já jsmen ím byl prostě a jednoduše zklamán a divím se, kolik lidí nad tím nevalným výsledkem přivřelo obě oči...

Iguaner

Iguaner (hodnocení, recenze)

Niktorius: Pravě proto beru osobně v potaz je hodnocení cca 3 týdny po uvedení kdy to hodnotili (skalní) fanoušci, kteří znají i seriál. Ono bez něj nejde spoustu narážek vůbec pochopit a to ani nemluvím o lidech, co tomu dají 2* protože je to animák nebo prostě jen tak z trucu aby to bylo modrý.
BTW: Tvůrci Futuramy se řídí IMDB, kde to má 8.0 (seriál tam má 9.3, zatímco zde je poměr 75% ku 95%, takže nemají důvod se probírat 8-)

play@peace

play@peace (hodnocení, recenze)

S tím "nevýrazným kastrátem" byh se hodně mírnil..., takový přízvisko si přece jenom film nezaslouží, i když souhlasím s tím, že to mohlo dopadnout mnohem lépe...

Niktorius

Niktorius (hodnocení, recenze)

Je vidět, že začínají hlasovat uživatelé, jež nejsou až tak nekritickými fanoušky... Doufám, že hodnocení ještě víc klesne, třeba to autoři Futurami uvidí a konečně se proberou...My chceme starou dobrou Futuramu, žádného nevýrazného kastráta!

havLord

havLord (hodnocení, recenze)

Další procento dolů. Jen tak dál. Ještě šest takovejch a jsme modří. Máme na to!

Shadwell

Shadwell (hodnocení, recenze)

On propagaci měl samozřejmě... na různých blozích, kde se tyhle záležitosti řešej.

Iguaner

Iguaner (hodnocení, recenze)

havLord: I tak je to celkem úspěch - pokud zvážíš, kolik lidí filmy z netu nestahuje a že neměl propagaci.

havLord

havLord (hodnocení, recenze)

Iguaner: Jestli ono to taky nebude tak trochu tim, že tejden před premiérou byl na scéně nesmírně kvalitní DVDr i p :-)

honza1

honza1 (hodnocení, recenze)

film,je fakt super.Seriál jsem začel stahovat až po shlédnutí s filmem,ale zatím film předčil všechna moje očekávání.SUPER!!!!!!!Těším se na ostatní filmy.SUPER!!!!!!

Iguaner

Iguaner (hodnocení, recenze)

Niktorius - Více méně máš pravdu - o očekávanosti Futuramy svědčí už jen fakt, že měl film dva dny po premiéře 300 hodnocení.

Niktorius

Niktorius (hodnocení, recenze)

Já myslím, že ta spousta klůadných hodnocení pochází od skalních fanoušků Futuramy, kteří hodnotí kladně už samotný fakt, že se znovu setkávají se svými oblíbenými postavy atd. Ten, kdo by se prostřednictvím tohoto pseudofilmu setkal s futuramou poprvé by se IMHO jen nudil...Což je přesný opak situace, jež nastala u cleovečerních Simpsonů, kd eje neznalost seriálu naopak výhodou, protože si tak nevšimnete, že tvůrci vytahují z rukávu již značně obehrané karty....Líbyly se mi akorát "bitevní lodě třídy Kotě" a scéna kdy Nibbler s výkřikem "Okamžitě opusťte vesmír" zblajznul sám sebe :-D

Iguaner

Iguaner (hodnocení, recenze)

Shadwell: A na čems myslel, že se zakládá? Dlouhých táhlých záběrech krajiny, hereckých výkonech nebo snad myšlenkově-filozofickém pozadí?
Ostatní: Viděli jsme vůbec stejný film?

Reklama

Reklama