Reklama

Reklama

VOD (1)

Takový elasťáky neměl ani Spiderman.  Rick Riker je školní outsider. Jednou ho však kousne geneticky upravená vážka a Rick získá nadlidské schopnosti jako neuvěřitelnou sílu a pancéřovou kůži. Rick se rozhodne, že využije svých nově nabitých sil pro konání dobra a stane se maskovaným bojovníkem proti zlu známým jako "Vážka". V cestě jeho osudu však stojí padouch jménem Lou Landers. Poté, co se mu nezdaří experiment, získá Lou schopnost krást lidem jejich životní sílu a v podlém hledání nesmrtelnosti se stane superpadouchem "Přesýpací Hodiny". S nepředstavitelnou silou, neuvěřitelnou rychlostí a strašně nepohodlnými punčochami bude Vážka schopen zastavit písky Přesýpacích Hodin a zachránit svět? A co víc, přestaneme se vůbec smát, abychom si toho všimli? Parodie na filmy o superhrdinech, od Spidermana, Batmana až po Fantastickou čtyřku, vás dostane. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (562)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ale hovno, zase mě tady s tím hodnocením zlobíte. Samozřejmě ve filmu se prdělo víc než by bylo zdrávo a podobný druhy humoru taky nemusím na druhou stranu pokud chceme mluvit o skutečné trapnosti, stačí zůstat na téhle databázi a pročítat si v poště žádosti o výměnu bodu atd. Tohle je prostě humor s gulema pro lidi z gulema, protože krom parodií na všechno možný je dost zřejmý, že si herci dělaj prdel i sami ze sebe (Pam). Hrozně se mě líbilo jak teprve obrazová část dávala některým dialogům ty správný grády (krmení rybiček). A ten šnek, ten šnek to byl hotovej sexuální gurmánek :) Už dlouho mě nic nepobavilo tak dobře jako tahle ujetost. ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Scary Movie, Date Movie, Epic Movie a teď i Superhero Movie. Každý rok nějaká ta parodie s "movie" v názvu, každý rok skoro ten samý plakát, ti stejní herci a ve výsledku to je vždycky bída. Tentokrát to ale přece jen není až taková hrůza, několik vtipů tam je opravdu podařených (Tom Cruise mě dostal), ale i tak stále převládají trapné a nevkusné fórky, záchodový humor a navíc se většina "herců" snaží být tak vtipná, že přehrávají více než děti na školním představení pro rodiče. Oproti Date Movie a Epic Movie je tahle komiksová parodie sice o třídu lepší, ale kvalit prvního a třetího dílu Scary Movie bohužel nedosahuje (a ani v těchto případech nejde o nijak závratně kvalitní podívanou). Ve výsledku jsem se několikrát upřímně zasmál, často jsem se cítil trapně za samotné tvůrce a už po několikáté jsem se ujistil, že Leslie Nielsen už dlouhá léta dožívá z popularity bývalé ikony žánru parodií a měl by konečně odejít do komediálního důchodu. ()

Reklama

UncleG 

všechny recenze uživatele

Jestli hledáte nějakou vtipnou a zábavnou crazykomedii, která si utahuje ze superhrdinů, tak jste narazili na špatný film. Místo chytré parodie nebo pocty žánru se dočkáte opět přívalu prdících vtipů (PROČ UŽ ZASE?), padání do lejna a narážek na orální sex. Jediný klad: čtyřikrát jsem se opravdu nahlas a od plic zasmál. Zbytek filmu je bohužel nudná směsice přiblblostí, nechuťáren a oplzlosti. Kam se poděly staré dobré Žhavé výstřely, Bláznivé střely nebo Mel Brooks? Superhrdina nemá výšku a bohužel ani z 10% nevyužívá parodický potenciál superhrdinských filmů. Od totálního odpadu (viz Vesmírná prda, nebo Vampires Suck) ho ale zachraňuje těch pár povedených vtipů, solidní obsatení a koukatelná míra trapnosti. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Další parodie, kdy si nejspíš tvůrci mysleli, jak to bude náramně vtipné. Ale není!!! A to tak, že skoro vůbec. Je to spíš trapné a některé scény jsou už okoukané, tudíž je to zároveň i neoriginální. Jedinou pozitivní věc je, že jde o parodii na comicsy, což ještě zatím nikdo nenatočil, pokud dobře vím. Samozřejmně zase až tak trapné, že bych se ani jednou nezasmál to není, protože scéna s BreakDancem na zdi mně opravdu pobavila. Některé hlášky byli docela taky slušné ( " Máme tady děti, které umí chodit skrze zdi. Máme také děti, které si myslí, že umějí chodit skrze zdi.") Herecké výkony nic moc, hlavní hrdina je nemastný neslaný. Alespoň je tu Christopher McDonald, jehož mám jako herce rád, i když nikdy nehrál v ničem pořádném. A nebyl by to parodie, kdyby zde nebyl Leslie Nielsen. Celkově ubohá a trápná záležitost, ale určitě lepší Meet the Spartans!!! ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Není to tak hrozné, jako nedávno shlédnuté Tohle je Sparta!, nicméně pořád podprůměrná parodie, parodující především Spidermana, v menší míře X-meny a v ještě menší míře ostatní komiksové filmy o superhrdinech. Většinou jsou fóry dosti trapné, ale pár dobrých se najde a nejednou jsem se dobře zasmál, protože Superhrdina nesází jen na fekální vtípky jako jinde. (4/10) ()

Galerie (59)

Zajímavosti (16)

  • Film původně režíroval David Zucker, ale pak se režie ujal Craig Mazin. Původní název byl "Superhero!", ale nakonec byl film nazván Superhero Movie. (Danny F.)

Související novinky

Suprhackerství

Suprhackerství

09.01.2009

Dovolím si volným překladem citovat z diskuzního příspěvku anonymního autora na nejmenovaném serveru: “Hackeři jsou odpadlíci mimo skutečný život, bez práce a zálib, s nízkou sociální inteligencí.… (více)

Reklama

Reklama