Reklama

Reklama

Tráva

(seriál)
Trailer
USA, (2005–2012), 44 h 12 min (Minutáž: 26 min)

Tvůrci:

Jenji Kohan

Hrají:

Mary-Louise Parker, Hunter Parrish, Alexander Gould, Kevin Nealon, Justin Kirk, Elizabeth Perkins, Allie Grant, Andy Milder, Tonye Patano, Romany Malco (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(102)

Obsahy(1)

Americký komediálně laděný seriál vypráví o osamělé matce Nancy Botwinové, která po manželově smrti začne pokoutně prodávat marihuanu, aby uživila rodinu. A přitom nakoukne do lecjakých tajemství skrývajících se za domovními dveřmi sousedů... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

Alqarin 

všechny recenze uživatele

Lorelai Gilmorová dealuje trávu aneb sympatická sexy máma v hlavní roli originálního a vtipného seriálu, který si stejně jako Californication nebere servítky a je neskonale zábavný. Musím mu sice vytknout mírně slabší rozjezd (alespoň já ho tak vnímal), ovšem po pár dílech vás Weeds konečně vcucne a nemáte šanci se přestat dívat. Hodnocení: Pecka! ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Nic na plat, co se týká posouvání hranic politické (ne)korektnosti na televizních obrazovkách je Showtime v dnešní době ještě o pár koňských délek před konkurenční HBO. Po masovém vrahovi a těžce promiskuitním spisovateli v případě Weeds pasuje do role hrdinů matku-dealerku Nancy, jejího doslova úchylného švagra Andyho a jejich neméně vypečené přátele a známé z městečka Agrastic, kteří mají navzdory titulní písní proklamované uniformitě společnou jednu jedinou věc - velice vyhraněný vztah k marihuaně (brku, hulení, ganje, vyberte si). ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Vonkoncom nie zlá, made by HBO zábava plná drog, nádavok, nahoty a šokujúcich momentov - samozrejme všetko v miere - a s pomerne chytľavou znelkou obmieňajúcou sa v každom dieli. Ako to už ale pri podobných experimentoch býva, niektoré diely sa vydaria viac, iné menej. Podobnú rovnicu môžem pokojne aplikovať na celý seriál a k tomu pridať jedno veľké upozornenie: Tá otvorenosť rozhodne nesadne každému. A hoci mne neprekážala, ani po dlhšom čase som sa v Tráve bohužiaľ nenašiel. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Vykašlite sa na morálku a strach. Síce si spôsobíte občas malé a občas celkom veľké problémy, ale dosť často si budete skvelo užívať život za hranicou zákona. A ako bonus sa Vám podarí nahliadnuť do 13. komnaty Vašich susedov. Tak presne o tomto je tento seriál. Je silno návykový, dokáže pomôcť od každodenných starostí, je to jednoducho TRÁVA. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Dosud posledním dvěma sériím (tedy 6. a 7.) se podařilo přetvořit celkem příjemný a vtipný seriál na nudnou frašku. I přestože je Mary-Louise Parker stále uhrančivá MILFka, rostoucí demence její Nancy je už neúnosná. Především se vytratil kvalitní humor, děti dospěly v křečovité karikatury a ani strejda Andy už není ten bláznivý podivín prohánějící každou sukni. Případné další pokračování již sledovat nehodlám. Seriál měl skončit vypálením domečků na stráni… ()

Galerie (589)

Zajímavosti (26)

  • V jedné epizodě chce Shane baterky do svého Nintenda DS. To je ale chyba, protože Nintendo DS má dobíjecí baterii. (Tom Riddle)
  • V seriálu se několikrát objevuje kniha Rejuvenile od spisovatele Christophera Noxona, manžela Jenji Kohan, tvůrkyně seriálu. (Tom Riddle)
  • Většina seriálu je natáčena na Stevensonově ranči v Kalifornii. (Tom Riddle)

Související novinky

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama