Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

  • Česko Prci, prci, prcičky: Akce století (více)
Trailer

Erik Stifler se chystá na vysokou. Tracy se s ním rozešla a on společně s kamarády odjíždí na Michiganskou univerzitu. Tam studuje jeho bratranec Dwight, který vede tradiční spolek Beta. Zve ho i s kamarády, aby přišli na seznamovací mejdan. Tam jsou svědky výhry Dwighta v soutěži spiťarů a příchodu nádherných děvčat, které však brzy odcházejí, když je odláká spolek Šprtů. Ti jsou velkými konkurenty Bety, protože mají stipendia a mnoho a mnoho peněz. A to dívkám imponuje. Také je Dwight seznámí s podmínkami, za kterých budou moci být přijati do spolku Beta. Je to 50 úkolů, které musí provést. Chlapci v rekordně krátké době mají splněno, a to včetně posledního úkolu, ukrást něco z domu Šprtů. Když jsou pasováni na právoplatné členy spolku Beta, objevuje se šéf šprtů a vyzývá Dwighta na souboj v Řecké olympiádě. To je soutěž, která byla před lety univerzitou zakázána, protože obsahovala sexuální soutěže. Dwight výzvu přijímá, i když vítěz bude brát všechno - včetně domu poraženého. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (338)

genetique 

všechny recenze uživatele

Už ani nemám poňatia, koľké je toto pokračovanie. Po druhej časti sa to totiž zvrhlo na nepochopiteľnú zvráteninu, ktorú zo sračiek už asi nevytiahne nik. Film som si pozrel už len zo zotrvačnosti a k ohľadu na to, že som pozrel aj predošlé. Viac menej ma len zaujímalo, že kto znova koho ogrcia, oprdí, pretiahne, oserie, ostrieka a to nebudem v týchto úchylovinách, ktoré som zakaždým pretáčal pokračovať. Ono, raz je to vtipné, ale keď je tým naplnený celý film, tak je to ozaj dosť. Ale zas musím povedať, že na dačom sa dalo zasmiať. Aj keď otrepane. 40%. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Na když budu hodnotit podle ,,nové trilogie,, prci, prci, prcičky direct to video, tak na tom bude Spolek beta ještě dobře, nenudil jsem se, zasmál sem se, sem tam sem ale jen kroužil hlavou nad některými vtípky. Taky blicí souboj mohli vynechat, opravdu velké množství tělních tekutin uvidíte za 89minut. Nejslabší článek partičky je podle mě Stiflerův bratranec Eric, jinak obsazení vesměs dobré, o pěkné holky není nouze. 6+/10* ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Lepsi nez Naha mile, ale oproti novejsi Knize lasky precejen slabsi. Muzou za to dva faktory. Jednak naprosto otresny herci, sice xichty z minulyho dilu, ale nejen chabej Stiffler, ale komplet vsichni jsou absolutne nevyrazny a nezajimavy. Tim nemyslim holciny, tech tady zas lita hromada, vsechny zvesela ukazujou kozy a nektery i vic, nektery momenty by uspeli klidne v soft pornu. Druhej ani ne tak problem, ale proste fakt, je, ze se to snazi o jakejsi pribeh a neni to jen duta a pohodova jizda napric mejdany, ale jde tu i o nejaky soupereni s sprtama o kolej. A tohle je plus, ale zaroven i minus. Film tak diky tomu neni tak dementni a jednoduchej a obcas se dostavi nakej fajnovej napad, obzvlast olympiada, na druhou stranu, proste se zakonite obcas neco vaznejsiho resi a misty tak chybi humor a neni to uz neprerusovana jizda. No a humor, samozrejme spousta dobytkaren bez kterejch bych se obesel, ale obcas to docela pobavi. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Tvůrci přestali chodit kolem horké kaše, přestali o fekálním humoru mluvit a rovnou nám ho natočili. Ne každému tenhle způsob legrace vyhovuje, odpalování míčků ztopořeným penisem anebo blicí souboj může někoho znechutit. Já se ale bavil výborně, jelikož mám taky podobné vzpomínky na školu(často i drsnější). Trojka hlavních hrdinů funguje dobře a a Dwight Stiffler je dobře obsazen. Ostatní jsou kulisou a Eugene Levy se nám opravdu vybarvil. Dobrá komedie.80% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ani kvůli těm vyfintěným silikonovým holkám to nestojí za shlédnutí. Kouzlo je nenávratně pryč, úroveň vtipů je žalostná a divákův zájem, sic se snaží sebevíc, pomalu odumírá. Časy toho pravého Stiflera jsou nenávratně pryč, všechno jede na půl plynu a film nakyne na jedno velké nabubřelé nic. Bratři Weitzové léta páně 1999 (to to letí) odstartovali neuvěřitelně masivní boom a teenagerovská komedie se (ve velkém) stala dojnou krávou. Za první Prcičky nesmírně děkuju!! Jenže roky plynou, původní partička se rozpustila a tady narazila kosa na kámen. Není to sice tak nezáživné jako Prcičky s pořadovým číslem 4 (tam jsem dal * , tady budu mírnější), ale tahle v pořadí šestka má zejména nesympatickou hlavní postavu, a i přesto, že všude pobíhá odhalené řezivo, není prakticky o co stát!! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Natáčanie trvalo sedem až osem týždňov. (Greenpeacak)
  • Po závěrečných titulcích čeká na diváka bonusová scéna. (Skarface)

Reklama

Reklama