Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Podle skutečné události vznikl příběh o fanouškovi amerického fotbalu jménem Vince Papale, kterého hraje Mark Wahlberg. Ten se nerozhodne pro nic menšího než splnit si životní sen – stát se hráčem Národní fotbalové ligy. Stane se nejstarším zelenáčem v dějinách amerického fotbalu a brzy i miláčkem diváků a nakonec sportovní legendou. Role jako vystřižená pro hollywoodskou hvězdu formátu Marka Wahlberga (Loupež po italsku, Skrytá identita), jemuž zdárně sekunduje Greg Kinnear (Malá Miss Sunshine). Prostředí jednoho z nejtvrdších a nejnáročnějších sportů poskytuje příležitost pro napínavou podívanou, ale také řadu komediálních situací. Bonusy potom představují skutečný příběh Vince Papaleho a osobní komentáře této živé legendy světového sportu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

Icefist 

všechny recenze uživatele

Sportovní pohádky mají za cíl často jedno a to samé- vtáhnout diváka do děje tím způsobem, že se cítí být v kůži hlavního hrdiny. A tento snímek má velkou výhodu právě v tomto ohledu, protože snad každý z nás je (nebo alespoň někdy byl) fanouškem. Tvůrci nám zde dávají možnost nahlédnout na příběh přesně takového fandy, který dostane obrovskou příležitost stát se členem svého milovaného klubu a je jen na něm, jak se s tím popasuje. 90 % Oblíbená část- "Vyhoď z mojí skříně to triko Giants." ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Utahaná pohádka o tom, jak chudý číšník, po překonání všech protivenství, která se mu postavila do cesty, ku slávě přišel Šablonovitý příběh, který je zajímavý snad jen tím, že byl natočen podle skutečné události a také výkonem Marka Wahlberga. Je to přesně ten typ filmu "Přišel jsem, viděl jsem, zapomněl jsem." 40% ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

První film o americkém fotbalu, který mě přinutil si sednout a konečně si trošku alespoň přečíst pravidla Amerického fotbalu. Nastudovat tabulky a historii NFL + Superbowl. Protože já jsem opravdový lajk této hry. Film Nepřemožitelný je takový klasicky příjemný snímek z produkce Walta Disneyho. Příjemná výprava, celkem svižné tempo a nezbytné napínavější scény. Na konci filmu byl Vince Papale takovým mým osobním hrdinou. Až mě někdy mrzí že u nás nedokážeme našim sportovcům také vystavět trošku filmový pomník a že by si jich to zasloužilo hodně. 60% ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Nejsem zastáncem "amerických hrdiných filmů", kdy až vše americké přetéká horem dolem. Co mě ale zaujalo bylo zajímavé použití barev, stínů a detailů. Tento film je jeden obrovský patos, který si hodně pohrává se zpomaleným záběry. Mark Wahlberg pro mě byla dobrá volba - za mě se na tyto role hodí a má štěstí, že je takto stavěn a ty role mu prostě věříte. Za mě je ten film podprůměr. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Já prostě tento typ filmů můžu.Nenápadné drama,které v sobě má ale naprosto vše.Skvělé herce(supercharismatický Wahlberg mě opět nezklamal),city,emoce,atmosféru,vše na výbornou.Film je zároveň i napínavý,životní osud Vince Papali je velmi zajímavý a dramatický.A ikdyž si to celé plyne v poklidnějším tempu,neustále se něco děje,Papalimu a i jeho kámošům se zde nedá nic jiného než vážně fandit,veškeré postavy jsou totiž uvěřitelné a vesměs sympatické.Nesmím ještě opomenout velmi slušnou výpravu,a to jak u scén ze zápasů,tak zobrazením nelítostné doby.Nepřemožitelný je prostě výborným sportovním dramatem a nepamatuji,kdy bych tak moc fandil hlavnímu hrdinovy jako zde.A je opravdu velká škoda jak moc nedoceněným filmem Nepřemožitelný je! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (18)

  • Greg Kinnear se na roli připravoval tak, že trávil hodně času s trenérem Dickem Vermeilem během jeho poslední sezóny u Kansas City Chiefs. (don corleone)
  • Při hře proti Giants, když utíká Mark Wahlberg, srazí ho ostře jeden z protihráčů. Ve skutečnosti jde o fotbalistu u nedaleké univerzity v Delaware a měl ho, podle pokynů, pouze kontaktovat, ne srazit. Hráč/herec byl vykázán z natáčení, ale scéna ve filmu zůstala. (don corleone)
  • Přestože Vince Papale byl na soupisce jako wide reciever, hrál téměř výhradně ve tzv. speciálních týmech. Za tři roky svého působení v Eagles tak zaznamenal pouze jedinou chycenou přihrávku se ziskem patnácti yardů. (Pedro Morales)

Reklama

Reklama