Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hollywoodská režisérka filmových upoutávek Amanda touží po nepovedeném vztahu uniknout svým starostem a utéct někam hodně daleko. Stejně je na tom i londýnská novinářka Iris, která se právě dozvěděla, že se jediný muž jejího života zasnoubil s jinou. Amanda se rozhodne strávit vánoční prázdniny v pronajatém domku na anglickém venkově, Iris jí přenechá svůj dům pouze v případě, že jí Amanda na oplátku poskytne ten svůj. Plány na příjemně strávenou samotu a odpočinek se ovšem oběma opuštěným ženám jaksi zvrtnou... (TV Nova)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Naprostý scénáristický peklo dokázalo, že jsem během expozice filmu pojal k oběma hrdinkám hlubokou patologickou nenávist a přál jim minimálně těžkou dopravní nehodu s trvalými následky, přičemž ani Diaz, ani Winslet s tím neměly nejmenší šanci cokoli udělat. V průběhu filmu se moje znechucení každou postavou a každým dialogem jen a jen prohlubovalo; jedinej, kdo mě nesral, byl starej scénárista a za něj dávám tu jednu hvězdu. A když náhodou scénáři došel dech ve vymejšlení debilních a ještě debilnějších replik, jaký by žádnej člověk z masa a kostí nevypustil z huby, vystřídala to kýčovitá přeslazená kejda (tvl., vdovec, holčičky, stan..., čekal jsem, že tam vykoukne jednorožec a přiletí holubice míru!). Tenhle hnus chce někdo srovnávat s Love Actually? Tohle je fakt v červenejch číslech? Svět už se nejspíš opravdu definitivně posral.

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

Je to jeden z mých velmi oblíbených filmů. Má sice smutný náboj, ale je velmi laskavý.

Kubrickon

Kubrickon (hodnocení, recenze)

Neviete niekto ako sa vola skladba od Ennia Morriconeho, ktorú počúva Miles v aute po tom čo mu Iris(Kate) otvorí bránu? :)

na příspěvěk reagoval dr.jacoby

BILI

BILI (hodnocení, recenze)

Posimvás co to je za skladbu jak je Cameron Diaz v malém obchůdku a popíjí víno a u toho nakupuje :) . Je to zjedna prvních scén jak dojede do Anglie :) Ta to skladba se i objevila ve filmu Sám doma .

zupanic

zupanic (hodnocení, recenze)

Mam teraz take uchylne obdobie..pozeram vsetky filmy s Judom..:D ale tento...je fakt dobry:D dokonca aj Cameron a Kate ma prekvapili....a paci sa mi prostredie...super pat hviezdiciek (neviem najst hviezdicku:D) boze musim posobit stupidne..nevadi:D

 (hodnocení, recenze)

Nikde nepíšu své názory na filmy....ale tady udělám vyjímku. Podle mně je to film, který je natočen naprosto geniálně. Dramaturgie je bezchybná, výkony herců....koncert. Nechápu jak takovýto geniální film srovnávate někteří s láskou nebeskou, což je podle mně bezduchá hloupost. Tento film nemá chybu a řadím ho na první místo ve své opravdu ohromné sbírce..na tento film se můžete dívat pořád....samozřejmě ten kdo to má v hlavě srovnané...

jimo42

jimo42 (hodnocení, recenze)

Tak jsem to dneska shledl po ceste do Brna, davali to ve "Zlutakovi". :) Akorat ze to nepustili na Florenci, ale az pri vjezdu na dalnici, takze jsme nestihnli konec. :( No a tak jsem ted tahal a tahal a konecne si dal i zbylou ctvrthodinku. Je to pekna limca, prijemna na koukani, a takova... lidska. Nemam rad Kate Winslet, ale libila se mi jeji postava (role, ne telo :D). Naopak ma oblibena Cameron Diaz byla super jako vzdy, akorat v par blizkych zaberech je videt, ze take nemladne... no. Jude Law uz hral i lepe, Jack Black to asi lip neda. Ale celek byl fakt milej, rekneme takove slabsi Love Actually. Davam 4 *.

djuj

djuj (hodnocení, recenze)

Ze začátku velká nuda a zklamání. S postupem celkem slušná limča s občas hezkými nápady. Ale usmál jsem se tak dvakrát...

May_tee

May_tee (hodnocení, recenze)

ttenhle film jsem si zamilovala!byť je to romantika jak sviň! bavila mě každá minuta, každý dialog, každá scéna. Smála jsem se, slza mi ukápla! Jude je tam zobrazen jako takový ideální mužskej! Cameron je krásná, Kate s Jackem k sobě pasovali a starej soused Arthur byl rozkošnej! K tomu ta fantastická hudba! Co se týče romantických filmů tenhle je jeden z nejlepších

kwaicheng

kwaicheng (hodnocení, recenze)

Odychovka pro příjemný odpoledne, upřímně mě překvapilo jak milým a nevtíravým způsobem to bylo natočené, citlivá a přesto nepřehnaná, humorná podívaná do světa složitých lidských vzathů i neméně složitých duší hlavních postav.. Některé momenty mi přišli sice trochu okoukané, nemusely tam být (jinak by to bylo za 4-5*), ale celkově mě potěšilo s jakou něhou mě tenhle film vtáhnul.

Saliney

Saliney (hodnocení, recenze)

Prenádherný film, na ktorý sa skvelo pozerá, zasmeje, a rozhodne aj odpočinie...

swed

swed (hodnocení, recenze)

Nic moc jsem si od filmu nesliboval, ale nakonec jsem byl mile překvapen příjemně romantickou atmosférou i hereckými výkony (Winslet a Law)

Hyena_15

Hyena_15 (hodnocení, recenze)

Keby tam neni Cameron diaz.. ktoru vynimocne nenavidim.. tak si to stiahnem znova uz len koli Kate a Jude

Ellesime

Ellesime (hodnocení, recenze)

Krásný film, můžu se na něj dívat pořád, Kate je nádherná :) a jude jak brečí, super :)))

Leeslie

Leeslie (hodnocení, recenze)

Tak jsem si tenhle můj oblíbený film poprvé pustil s českým dabingem a byl jsem úplně zhnusen!!!!!!.......zajímalo by mě,jakej idiot (s prominutím) přivedl do světa českého dabingu René Slováčkovou (dabuje C.Diaz),nejradši bych ho zabil!

Hyena_15

Hyena_15 (hodnocení, recenze)

celkom sympaticky ludia a film.. ale neni to ziadna pecka.. taka preimerna

Romeo5

Romeo5 (hodnocení, recenze)

Film mě mile překvapil a přes to že rom.komedie zrovna nemiluju dávám 5

vladi3

vladi3 (hodnocení, recenze)

viete niekto akej rasy je ten psik, ktoreho mala postava K. Winslet doma? dakujem

Hefi

Hefi (hodnocení, recenze)

skvělá muzika, nádherná Kate, úžasný Jude Law, vyjímečně i Jack Black, který se nepředvádí, a je to asi jeden z jeho nejnormálnějších výkonů, Cameron Diaz byla sice o úroveň níž než ostatní ale takový vliv to nemělo. Skvělé mi na tom filmu připadá, že dokáže krásně držet dějovou línii, ale hlavně dokáže břitkým vtipem a melodickou hudbou udržet pozornost všech, i když se na to dívají třeba po desáté (jako u nás doma). pro mne je to 90% a 10% beru za horší výkon Cameron a absurditu některých scén (která mi začala vadit až při opakovačkách u nás doma)

PAVLIS

PAVLIS (hodnocení, recenze)

strixsr: To mas jednoduchy. Stejne jako bys mel problem vyresit to v realu, tak ho meli i scenaristi. Tak to proste neresili...:-/ Do oci bijici jako plno dalsich scenaristickych neverohodnosti...

strixsr

strixsr (hodnocení, recenze)

pozor SPOILER: Film se mi jakožto sterému sentimentalistovi líbil ale nepochopil jsem moc konec..nastěhoval se teda někdo k někomu nebo prostě to svoje odloučení na pořád obě dvojice jen o týden posunuly..??

PeterNet

PeterNet (hodnocení, recenze)

Jak vidím ty odpady, tak je mi špatně. Výborný film, jeden z nejlepších svého ruhu. Fantastické obsazení v čele s famózní kráskou Kate Winslet. S-M-E-K-Á-M-!

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

To je tak málo plnopočtového hodnocení? No asi sem uplakánek! Mně byl hodně sympatický už ten začátek. Podobným dojmem na mně v poslední době zapůsobil jen Match point.

LordMalak

LordMalak (hodnocení, recenze)

Taky nějak nechápu, proč by měla být obtloustlá. :-o Podle mě vypadala normálně.

Kedar1

Kedar1 (hodnocení, recenze)

Na můj vkus tam mohlo být více situační komiky, herci a scénář by si to jistě zasloužili. Zajímavé bylo, jak do příběhu bylo "zakomponována" postava jednoho pravého hollywoodského režiséra. Přidávám jednu hvězdičku za dojemné scény s loučením a návratem Amandy, tohle bude na romantické duše určitě fungovat.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Saishi

Saishi (hodnocení, recenze)

Jo, taky to nechápu, ale já nechápu víc věcí a tahle je z nich tak nejmenší ;)) Jinak, shego, chválím tričko ;)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

Námět i trailer vypadá omšele, až tra/dičně/gicky, zato Jack & Kate (neplést si s LOST) budou moc pěkný páreček :o))

formelin

formelin (hodnocení, recenze)

mno tohle vypada dobre... pekny obsazeni.. pekny pribeh.. romantarna jak ma byt .. ;o))

Kasha.. ty uz jdi laskave do řiti .. jeste si ten tvuj web ani nespustil !!!

Reklama

Reklama