Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hollywoodská režisérka filmových upoutávek Amanda touží po nepovedeném vztahu uniknout svým starostem a utéct někam hodně daleko. Stejně je na tom i londýnská novinářka Iris, která se právě dozvěděla, že se jediný muž jejího života zasnoubil s jinou. Amanda se rozhodne strávit vánoční prázdniny v pronajatém domku na anglickém venkově, Iris jí přenechá svůj dům pouze v případě, že jí Amanda na oplátku poskytne ten svůj. Plány na příjemně strávenou samotu a odpočinek se ovšem oběma opuštěným ženám jaksi zvrtnou... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (864)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

No co vám budu povídat. Já se vybrečel takovým způsobem, že jsem vytopil spodního souseda. Ovšem nebrečel jsem nad filmem, ale nad svou zřejmě nekončící blbostí, která vede i k tak pervezním nápadům jako půjčovat si romantickej film. Ještě že tam hráli dvě hezky holky.Tak tedy dvě hezký hvězdičky. Pak se mě taky líbila ta myšlenka vyměnit si na čas dům do druhýho dne s člověkem , kterýho vůbec neznám. Ovšem další hvězdičku přidám až vyměním pobyt v té své noře za pobyt na zámku. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Je smutné vidět, když někdo promění tak herecky zajímavou romanci v totální nudu. Nudil jsem se totiž od začátku do konce, bylo to totálně předvídatelné a strašně dlouhý. Pousmál jsem snad jedině nad fiktivním trailerem s Lindsay Lohan a Francem a to je tak všechno. Navíc Cameron Diaz tu předvádí snad nejhorší výkon svojí kariéry a to jí mám docela rád. Kate Winslet má furt protivnej ubulenej výraz, Jude Law to evidentně protrpěl a Jack Black to jako jedinej sympaťák sám nezvládne. No prostě průser a Lásce nebeské to nesahá ani po kotníky. ()

Reklama

Eddard 

všechny recenze uživatele

Přes opravdu hodně slibné obsazení pro mě trochu zklamání, možná pro to, že mi to kamarádi, po návštěvě kina přehnaně vychválili. Z ústřední čtveřice to bylo anglické (sourozenecké) duo, které se mi zdálo pevnější v kramflecích. Ani Cameron nebyla jako americky povrchní manažerka špatná, jen ten Jack mi tam přece jenom moc neseděl - a to mám obsazování herců proti jejich žánru moc rád. Problém snímku je jeho šablonovitost. Po půl hodině jsem si byl vcelku jistý, jak se bude příběh vyvíjet a bohužel musím říct, že jsem se nemýlil. Na to, abych nad tímhle faktem přivřel očko je tam dobrých vtipů a neotřelých situací málo. A srovnání s Love actually je opravdu až moc troufalé. 50% ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

CouchSurfing v nablýskaných hollywoodských barvách. Až do teď jsem si myslel, že je to spíše výsada těch, kteří mají hlouběji do kapsy, ale to bychom asi nekoukali na romantickou komedii nýbrž na nějaké sociální drama. Takže jsou tu všichni standardně krásní - aha, Jack Black - nebo jinak výjimeční, thymolínově se na sebe usmívají a občas si nezávisle vrznou, aby později pochopili, že i tohle může být láska .. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Prázdniny jsou o mnoho víc milé než absurdní. Zvláštní výměna domů, aut, životů a odstupů od toho, co jedna z žen nevnímá nebo bere jako samozřejmost a druhou to oslní. Chaloupka v Surrey byla moc útulná, ale kdyby tak stála v LA - v sousedství dědouška z Hollywoodu a jeho scénářů a filmových i životních doporučení - to by byla moje soukromá volba. I instruktáž Jack Blacka byla fajn, moc fajn a já jsem si - jako už tolikrát proti rozkazu, že NE - musela jít pro kapesník. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (26)

  • Když Amanda (Cameron Diaz) jede poprvé k domu Iris (Kate Winslet), její řidič ji vysadí kus před domem s tím, že by se na úzké cestě pak neotočil. Na konci filmu ji však přijede vyzvednout se stejným vozem přímo před dům, a dokonce se v následující scéně na její požádání vydá stejnou cestou zpět k domu. (imagoo)

Reklama

Reklama