Reklama

Reklama

Ozbrojení a nebezpeční

Trailer 3

Matt Dillon, Jean Reno a Laurence Fishburne vévodí hvězdnému obsazení tohoto napínavého akčního thrilleru. Ozbrojený doprovod mimořádně cenné zásilky riskuje vlastní život, když se pouští do nebezpečné akce ... proti vlastnímu zaměstnavateli. Muži, vyzbrojeni zdánlivě dokonalým plánem, se chystají vydělat pořádný balík, aniž by komukoliv zkřivili jediný vlas. V sázce je čtyřicet milionů dolarů, když se však do akce připlete nečekaný svědek, jejich plán se sesype jako domeček z karet. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (282)

oje 

všechny recenze uživatele

Pěkné transportéry a silné obsazení jsou bohužel jediným kladem snímku. Úspěch takovéhoto typu filmu, kde se vyskytne pouze hrstka herců na omezeném prostoru, lze vystavět jedině na skvělých dialozích nebo brilantním příběhu, propracovaném do posledního puntíku. Tenhle scénář ale za nic nestál a to po všech stránkách. Nevýrazný, bez logiky a překvapení. Zachránit to nemohl ani Antal z režisérské stoličky, který bude doufám příště moct svůj talent zužitkovat v lepším filmu. Armored se nezmohl na víc než průměr, možná lehký nadprůměr díky známým obličejům a kdo si ho nepustí, o nic nepřijde. Podobným zabarikádovaným snímkem se slušným obsazením je Přepadení 13. okrsku. Alternativa: Assault on Precinct 13. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Poviem tvojej sestre, že mi nadávaš.“ Poctivý akčný triler, ktorý však bohužiaľ nie je príliš akčný a ani trilerový, ale lepší žáner k nemu nesedí. Na celkovej priemernosti má podiel predovšetkým priemerný (z dobrého nápadu vychádzajúci, na celovečernú minutáž ale nestačiaci) scenár. Ten je plný logických chýb, kedy skúsení profesionáli, ktorí vo fachu robia roky, stvárajú jednu blbosť za druhou alebo nemajú základné vedomosti (o bezpečnostnom spodnom východe "asi" mali vedieť, nie?). Nimród Antal má každopádne solídny talent a ak máte v láske ksichty z vedľajších rolí, určite vás potešia spoločné scény takých magorov, ako sú Skeet Ulrich, Fred Ward, Jean Reno, Matt Dillon a Laurence Fishburne. Produkcia: Sam Raimi. ()

Reklama

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Akční béčko, které se odehrává okolo vyloupení jednoho s trnsportních vozů Eagle Shield Security. Ale jako vždy se něco zase posere. Velmi slušný začátek, kdy jsem si naivně myslel, že se bude pokračovat ve stylu The Italian Job. Nestalo se tak. Ze sympatických hrdinů se vyklubou záporáci a vše se tak nějak řítí dolů. A že záporáci nebyli jen tak někdo. Matt Dillon, Laurence Fishburne, Jean Reno a Amaury Nolasco. Ale jako svižný akčňák na páteční večer dostačující. Dobrá hudba a 60%. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Divím se, že Nimród Antal ještě nestojí před soudem za DO NEBE VOLAJÍCÍ promrhání nadějně vyhlížejícího béčka. Proč? Strážci obrněného transportéru se rozhodnou inspirovat svými kolegy a společnými silami "okradou sami sebe". Plán se však zhroutí ve chvíli, kdy jeden z nich zastřelí svědka (starého bezdomovce) a druhý to nepřenese přes srdce... Slušný B-nápad měla dokrášlit opravdu silná sestava hvězd, z nedostatku prostoru však neměla možnost zazářit ani jediná z nich. Kromě neskutečného plýtvání talentem u vybraných herců se režisér neubránil (ne)nutnému happy-endu a nudným scénám, za které mohou především plytké a stále se opakující dialogy... Na druhé straně musím chtě nechtě vyzdvihnout přímo ukázkový soundtrack, jenž dodává akčním scénám ten správný šmrnc, dále pak kameru a velmi povedený střih (viz. nahrané přepadení či zraněný policista). A v neposlední řadě samozřejmě notnou dávku klišé. DOPORUČENÍ: Pokud chcete mít z "Ozbrojených a nebezpečných" skutečně nefalšovaný zážitek beze špetky zklamání, pusťte si tenhle trailer ( http://www.youtube.com/watch?v=xqH7SRvie-I ), nechte se unášet jeho cool atmosférou a normálně předstírejte, že jste film viděli. Po jeho zhlédnutí totiž stejně zjistíte, že v něm není nic, co by nebylo v našlapaném traileru... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Pomerne presvedčivá a svižná akčná jednohubka s radom známych hereckých es, jednoduchým nápadom a pútavou réžiou. Ako rýchlo film začne, tak rýchlo aj končí, preto nie je možné čakať nejakú prevratnú a premyslenú jazdu. Čo v tomto prípade nie je na škodu, to o čo tu ide, je stvárnené napínavým spôsobom a aj keď je koniec ľahko odhadnuteľný, tak je zaujímavé sledovať, čo sa medzi partiou "Securiťákov" odohráva. Veľkým plusom je obsadenie a myslím že rovnako ako ja tak ste všetky hlavné postavy videli už v nejakých filmoch alebo seriáloch, teda okrem Columbusa Shorta. Asi najlepší boli Matt a Milo. Jediným mínusom hodnotím to, že akonáhle sa jedna postava (nejdem spoilerovať) zamkla v aute, dej stratil na tempe a akcii čo bola veľká škoda. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (4)

  • Film bol omylom zadarmo dostupný na PlayStation Network ešte stále počas toho, ako sa premietal v kinách. Chyba bola rýchlo opravená, no film si stihlo stiahnuť niekoľko tisíc ľudí. (Real Tom Hardy)
  • V celém filmu je pouze jedna mluvená ženská role a tou je žena ze sociální služby, co se snaží odbrat Tyaovi bratra. Její role byla kratší než 4 minuty. (c.tucker)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama