Reklama

Reklama

VOD (1)

Rodinný outsider, který nakonec stál v čele Američanů. Životní příběh prezidenta George W. Bushe. Nikdo by to do něj v mládí neřekl, přesto dnes patří mezi nejznámější osobnosti americké historie. Biografický laděný film o životě George Walkera Bushe sleduje budoucího 43. amerického prezidenta od roku 1967. Od jeho nevázaných a hodně bezstarostných dnů na vysoké škole, přes vojenskou službu, guvernérský úřad v Texasu. Všímá si jeho zapojení do velkého byznysu v naftařském průmyslu, až po prezidentskou kandidaturu v roce 2000, mapuje první čtyři roky v nejvyšším úřadě, až po druhou kandidaturu v roce 2004... (Česká televize)

(více)

Diskuze

Uživatel kapllu smazal svůj příspěvek.

 (hodnocení, recenze)

No nerad sa registrujem ked nemam dovod, tato stranka je uplne najsam fasa. a tento film bol prepadak stotoznujem sa s limom. cakal som asi naivne po pozreti filmu JFK ze aj ostatne filmy o prezidentoch USA budu aspon trochu pravdive. ale bol to proamericky naladeny film a ze pil v mladosti :D ? dlho som nevypol film po pol hodine pozerania...pozriem si aj tie najdlhsie filmy ale neuveril som nicomu co sa tam dialo... "najviac ma dojalo to modlenie"...  a mam dat aj hviezdicky? naco

wenca

wenca (hodnocení, recenze)

Ten dabing je naprosto hroznej a doufám, že jsem se už konečně ponaučil a budu stahovat výhradně s originalnim zněním ... jinak rozhodoval jsem se stále mezi 2 - 3* nakonec jsem dal 2...

jirkazuza

jirkazuza (hodnocení, recenze)

Geniálni,ostatně jako vždy od Stonea,- jenom nějak nechápu to slabší hodnocení-jenom něco přes 60%???Holt český divák má zvláštní "vkus"...

 (hodnocení, recenze)

chci se zeptat nevite kdy to pujde u nas do kin .

cure

cure (hodnocení, recenze)

uvadzali to ako svetovu premieru (predpokladam televiznu) a len pre upresnenie bolo to samozrejme na rakuskej ORF 1

Hopkins

Hopkins (hodnocení, recenze)

:o) no mě zajímá o co s eti kašpaři pokoušejí přesouvají všechno na první pololetí příštího roku takže nejen že lidi budou znechuceně čekat ale zároven toho budou dávat tolik že stejně lidi půjdou jen na něco místo aby to dali postupně nechápu jejich logiku ale určitě mě tím dokáží jen odradit jít do toho kina.

woody

woody (hodnocení, recenze)

hmm... tak to se na ne zvysoka.... a cekam na dvd rip a preklad...

Javert

Javert (hodnocení, recenze)

Až 16.4.?? To si snad distributoři dělaj . V tu dobu už to bude pomalu na DVDčku.

fishki

fishki (hodnocení, recenze)

JJ, snáď hej...len som čakal na víkend takých 15 - 20...keď sprostá čivava z BH mala také zárobky...:)

mandes

mandes (hodnocení, recenze)

Praveže pri tak malom rozpočte to není take zlé. Možno to bude mať aj niake trojnásobné zisky

fishki

fishki (hodnocení, recenze)

No tak nič...zatiaľ má niečo cez 11 miliónov...bude si na seba zarábať ťažko...:)

Derek

Derek (hodnocení, recenze)

mozne to je, alebo ebert uz nie je to co byval po tom infarkte. ebert hodnotil die hard, 2 ci 3 hviezdickami anyway tak neviem, neviem...

Baxt

Baxt (hodnocení, recenze)

Zdá se mi to nebo dal Ebert za plný počet? Samozřejmě z toho nechci nic předpovídat. :/

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

Prý je to hodně melodramatická komedie, ale kdo čte pravidelně noviny stěží něco nového dostane, páč Stone už není, co býval..
Přesto se těším, některé Bushismy a situace s tím pojené mě určitě opět pobaví.

Derek

Derek (hodnocení, recenze)

ja to vidim na takych 15 az 20 v amerike, ked sa zadari prvy vikend tak mozno aj tu 40 da...

fishki

fishki (hodnocení, recenze)

Premiéra je za dverami...30 melkov nie je veľa...a teraz pred voľbami...čaká niekto, že sa za lístky dá aspoň 50% rozpočtu...?:)

vincent

vincent (hodnocení, recenze)

O Bushovi je predsa aj sitcom s nazvom Bush uz riadne dlho a este aj kresleny serial (nie len o Bushovi) tusim ze s nazvom 2DTV... a co tak show na CNN Daily show...

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

Tak jsem si to schválně zjišťoval a za Wéčkem vážně nestojí žádný z "majors" nebo-li velkých hollywoodských studií. Jediným velkým hráčem tak zůstává Lionsgate, ale pouze na poli distribuce. Tohle mě začíná ale vážně zajímat. Už aby to tady bylo. Plus IMDb hlásí v žánrech komedii.

Derek

Derek (hodnocení, recenze)

nie som si isty, ale tazko si viem predstavit nejaku americku filmovu spolocnost ktora by dala prachy na film o bushovy ked je este u kormidla. to taky cinsky komunisti s tym problem rozhodne nemaju:-p

cure

cure (hodnocení, recenze)

tak mi vrta v hlave. neviete niekto, preco je to natocene v kooprodukcii prave s hong kongom?

Související novinky

Festival Barbakan aj o kvalitných filmoch

Festival Barbakan aj o kvalitných filmoch

29.08.2009

V Banskej Bystrici sa v priebehu piatich dní (23. 9. – 27. 9.) uskutoční v rámci multimediálneho festivalu Barbakan i prehliadka kvalitných filmov. V predpremiérach budete môcť vidieť napríklad… (více)

Festival nad řekou se blíží

Festival nad řekou se blíží

17.07.2009

Zhruba před měsícem vás Terry Gilliam touto originální upoutávkou pozval na filmový Festival nad řekou. Terry se do Písku dostaví osobně. Festival začíná 31. 7. a potrvá až do 9. 8. 2009. Na co se… (více)

Jihoamerická revoluce podle Stonea

Jihoamerická revoluce podle Stonea

12.12.2008

Oliver Stone si pořád hraje na „svědomí Ameriky“, ale návštěvnost a kritiky jeho posledního opusu z Bílého domu W. naznačují, že tohle jeho vyhrožování levicovým prstem zajímá čím dál míň diváků.… (více)

Další biografie na obzoru

Další biografie na obzoru

13.08.2008

Amerika posledních pár měsíců žije volbami a tím, že je tu dost reálná možnost, že se prezidentem momentálně asi nejmocnějšího státu na světě stane Afroameričan. Politika zkrátka hýbe celým USA a… (více)

Reklama

Reklama