Reklama

Reklama

Hvězda a mediální miláček Joe Kingman je hráčem amerického fotbalu. Je králem každého večírku v Bostonu a všichni touží ho mít v reklamě. Rodinný život je pro něj překážkou a něčím, co by mu jen kazilo image. Proto jím pohrdá a užívá si v náručí krásných žen, ale vždy jen na jednu noc. Jednoho dne se za dveřmi jeho luxusního bytu objeví malá holčička Peyton a řekne mu, že je jeho dcera. O její existenci dosud božský Joe neměl ani potuchy. Peyton mu řekne, že se o ni musí jeden měsíc postarat, protože maminka odjela na humanitární misi do Afriky. Jeho nenadálé otcovství má pozitivní vliv na jeho popularitu. Ženy obdivují jeho smysl pro rodinu a mezi týmovými hráči získá ještě větší respekt, než kdy měl. Život se sedmiletou dcerkou ale teprve začíná. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

mysiak 

všechny recenze uživatele

Disney balansoval na hranici trápnosti...ale našťastie podarilo sa mu dostať z tejto hranice...The Rock hrá tak ako to vie - väčšinou grimasy, Roselyn "je strašne sexy" Sanchcez, ale to dieťa, je to proste ukecaný negr....ale ináč je príjemný rodinný Disney film, určený skôr deťom, ale dospelým sa to bude tiež páčiť ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No dobre, jako jo, je to sranda, ale stejne by mel Rock natacet spis akcni masakry. U techhle komedii nejvic zalezi kolik tu je klise a jaky jsou herci. No klise tu je narvany skoro v kazdy minute filmu a vyvoj odhadnete od zacatku do konce, navic stopaz je lehce prestrelena. No a herci, Rock je fakt sympatak, obcas se sice xichti naprosto neskutecne, ale jinak vicemene pohoda a ta mala holka byla taky fajn, i kdyz tradicne tu muselo bejt dite za chytry. No a co se tyce vtipu, nejvtipnejsi je to samozrejme ze zacatku, kdy se Rock stara jen o to, jak vypada a je hotovej z toho, ze ma dceru, pak to ustoupi do pozadi a mame tu klasicky udobrovani, dojak a podobne. Ale celkove to zas tak blby neni, zabery z fotbalu jsou fajn a zabavit se u toho da. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Film dočista zabíja prvá, úplne trápna polovica, s otrasnými hereckými výkonmi. Je to tuctovka plná klišé, to by ani tak nevadilo, ale aj klišé sa dá zaujímavo spracovať. Ku koncu sa to začne rozbiehať, dôjde na nejaké tie dojáky a moralizovanie a film dostane trochu šťavy. Celkovo nie veľmi vydarené, myslím, že po spomínanej prvej polovici to väčšina divákov zabalí. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

No, nebýt pár silných momentů, byla by to strašná kokotina. Od začátku do konce příšerné klišé a hlavně scény s fotbalisty, kteří se netváří na rodičovskou změnu svého slavného quatrbacka a pak zjihnou jak čokoládové pralinky na slunci, to byl nefalšovaný děs. Popravdě ani velký oblíbenec Dwayne Johnson filmu nijak nepomohl. Spíš naopak. Film se tak musel držet sám bez pomoci herců a naštěstí to celkem zvládl. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Hromada zoufalých a veletrapných klišé, kterými je scénář doslova prošpikován, táhne film kamsi do kanálu. Je opravdu smutný, že takovýhle sračky a zhovadilosti jsou ziskový a vydělávaj velice slušný prachy. Moje relativně kladný hodnocení vychází především z toho, že mám Dwayna Johnsona hodně rád a ty jeho ksichty mě zatím celkem neomrzely. A taky to, že pokud s velkým sebezapřením a hlasitým skřípěním zubů divák přijme pravidla hry, dá se na to docela koukat, i ňákej ten humor se tam objeví, včetně Kyry Sedgwickové, která předvedla zábavnou karikaturu své role. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (20)

  • Futbaloví rozhodcovia boli z Asociácie futbalových funkcionárov Nového Anglicka. (Zeker)
  • Seriál, ktorý si Payton (Madison Pettis) zapne, je Hannah Montana. Madison Pettis si v ňom aj zahrala, a to dcéru amerického prezidenta. (matthew.17)
  • Ve filmu je mnoho odkazů na Elvise Presleyho (včetně písní a plakátů), a to kvůli The Rockovi a režiséru Andy Fickmanovi, kteří jsou Elvisovými fanoušky. (Bauer)

Reklama

Reklama