Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

  • Česko Prci, prci, prcičky: Akce století (více)
Trailer

Erik Stifler se chystá na vysokou. Tracy se s ním rozešla a on společně s kamarády odjíždí na Michiganskou univerzitu. Tam studuje jeho bratranec Dwight, který vede tradiční spolek Beta. Zve ho i s kamarády, aby přišli na seznamovací mejdan. Tam jsou svědky výhry Dwighta v soutěži spiťarů a příchodu nádherných děvčat, které však brzy odcházejí, když je odláká spolek Šprtů. Ti jsou velkými konkurenty Bety, protože mají stipendia a mnoho a mnoho peněz. A to dívkám imponuje. Také je Dwight seznámí s podmínkami, za kterých budou moci být přijati do spolku Beta. Je to 50 úkolů, které musí provést. Chlapci v rekordně krátké době mají splněno, a to včetně posledního úkolu, ukrást něco z domu Šprtů. Když jsou pasováni na právoplatné členy spolku Beta, objevuje se šéf šprtů a vyzývá Dwighta na souboj v Řecké olympiádě. To je soutěž, která byla před lety univerzitou zakázána, protože obsahovala sexuální soutěže. Dwight výzvu přijímá, i když vítěz bude brát všechno - včetně domu poraženého. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (338)

kingik 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se nad přehršlí vtipů, anebo snad mám u komedie filozofovat?! Na to mě neužije a komedie od toho nejsou. Horší je, když se film pyšní nálepkou "komedie", a já to sleduji s "busterkeatonovskou" tváří. To se mně stává skoro pořád. Má to jen vtipné klady a je jich ve velkém měřítku, než v posledním kino pokračování série. Klady: Je to "teen" komedie, nic víc se zatím hledat nedá a ani se nenajde. Zápory: 0. 100% ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Jeff Cardoni: 1. Don't Fight The Feelin 2. Luv T'Day 3. Won More Time 4. Ladies In The Club (What Chu Wanna Do) 5. Cue The Sun 6. Get Them Hands High 7. Rocky Road 8. Candy 9. Everythign Is Gonna Be Ok 10. Drive Me Crazy 11. Inside Outside 12. I Ain't Goin' Nowhere 13. Fur Elise 14. Find Out 15. Call Me Irresponsible 16. Girls 17. Sábado En La Noche 18. Give Me More ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Ultimátní guilty pleasure, které postrádá jakoukoliv, opakuji JAKOUKOLIV myšlenku kromě vypouštění nepřirozeně velkého množství tělních tekutin, provozování nekončícího sexu a ukazování zatraceně žhavých a povolných slečen v tom nejlepším věku. Je to imbecilní a zavání to totální zhovadilostí, ale co... bijte si mě, protestujte, třeba tomu dávejte odpad, já dám smířlivou jednu hvězdu za pár slušných fórků, Davea Maula, parkour honičku s prasetem a... a spoustu dalších věcí, které jsou tak guilty, až se vážně stydím, že jsem si je na sto procent užil. P.S. Na kalbu se stejně naladěnými přáteli imho ideální. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Andrew Waller natocil celkom sympaticku komediu s nazvom Americky Kolac prezentuje Betu House. Tak oproti nahej Mili je toto trochu nadpriemerna zabava, ktora dobre odsypa a divak sa rozhodne nudit nebude /ryhanicovy suboj nemal chybu/. A naviac, je tu dostatocne mnozstvo sporo odetych sexic, co povazujem tiez za plus. Hlavni herci /hlavne sympatak Steve Talley/ hraju obstojne. A chvalim aj ten fuckt, ze US styl humoru sa po dlhom case opat priblizil Europe, takze smiat sa divak bude. Cize slusna zabava : 76 % ()

Torision odpad!

všechny recenze uživatele

Ty vole, co to je? American pie? To těžko. Dyť tohle je akorát trapný porno, kde místo herců hraje banda kreténů (až na Eugena Levyho, kterej je fakt náhulovej, ale je tam jen na chvilku a navíc jeho postava totálně ztratila tvář). Prvních 40 minut se ve filmu nic neděje, akorát tam všichni píchaj, nebo mluvěj o píchání, nebo tam probíhaj nahý kundice (A za to přidávám symbolickou půlhvězdu ). Ani jsem už nějak nesledoval, jak to pokračovalo, protože jsem to celý proklikal kvůli dementnímu scénáři a debilním hereckým výkonům. A já už se taknějak smířil s tím, že praví Prcíři končej trojkou. Takže jestli se chcete nějak odreagovat, tak si pusťte libovolnej z původní trilogie, protože každej z nich je proti tomuhle na Oskara. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Natáčanie trvalo sedem až osem týždňov. (Greenpeacak)
  • Eugene Levy (Noah Levenstein) je jediný herec, který se objevil ve všech dosavadních dílech této filmové série. (TheSantiago)
  • Producenti museli herce vyškolit v rozepínání podprsenky jednou rukou, aby to byli schopni předvést při soutěži spolku Beta. (HappySmile)

Reklama

Reklama